- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
eşimin sorunu hormonlarla ilgiliydi onların ilaçlarını kullandı takviye olarak keçi bonuzu çok fazla içirdim şu an bıraktık ama bide sperra kullandı onunda çok faydası oldu bize canımSizin çıkıs nasil oldu canim ne ķullandinz
hormonlar la ilgiliydi canım çok düşükdü seviyeleri ve azospermdi klasik doktorların dediği gibi çocugun olmaz denmiş eşime ama çıkış oldu inşallah hamıle de kalırım.Sizin probleminiz neydi acaba
Me kdr cikisiniz var canim? Ve cikan spermleri bir arada donduruyor musunuz?hormonlar la ilgiliydi canım çok düşükdü seviyeleri ve azospermdi klasik doktorların dediği gibi çocugun olmaz denmiş eşime ama çıkış oldu inşallah hamıle de kalırım.
toplam sperm mıktarı8 milyon canım hatta dur degerlerı yazayım belkı anlayanlar vardır ıyı mı kotu mu kızlar bi bakın lutfen...Me kdr cikisiniz var canim? Ve cikan spermleri bir arada donduruyor musunuz?
Vala biz bu sayıları hiç görmediğimiz için bilmiyorumtoplam sperm mıktarı8 milyon canım hatta dur degerlerı yazayım belkı anlayanlar vardır ıyı mı kotu mu kızlar bi bakın lutfen...
yogunluk 3 milyon
toplam hareketli %60
ileri hareketli % 60
hareketsiz %40
yerin hareketli %0
hareketli sperm miktarı 2 milyon
morfoloji 4.2
toplam hareketli sperm mıktarı 5 milyon
şimdiye kadar dondurmadık hiç
Canım siz azospermi yani 0 sperm den mi bu sayılara geldiniz?toplam sperm mıktarı8 milyon canım hatta dur degerlerı yazayım belkı anlayanlar vardır ıyı mı kotu mu kızlar bi bakın lutfen...
yogunluk 3 milyon
toplam hareketli %60
ileri hareketli % 60
hareketsiz %40
yerin hareketli %0
morfoloji 4.2
evet canım bunu öncesinde yaptırdıgımız testlerde olu yada canlı sperm hucresı bulunamadı yazıyordu yanı butun degerleri sıfırdı. bu yazdıklarımın bi öncekı testınde yanı ekım de ılk çıkış oldu belkı de çok onceden olmuştu baya bir zaman yaptırmamıştık test o yunden bılmıyorum o testte 1 buçuk mılyondu bu yazdıgım degerler de kasım a ait bir ay arayla yaniCanım siz azospermi yani 0 sperm den mi bu sayılara geldiniz?
umudunu sakın kaybetme canım bende çok zor günler atlattım hiç düşünmüyordum çıkış olacagını hep olmayacak dıye duşunuyordum ama bırgun silkelenip ben bu azospermle mücadele edicem eşime de bunu ınandırıcam dedım üç dört ay sonrasında bu sonuçları elde ettıkVala biz bu sayıları hiç görmediğimiz için bilmiyorum
Canım maşallah ne güzel sonuçlarınız tüp bebek denemeyi düşünmüyomusunuz bizde keşke bu sonuçları görebilseydik bizimde hormonlarda fsh yüksekti 3 ay ilaç iğne kullandk ama faydasını göremedik ameliyatta malesef olumsuz sonuç aldık macun felan kullanmışmıydınız?umudunu sakın kaybetme canım bende çok zor günler atlattım hiç düşünmüyordum çıkış olacagını hep olmayacak dıye duşunuyordum ama bırgun silkelenip ben bu azospermle mücadele edicem eşime de bunu ınandırıcam dedım üç dört ay sonrasında bu sonuçları elde ettık
Canım siz azospermi yani 0 sperm den mi bu sayılara geldiniz?toplam sperm mıktarı8 milyon canım hatta dur degerlerı yazayım belkı anlayanlar vardır ıyı mı kotu mu kızlar bi bakın lutfen...
