- 14 Ağustos 2018
- 195
- 72
- 48
- 28
Hormon eksikligi oldumu zaten eger bu tedavi edilirse normal yoldan çıkış oluyor canım ve dogal yoldanda hamile kalabilrsin insallaheşimin sorunu hormonlarla ilgiliydi onların ilaçlarını kullandı takviye olarak keçi bonuzu çok fazla içirdim şu an bıraktık ama bide sperra kullandı onunda çok faydası oldu bize canım
evet canım azospermın tedavı edılebılen rahatsızlıgındanmış. allaha sukur çıkış oldu inşallah dogal yoldan da hamıle kalırım da yerınde hareketlı ne oluyorsa bı turlu duzelmıyo hep sıfır çıkıyor.Hormon eksikligi oldumu zaten eger bu tedavi edilirse normal yoldan çıkış oluyor canım ve dogal yoldanda hamile kalabilrsin insallah
Bakın kızlar. Biriyke faceden görüştüm onun yazışmalarnı attm
Asla kaybetmiyorum canım umut içimde hep var inanıyorum Rabbim e sığınıyorum.. ama sizin adınıza çok çok sevindim Rabbim tez zamanda daha güzel haberler vermeyi nasip eder inş sizlere. Anladığım kadarıyla sizin hormon bozukluğundan dolayı rahatsızlığınız. Benim eşim 6 ve 15 yaşlarımda kemoterapiden dolayı azosperm. Ben bu zamana kadar hiç bişey yedirmedim içirmedim herhangi bi tedavide uygulamadık tabi. Sadece ilk evlendiğimiz zamanlarda ya çakşır ya da çoban çökertendi sanırım hatırlamıyorum çok kötü kokuyordu içiremedim eşime.umudunu sakın kaybetme canım bende çok zor günler atlattım hiç düşünmüyordum çıkış olacagını hep olmayacak dıye duşunuyordum ama bırgun silkelenip ben bu azospermle mücadele edicem eşime de bunu ınandırıcam dedım üç dört ay sonrasında bu sonuçları elde ettık
umudunu sakın kaybetme canım bende çok zor günler atlattım hiç düşünmüyordum çıkış olacagını hep olmayacak dıye duşunuyordum ama bırgun silkelenip ben bu azospermle mücadele edicem eşime de bunu ınandırıcam dedım üç dört ay sonrasında bu sonuçları elde ettık
Olsun 0 ken bu hale gelmisse umut var demekdir dogal yoldan olmassa bile gene tüp bebek var onlada olur insallah her türlü çıkıs yolu var allahin izniyle olurevet canım azospermın tedavı edılebılen rahatsızlıgındanmış. allaha sukur çıkış oldu inşallah dogal yoldan da hamıle kalırım da yerınde hareketlı ne oluyorsa bı turlu duzelmıyo hep sıfır çıkıyor.
sağol canım benim inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırızAsla kaybetmiyorum canım umut içimde hep var inanıyorum Rabbim e sığınıyorum.. ama sizin adınıza çok çok sevindim Rabbim tez zamanda daha güzel haberler vermeyi nasip eder inş sizlere. Anladığım kadarıyla sizin hormon bozukluğundan dolayı rahatsızlığınız. Benim eşim 6 ve 15 yaşlarımda kemoterapiden dolayı azosperm. Ben bu zamana kadar hiç bişey yedirmedim içirmedim herhangi bi tedavide uygulamadık tabi. Sadece ilk evlendiğimiz zamanlarda ya çakşır ya da çoban çökertendi sanırım hatırlamıyorum çok kötü kokuyordu içiremedim eşime.
umudunu kaybetme kardeş zamanı vardır belkide üzülme kendini yıpratma gün gelir güzel haberler alırsın sende canımİnşallah bizde birgün güzel hayırlı sonuçlar elde ederiz.Gerçi hiç umudum yok ama
bende tüpbebek yaptırmayı çok istiyorum da belki birgün yaptırabiliriz o günlerin gelmesini bekliyorum buradan tüp bebek yaptırıp güzel sonuçlar alanları okuyup mutlu oluyorum hepOlsun 0 ken bu hale gelmisse umut var demekdir dogal yoldan olmassa bile gene tüp bebek var onlada olur insallah her türlü çıkıs yolu var allahin izniyle olur
Ne sabrım kaldı artık nede dayanacak gücüm ne olacak böyle hiç bilmiyorumumudunu kaybetme kardeş zamanı vardır belkide üzülme kendini yıpratma gün gelir güzel haberler alırsın sende canım
kıyamam ya kaç yıllık evlisinizNe sabrım kaldı artık nede dayanacak gücüm ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Her günüm kâbus gibi adeta
8 yıllık cnmkıyamam ya kaç yıllık evlisiniz
Amiiiin amin inş canım hepimizin :)sağol canım benim inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız
Devlett hastanesnde yaptirabilirsn canm raporlu uygun oluyormusbende tüpbebek yaptırmayı çok istiyorum da belki birgün yaptırabiliriz o günlerin gelmesini bekliyorum buradan tüp bebek yaptırıp güzel sonuçlar alanları okuyup mutlu oluyorum hep
ben sadece unıversıte hastanelerınde yaptırılabılıyor zannedıyordum canım rapor çıkaartmayı falan ama şartlarımız uymuyo 2 yıllık evlyım dahaDevlett hastanesnde yaptirabilirsn canm raporlu uygun oluyormus
Tabi her devlet hastesi yapmiyor ama tüp bebek bölümü olanlarda var canim 1 sene beklersn canim belki dogal yoldan olur insallah gerrk kalmazben sadece unıversıte hastanelerınde yaptırılabılıyor zannedıyordum canım rapor çıkaartmayı falan ama şartlarımız uymuyo 2 yıllık evlyım daha
amin canım inşallah gerek kalmaz.Tabi her devlet hastesi yapmiyor ama tüp bebek bölümü olanlarda var canim 1 sene beklersn canim belki dogal yoldan olur insallah gerrk kalmaz
kızlar aranızda NEOFORTİL M ilacı kullanan varmı bilgi verebilirmisiniz ilaç hakkında biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?