Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimin sorunu hormonlarla ilgiliydi onların ilaçlarını kullandı takviye olarak keçi bonuzu çok fazla içirdim şu an bıraktık ama bide sperra kullandı onunda çok faydası oldu bize canım
Hormon eksikligi oldumu zaten eger bu tedavi edilirse normal yoldan çıkış oluyor canım ve dogal yoldanda hamile kalabilrsin insallah

Hormon eksikligi oldumu zaten eger bu tedavi edilirse normal yoldan çıkış oluyor canım ve dogal yoldanda hamile kalabilrsin insallah
evet canım azospermın tedavı edılebılen rahatsızlıgındanmış. allaha sukur çıkış oldu inşallah dogal yoldan da hamıle kalırım da yerınde hareketlı ne oluyorsa bı turlu duzelmıyo hep sıfır çıkıyor.

Bakın kızlar. Biriyke faceden görüştüm onun yazışmalarnı attm

İnşallah doğrudur da bize de umut olsun. Bende seninle konustuktan sonra Yanıklar Baharat i aradım biraz konuştuk eşimle ilgili sorular sordu. Samimi geldi konuşmaları. Ben sorunca hiç bizim gibi tese olmuş hashasta var mıydı diye sadece 1 kişiyi hatırladığini yanlış olmasın ama 3 ay kullandıktan sonra 300 bin sperm çıktığını söyledi. Ama biz şuanda Celalettin Hocanın tedavisindeyiz simdilik böyle şeyler kullanmayi düşünmüyoruz.

Yanıklar / Ermiş/ Fatih'te bir aktar 3 farklı aktar adı geçiyor. Kim ne kullanıyorsa farketmez şifa olur inşallah.

Emin olduğum tek şey son çaremiz artık 2. tese ameliyatı olabilir.

Asla kaybetmiyorum canım umut içimde hep var inanıyorum Rabbim e sığınıyorum.. ama sizin adınıza çok çok sevindim Rabbim tez zamanda daha güzel haberler vermeyi nasip eder inş sizlere. Anladığım kadarıyla sizin hormon bozukluğundan dolayı rahatsızlığınız. Benim eşim 6 ve 15 yaşlarımda kemoterapiden dolayı azosperm. Ben bu zamana kadar hiç bişey yedirmedim içirmedim herhangi bi tedavide uygulamadık tabi. Sadece ilk evlendiğimiz zamanlarda ya çakşır ya da çoban çökertendi sanırım hatırlamıyorum çok kötü kokuyordu içiremedim eşime.

Olsun 0 ken bu hale gelmisse umut var demekdir dogal yoldan olmassa bile gene tüp bebek var onlada olur insallah her türlü çıkıs yolu var allahin izniyle olur

sağol canım benim inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız

Olsun 0 ken bu hale gelmisse umut var demekdir dogal yoldan olmassa bile gene tüp bebek var onlada olur insallah her türlü çıkıs yolu var allahin izniyle olur
bende tüpbebek yaptırmayı çok istiyorum da belki birgün yaptırabiliriz o günlerin gelmesini bekliyorum buradan tüp bebek yaptırıp güzel sonuçlar alanları okuyup mutlu oluyorum hep

ben sadece unıversıte hastanelerınde yaptırılabılıyor zannedıyordum canım rapor çıkaartmayı falan ama şartlarımız uymuyo 2 yıllık evlyım daha
Tabi her devlet hastesi yapmiyor ama tüp bebek bölümü olanlarda var canim 1 sene beklersn canim belki dogal yoldan olur insallah gerrk kalmaz

kızlar aranızda NEOFORTİL M ilacı kullanan varmı bilgi verebilirmisiniz ilaç hakkında biraz

Canım biz kullanıyorduk ancak 2 ay oldu bırakalı çünkü ilaçları değiştirdi doktor.Sana direkt şöyle yapıyor böyle yapıyor diyemiyorum çünkü beraberinde bir sürü ilaç,iğne vs daha kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…