yogunluk 3 milyon
toplam hareketli %60
ileri hareketli % 60
hareketsiz %40
yerin hareketli %0
morfoloji 4.2
Canım çok sevindim umut oldu peki neler yaptın ne yedi ne içti eşinevet canım bunu öncesinde yaptırdıgımız testlerde olu yada canlı sperm hucresı bulunamadı yazıyordu yanı butun degerleri sıfırdı. bu yazdıklarımın bi öncekı testınde yanı ekım de ılk çıkış oldu belkı de çok onceden olmuştu baya bir zaman yaptırmamıştık test o yunden bılmıyorum o testte 1 buçuk mılyondu bu yazdıgım degerler de kasım a ait bir ay arayla yani
inşallah tez zamanda görürsünüz canım fsh bızımde tam tersı düşük yükseltmek için menegon kullanıyurzuz sız ne amelıyatı oldunuz? keşke yaptırabilsek tüp bebegı canım ama malesef maddıyat yuzunden yaptıramıyoruz. aşılama bıraz dah uygun oldugu için onu araştırdım ama bu sayı ile yapılamıyor galıba. eşimin tek kullandığı macun sırlı bitkilerdi bır buçuk kavonoz bıtırdı sonra yemedı ben faydası oldugunu düşünüyorum bıze macun olarak başka bırsey yedırmedim aslında bı karısım yaptım hacıdan gelmiş bı teyze yapıyormuş kayınvalıdem malzemelerımı alıp getırdı hanı ben içinde ne oldugunu bılmeden yemem dıye hatta bı arkadasım bu karısımla hamıle kaldı ama sonra düşürdü eşime tadından dolayı bı turlu yedıremedımCanım maşallah ne güzel sonuçlarınız tüp bebek denemeyi düşünmüyomusunuz bizde keşke bu sonuçları görebilseydik bizimde hormonlarda fsh yüksekti 3 ay ilaç iğne kullandk ama faydasını göremedik ameliyatta malesef olumsuz sonuç aldık macun felan kullanmışmıydınız?
sagol canım benım inşallah sızlerınde güzel haberlerınızı alırız bu sayfada. klasık herkes gıbı 3 ay falan devamlı keçı boynuzu ıçırdım bır ıkı gun aksamalar oldu tabı ama benım esım tadını cok sevdıgınden 1 lıtrelık kola şişesıne katıp verıyordum elıne hepsını bıtırıyordu. bı on beş gun havuç suyu içirdim. bır ay kadar falan sabahları incir yedırdım. ıncır yerken hep portakal suyuda içti. bir buçuk kavonoz sırlı bitkiler macununu yedi on beş gun kadar çakşır suyu içti sonra tadını begenmeyıp bıraktı kısacası bır yıl boyunca ne duyduysam içeriğini araştırıp hepsini denedi eşimde :) sonunda mutlu sona ulaştık inşallah hamıle de kalırım da bende de pko var bakalım hamıle kalabılır mıyımCanım siz azospermi yani 0 sperm den mi bu sayılara geldiniz?
Canım çok sevindim umut oldu peki neler yaptın ne yedi ne içti eşin
çok haklısın canım.o yuzden ben bi aktarın kendısının hazırladıgı karışımı alıp kullanmaktan çok korkuyorum yanı sonuçta doktor degıller kı degerlerımızı onlara atalım onlar da içine bılmedıgımız şeyler katıp bı dunya para ıle satmaları insanı çok şüphede bırakıyor ya çok guvenıp almak lazım yada ambalajlı bılındık hazır macunlar alınmalıVay be aktarlara bak aşmışlar kendilerini. Testlere tahlillere göre karışım hazırlıyorlar.. Ben de üç yıl önce ilk teseden biraz zaman geçtikten sonra İstanbul'da bi aktardan karışım almıştım iki kilo kadar vardı 300tl vermiştim. Sadece eşimden dolayı olmadığı bilgisini söylemiştim başka bişi sormamışlardı. Tahta kaşık kullanın gün ışığından uzak tutun folyoya sarın fln demişlerdi. İçinde kuruyemiş parçacıkları gibi bişiler vardı koyu renkliydi, tadı çok tuhaftı, ağırdı, yutması zordu, eşim de yiyemedi bıraktı. Üçte birini bile kullanmadık. Atmaya da kıyamadım aylarca durdu öyle sonra bi gün attım. Sizin bahsettiğiniz bununla aynı mı merak ettim kullanan arkadaşlar???
