Gecmiş olsun öncelikle bizde öğreneli yaklaşık 2 yıl oldu bizede çocuğunuz olamaz hemen parça alıncak diye muhabbetler geçti o konuda yönlendirren hic bi doktara hakkımı helal etmiyorum ve parça alındı spermatid var sadece diye elimize bi kağıt verdi gerisi yok ilgilenmediler bile çahil dönemize denk geldi sen o cahilliye düşme iyi araştır şimdi celalettin hocada tedavideyiz 1 yıl oldu çok şükür motil çıkışlar başladı dondurduk nasipse tüp bebeğe başlıcaz artık.İyi günler bayanlar. Bende dün eşimin azosperm olduğunu öğrendim
Sperm milyon: sperm görülemedi
Hacim 3 ml ne demek ben anlayamadım doktor çocuğun olmaz deyip kestirip atmış. Parça alınacak demiş hiçbirşey anlamadım tam detaylıda konuşamadım daha doğrusu
Gecmiş olsun öncelikle bizde öğreneli yaklaşık 2 yıl oldu bizede çocuğunuz olamaz hemen parça alıncak diye muhabbetler geçti o konuda yönlendirren hic bi doktara hakkımı helal etmiyorum ve parça alındı spermatid var sadece diye elimize bi kağıt verdi gerisi yok ilgilenmediler bile çahil dönemize denk geldi sen o cahilliye düşme iyi araştır şimdi celalettin hocada tedavideyiz 1 yıl oldu çok şükür motil çıkışlar başladı dondurduk nasipse tüp bebeğe başlıcaz artık.
Siz ne aşamadasınız şuan canım ilerleme oldumu Celalettin hocada bizde biraz dinlendikten sonra ona gitmeyi düşünüyoruz o yüzden soruyorum
Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle nerde oturuyorsunuz,eğer İstanbul'da iseniz burada bu konuda iyi olan birkaç doktor var imkânlarınız dahilinde güzelce araştırdıktan sonra iyi bir ürologta azospei sebebinizi öğrendikten sonra tedavi olabilirsiniz.Allah yardımcın olsun canım.İyi günler bayanlar. Bende dün eşimin azosperm olduğunu öğrendim
Sperm milyon: sperm görülemedi
Hacim 3 ml ne demek ben anlayamadım doktor çocuğun olmaz deyip kestirip atmış. Parça alınacak demiş hiçbirşey anlamadım tam detaylıda konuşamadım daha doğrusu
İnşallah güzel ilerlemişsiniz canım devamıda gelir inşallah sabır..Canım benim bizim işte ilk round spermatiddi tesede çıkan.Sonra C.hocaya başladık 3 ay sonra Round spermatidler elongeye dönüştü..Yani daha gelişmiş hale geldi.Şimdi 5.aydayız bakalım 1 ay sonra gitcez bende karışığım biraz,inşallah iyi sonuçlarımız olur..
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar iyi akşamlar bugün fatihte bahsettiğim aktara gittik eşimle meğer celalettin hocanın bir numaralı ahbabıymış bana sordu duymuşsundır belki celalettin peruyu ddi ben şaşırdım ve celalettin hocada orda hazıelatıyomuş birçok bitkiselleri ben hiç söylemeden kendisi söyledi aynı celalettin hoca gibi ilerletiyo 3 aylık macun ve çay verdi 3 ayın sonunda andromed bakırköyde tahlil verip gelin ddi ona göre set set ilerlicez ddi ama çok beğendim adam çok bilgili oda kızdı bize keşke tese olmadan gelseydiniz ddi öyle bakalım 3000 olumlu azosperm sonucu varmoş inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz bismillah dedik başladık sizinlede paylaşmak istedim..
İnşallah canım ya inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmazHayırlı olsun canım çok sevindim
İnşallah kısa sürede güzel sonuçlar elde edersiniz
İnşallah güzel ilerlemişsiniz canım devamıda gelir inşallah sabır..
Aynen canım inşallah :)İnşallah canım benimmm herşeyin başı sabır..Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın..Sizinde hayırlı olsun,hadi bakalım :) Şifa Allah’tan,inşallah vesile olur gittiğiniz yer..
