bizede verdide doktor işe yarıycakmı emin değilimCanım biz kullanıyorduk ancak 2 ay oldu bırakalı çünkü ilaçları değiştirdi doktor.Sana direkt şöyle yapıyor böyle yapıyor diyemiyorum çünkü beraberinde bir sürü ilaç,iğne vs daha kullanıyoruz.
Merhaba canım 2017 de bizde tese olduk bizim de sonuç hipospermatogenez çıktı. Doktor bize de aynı şeyi söyledi gelişmiyor dedi. o dönem çok araştırdım hatta azospermi kademesinde en çok sonuç alan teşhislerden biri tıkanıklıktan sonra. kaan aydosun da başarı hikayelerinde okudum patoloji sonucu böyle gelip sonrası olumlu sonuç alan.Sonra kaan aydosa gittik tedavi gördük ilaç iğne tedavisinden sonra test yaptı o da tese dedi. Biz tedaviyi bıraktık. Bilmiyorum tese olsaydık ne olurdu. şimdi celalettin hocadayız 9 ay olacak neredeyse. Hala devam yani anlayacağın. Doktorunuz kimdi sizin "sperm var ama yeterli olgunlukta değil" bunun haricinde başka bilgi alırsan buradan da yazar mısınKızlar ameliyat pataloji sonucumuz çıktı hipospermatogenezis çıktı doktor sperm var ama yeterli olgunlukta değil ddi bu konuyu bilen ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan önerisi olan varmı aceba
Doktorumuz Ege can şerefoğlu canım bize de bir süre choriomon iğneye promen k ilaca bide takviye vitamin felan bu şekilde devam edelim 6 ay felan daha sonra tekrar tese yapabiliriz %40 gibi bi şans ihtimali verdi benimde pek aklıma yatmadı açıkçası ben tekrar ameliyat istemiyorum bu hastalığın kendiliğinden olgunlaşıp sperm olabilme ihtimali yokmu? Celalettin hoca ne diyor peki olumlu bir ilerleme kateddiniz mi?Merhaba canım 2017 de bizde tese olduk bizim de sonuç hipospermatogenez çıktı. Doktor bize de aynı şeyi söyledi gelişmiyor dedi. o dönem çok araştırdım hatta azospermi kademesinde en çok sonuç alan teşhislerden biri tıkanıklıktan sonra. kaan aydosun da başarı hikayelerinde okudum patoloji sonucu böyle gelip sonrası olumlu sonuç alan.Sonra kaan aydosa gittik tedavi gördük ilaç iğne tedavisinden sonra test yaptı o da tese dedi. Biz tedaviyi bıraktık. Bilmiyorum tese olsaydık ne olurdu. şimdi celalettin hocadayız 9 ay olacak neredeyse. Hala devam yani anlayacağın. Doktorunuz kimdi sizin "sperm var ama yeterli olgunlukta değil" bunun haricinde başka bilgi alırsan buradan da yazar mısın
6 ay çok kısa bir süre. Bence hemen olmayın canım. Bizde bahçeci de olduk tese yi ozamanlar tansel hoca vardı o yaptı. Biz kaan Aydos da da tese olacaktık hatta günü bile kondu son anda vazgeçtik. Bunda da vardır bir hayır. Celalettin hoca 1 - 1,5 sene zaman dedi. %6 spermatit vardı şimdi %15 . Ha kesin sonuç alınır alınmaz Rabbim bilir ama 6 ay kısa bir süre bizim gibi olanlar için. Zaten kaybedilecek birşey de yok. Mesela biz gittik şimdi eşim tese oldu diyelim tekrar çıkmadı ne olcak sil baştan. En azından böyle aradan uzun bir zaman dilimi geçmiş olacak sonu tese olsa bile. % 40 ihtimal vermiş hani 6 - 7 ay içinde 2 tese çok saçma.Doktorumuz Ege can şerefoğlu canım bize de bir süre choriomon iğneye promen k ilaca bide takviye vitamin felan bu şekilde devam edelim 6 ay felan daha sonra tekrar tese yapabiliriz %40 gibi bi şans ihtimali verdi benimde pek aklıma yatmadı açıkçası ben tekrar ameliyat istemiyorum bu hastalığın kendiliğinden olgunlaşıp sperm olabilme ihtimali yokmu? Celalettin hoca ne diyor peki olumlu bir ilerleme kateddiniz mi?