Sonra bi de hocaya gitmiştim. O da bişiler hazırlıyıp gönderecem dedi. Bi geldi ki aynı karışım, okunmuş su muska vs. Tabi onları da kullanmadı doğru düzgün. Kullansaydı, inanarak, sonuna kadar, bi faydası olur muydu bilemiyorum...
İnsan çaresiz hissedince bi umuda tutunmak istiyo inanmak istiyo. Ama şuan bilinçsizce kullanmamak gerektiğine inanıyorum. Değerleri olumsuz yönde ters yönde etkiler falan..
Ama tabi inşallah kullananlara şifa olur. Rabbim olumlu yönde etkiler etmesini nasip eder inşallah.
Ben de öyle düşünüyorum kardeş ama çoğumuz hatta belki hepimiz yapıyoruz bunu. Bi umut, bi çare, bi vesile, arayışlar....çok haklısın canım.o yuzden ben bi aktarın kendısının hazırladıgı karışımı alıp kullanmaktan çok korkuyorum yanı sonuçta doktor degıller kı degerlerımızı onlara atalım onlar da içine bılmedıgımız şeyler katıp bı dunya para ıle satmaları insanı çok şüphede bırakıyor ya çok guvenıp almak lazım yada ambalajlı bılındık hazır macunlar alınmalı
çok doğru söylüyorsun canım. işe yarıyormuş denilince hemen kulak kabartıyoruz umut dünyası naparsın ama bazen de böyle şeyler işe yarıyor önemli olan ıyıce arastırıp kullanmak. size faydası olmadı mı hiç bitkisel şeylerinBen de öyle düşünüyorum kardeş ama çoğumuz hatta belki hepimiz yapıyoruz bunu. Bi umut, bi çare, bi vesile, arayışlar....
Sen de mesela kendin bişiler hazırlamış kullanmışsınız çakşır incir keçiboynuzu fln. Ben de ara ara yaptım onları. Doğal şeyler ama onların da kimde neye nasıl etki ettiğini fln tam olarak bilerek yapmadık..
İyi niyetle umutla vesile olur diye..
Ne bileyim yaa.. Zor işler karışık işler..
Aynen umut dünyası. Biz işte dediğim gibi doğru düzgün kullanmadıki eşim, yarım yamalak. İnanarak istikrarlı bi şekilde hiç kullanamadık. Karışımları yutamadı çok ağır dedi. İncir fln onları da birer ay fln anca.. İnanmadı hiç, incirle balla olacak iş değil dedi. Benim de hevesim kırıldı hazırlamadım daha. Aktar, hoca, karışım fln onlara inanmıyor.çok doğru söylüyorsun canım. işe yarıyormuş denilince hemen kulak kabartıyoruz umut dünyası naparsın ama bazen de böyle şeyler işe yarıyor önemli olan ıyıce arastırıp kullanmak. size faydası olmadı mı hiç bitkisel şeylerin
ayy güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim inşallah güzel haberler alırım da buradaki birçok kişiye umut olurum. azosperm le başlayan hikayem doğal yoldan gebelikle sonuçlanır inşallah. Allah da sizi doğru insanlarla karşılaştırır inşallah iyi doktorların ellerinde güzel sonuçlar alırsın.Aynen umut dünyası. Biz işte dediğim gibi doğru düzgün kullanmadıki eşim, yarım yamalak. İnanarak istikrarlı bi şekilde hiç kullanamadık. Karışımları yutamadı çok ağır dedi. İncir fln onları da birer ay fln anca.. İnanmadı hiç, incirle balla olacak iş değil dedi. Benim de hevesim kırıldı hazırlamadım daha. Aktar, hoca, karışım fln onlara inanmıyor.
Doktorlara inanıyor. Onu da gözü tutarsa. Paragöz olduğunu düşünürse ona da inanmıyor. Bakalım naapcaz böyle.. İki teseden sonra ameliyatsız çözümler sunan bi dr lazım bize. Onu da araştırınca Celalettin peru ismi çıkıyor karşımıza. Farklı bi isim denk gelmedi şimdiye kadar. Ona bi gidelim diyorum. İnşallah eşim ikna olur gideriz, inanır kullanır inşallah verdiklerini ve mutlu sona ulaşırız inşallah.. Hepimiz...
Senin adına da çok sevindim kardeş. Sperm sonuçlarınız gayet güzel. İnşallah hayırlısıyla hamilelik haberini de yazarsın burdan, hayırlı vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?