Cok sevindim insallah ya olur aynen bundan sonra tese son careKızlar iyi akşamlar bugün fatihte bahsettiğim aktara gittik eşimle meğer celalettin hocanın bir numaralı ahbabıymış bana sordu duymuşsundır belki celalettin peruyu ddi ben şaşırdım ve celalettin hocada orda hazıelatıyomuş birçok bitkiselleri ben hiç söylemeden kendisi söyledi aynı celalettin hoca gibi ilerletiyo 3 aylık macun ve çay verdi 3 ayın sonunda andromed bakırköyde tahlil verip gelin ddi ona göre set set ilerlicez ddi ama çok beğendim adam çok bilgili oda kızdı bize keşke tese olmadan gelseydiniz ddi öyle bakalım 3000 olumlu azosperm sonucu varmoş inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz bismillah dedik başladık sizinlede paylaşmak istedim..
amin inşaallah canım isteyen herkezin inşallah suanda bir kac tane laboratuvar var spermin hangi evrede olduğunu gösteren hic bir şekilde parça aldırmana gerek yok biz o cahilligi yaşadık canım sen yaşamaİnşallah hakkınızda hayırlısı rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin bende parça aldırma bi araştıralım diye düşündüm doktor çok ilgisiz geldi böyle direk çocuğun olmaz diyen doktorun allahtan korkusu yok mu hiç anlamadım. İnşallah tedaviniz başarıyla sonuçlanır
Çok sevindim çok güzel maşallah baya olumlu geri dönüşler var demek instagram sayfası falan var mı canımKızlar iyi akşamlar bugün fatihte bahsettiğim aktara gittik eşimle meğer celalettin hocanın bir numaralı ahbabıymış bana sordu duymuşsundır belki celalettin peruyu ddi ben şaşırdım ve celalettin hocada orda hazıelatıyomuş birçok bitkiselleri ben hiç söylemeden kendisi söyledi aynı celalettin hoca gibi ilerletiyo 3 aylık macun ve çay verdi 3 ayın sonunda andromed bakırköyde tahlil verip gelin ddi ona göre set set ilerlicez ddi ama çok beğendim adam çok bilgili oda kızdı bize keşke tese olmadan gelseydiniz ddi öyle bakalım 3000 olumlu azosperm sonucu varmoş inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz bismillah dedik başladık sizinlede paylaşmak istedim..
İnstgram sayfası yok adam zaten yaşlı baya celalettin peruya benzettim ben :) ve herşeyi geçtim eşimi namaza başlattı o kadar güzel sohbet ettiki bunlarda beni çok etkiledi sonuç alamasak bile güzel birşeye vesile olduÇok sevindim çok güzel maşallah baya olumlu geri dönüşler var demek instagram sayfası falan var mı canım
Aynen canım herkes birkez yapıyo olucak diye ama işte keşke önce güzel bir tedavi deneseydik diyorumCok sevindim insallah ya olur aynen bundan sonra tese son care
Aaa ne kadar güzel bişey Allah devamını getirsin inş çok sevindim Rabbim şifa versin inşİnstgram sayfası yok adam zaten yaşlı baya celalettin peruya benzettim ben :) ve herşeyi geçtim eşimi namaza başlattı o kadar güzel sohbet ettiki bunlarda beni çok etkiledi sonuç alamasak bile güzel birşeye vesile oldu
İnşallah canım inşallahAaa ne kadar güzel bişey Allah devamını getirsin inş çok sevindim Rabbim şifa versin inş
Ayy ya her şeyde bir hayır vardır ama keşke bu mesajı 4-5 gün önce görseydim de bu Ermiş Aktardan alacağıma şu dediğin yerden alsaydım.. Ben de cmt gittim taa üsküdara aldım macunu ama daha önceki bahar arkadaşın yazdığı şeylerin çoğu yok içinde, onun yazdığında bal dışında 20 tane fln içerik var havuç tohumu soğan tohumu keçiboynuzu bilmemne... Benim aldığımda bal dışında maksimum 6-7 tane şey var. bir de çakşır kökü var ki Tansel Beye ben önermediğiniz bitkisel var mı dediğimde çakşır kökü demişti=( Aldım kullanıyor eşim ama sorguladım çok acaba almasa mıydım kullanmasak daha mı iyi..İnstgram sayfası yok adam zaten yaşlı baya celalettin peruya benzettim ben :) ve herşeyi geçtim eşimi namaza başlattı o kadar güzel sohbet ettiki bunlarda beni çok etkiledi sonuç alamasak bile güzel birşeye vesile oldu
İnşallah canım öyle düşünme belki faysasını görürsün yani inşallah. Siz macun şeklinde mi aldınız balı kendiniz alıp mı karıştırdınızAyy ya her şeyde bir hayır vardır ama keşke bu mesajı 4-5 gün önce görseydim de bu Ermiş Aktardan alacağıma şu dediğin yerden alsaydım.. Ben de cmt gittim taa üsküdara aldım macunu ama daha önceki bahar arkadaşın yazdığı şeylerin çoğu yok içinde, onun yazdığında bal dışında 20 tane fln içerik var havuç tohumu soğan tohumu keçiboynuzu bilmemne... Benim aldığımda bal dışında maksimum 6-7 tane şey var. bir de çakşır kökü var ki Tansel Beye ben önermediğiniz bitkisel var mı dediğimde çakşır kökü demişti=( Aldım kullanıyor eşim ama sorguladım çok acaba almasa mıydım kullanmasak daha mı iyi..
İnşallah size bol faydası olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?