Spermadit çıkması gene iyi birsy canim demmekki üretim var bence hemen tese yapma biraz bitkisel seyler kullan test ver belki çıkış olur insallah gene ümit var insallah bizimde oyle çıkarKızlar ameliyat pataloji sonucumuz çıktı hipospermatogenezis çıktı doktor sperm var ama yeterli olgunlukta değil ddi bu konuyu bilen ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan önerisi olan varmı aceba
İnşallah canım yok tese düşünüyoruz artık zaten inşallah ümit vardırSpermadit çıkması gene iyi birsy canim demmekki üretim var bence hemen tese yapma biraz bitkisel seyler kullan test ver belki çıkış olur insallah gene ümit var insallah bizimde oyle çıkar
İnşallah canım yok tese düşünmüyoruz artık zaten inşallah ümit vardır
Aynen bende zaten istemiyorum tese biraz macun felan bitkisel şeylere başlayalım dedik takviye olarak bikaç ay sonra kendimizi toparlayınca celalettin peruya gitmeyi düşünüyorum bende. Spermatid ne oluyo canım spermatid izlenmiştir diyo ama anlayamadım
bizede verdide doktor işe yarıycakmı emin değilim
Siz ne aşamadasınız şuan canım ilerleme oldumu Celalettin hocada bizde biraz dinlendikten sonra ona gitmeyi düşünüyoruz o yüzden soruyorumCanım bizimde tesede sadece spermatid bulundu.Yani olgun spermin bir öncesinde ki evre (Aralarda başka aşamaları,isimleri olanlarda var) genel olarak böyle internete yazıp bakabilirsin,spermin oluşma evresi gibi..Bencede 2. Teseyi düşünme canım benim şimdilik..İlk olarak dinlenin biraz..Bizde celalettin hocadayız tedavide
merhaba öncelikle gecmiş olsun bizimde ilk tese sonucumuz spermatid vardir diye yazıyordu spermin daha olgunlaşmamış hali 1 yıldır celalettin hocada tedavideyiz iğnler macunlar bitkiseller falan şuanda çok şükür motil sperm çıkışlarımız başladı sakin tese olmayın..Aynen bende zaten istemiyorum tese biraz macun felan bitkisel şeylere başlayalım dedik takviye olarak bikaç ay sonra kendimizi toparlayınca celalettin peruya gitmeyi düşünüyorum bende. Spermatid ne oluyo canım spermatid izlenmiştir diyo ama anlayamadım
Gözünüz aydın çok güzel bi haber bizimde olumsuz bi tesemiz var sizin probleminiz neydi acabamerhaba öncelikle gecmiş olsun bizimde ilk tese sonucumuz spermatid vardir diye yazıyordu spermin daha olgunlaşmamış hali 1 yıldır celalettin hocada tedavideyiz iğnler macunlar bitkiseller falan şuanda çok şükür motil sperm çıkışlarımız başladı sakin tese olmayın..
TEŞEKÜR EDERİ M ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SEBEBSİZ BİZİM HERHANGİ Bİ SEBEB YOKGözünüz aydın çok güzel bi haber bizimde olumsuz bi tesemiz var sizin probleminiz neydi acaba
Maşallah ne güzel bizede nasip olur inşallahmerhaba öncelikle gecmiş olsun bizimde ilk tese sonucumuz spermatid vardir diye yazıyordu spermin daha olgunlaşmamış hali 1 yıldır celalettin hocada tedavideyiz iğnler macunlar bitkiseller falan şuanda çok şükür motil sperm çıkışlarımız başladı sakin tese olmayın..
Canm öncelikle geçmiş olsun öncelikle kestrip atan doktor değil güzel bi urolıg bulun azosperm sebebinin ne olduğu neyden kaynaklandığı bulunsun . ona göre tedaviyle doğal çıkış sağlanabilir saglannayada bilir sonra doktor demiş ya parca alınıo falan o da mikro tese ameliyatı demek istemiş ama biz oldolduk ve tedavisi olduk sonuç olumsuz oyuzden acele etmeyin güzelce arastrin bütün tahlillernizi ultrsonları genetik tahlillernizi yaptırın . tedavi uygulayan doktorlarla görüşün derim direk tese olmayın . rabbm yardmcimz olsnİyi günler bayanlar. Bende dün eşimin azosperm olduğunu öğrendim
Sperm milyon: sperm görülemedi
Hacim 3 ml ne demek ben anlayamadım doktor çocuğun olmaz deyip kestirip atmış. Parça alınacak demiş hiçbirşey anlamadım tam detaylıda konuşamadım daha doğrusu
Canm öncelikle geçmiş olsun öncelikle kestrip atan doktor değil güzel bi urolıg bulun azosperm sebebinin ne olduğu neyden kaynaklandığı bulunsun . ona göre tedaviyle doğal çıkış sağlanabilir saglannayada bilir sonra doktor demiş ya parca alınıo falan o da mikro tese ameliyatı demek istemiş ama biz oldolduk ve tedavisi olduk sonuç olumsuz oyuzden acele etmeyin güzelce arastrin bütün tahlillernizi ultrsonları genetik tahlillernizi yaptırın . tedavi uygulayan doktorlarla görüşün derim direk tese olmayın . rabbm yardmcimz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?