- 20 Aralık 2018
- 6
- 2
- 1
- 35
Hazır olarak aldıkİnşallah canım öyle düşünme belki faysasını görürsün yani inşallah. Siz macun şeklinde mi aldınız balı kendiniz alıp mı karıştırdınız
Canm sen hangi aktardan aldınHazır olarak aldık
Bence hiç moralini bozma canım, diğer hormon testlerinide tamamlasın eşin, o sırada birde yıkamalı sperm analizi verin ama öyle biryerde verin ki sperm bulunursa yıkamalıda onları dondursunlar bunu isteyin.Merhaba arkadaşlar ben de 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra eşimde azospermi olduğunu öğrendik. İlk testinde %1 hareketlilik çıkmıştı ama sonraki testlerinde %0 çıktı acaba benim gibi olan var mı ? İlk başta anlamamıştık hemen tüp bebek tedavisine başlasaydınız diyenler oldu. Ben de keşke o zaman daha uzman bi hastaneye gitseydik diye düşünmeden duramıyorum ama bu konuda hiç bilgimiz yoktu acaba geç mi kaldık herşey için var olan canlılığı kayıp mı ettik acaba ?
inşallah canım doktor varikosel de var dedi ama bakalım tıp fakültesinde doçent e başladık şimdi ultrason sonuçlarına göre bir yön çizer heralde. İnşallah güzel haber bekleyen isteyen herkes muradına kavuşur. Teşekkür ederimBence hiç moralini bozma canım, diğer hormon testlerinide tamamlasın eşin, o sırada birde yıkamalı sperm analizi verin ama öyle biryerde verin ki sperm bulunursa yıkamalıda onları dondursunlar bunu isteyin.
Olur da bulunamazsa iyi bir ürolog araştırın, testlere baktıktan sonra doktor ne yapacağına karar verecektir. bitkisel öneren doktorlarda var, benim eşimde azospermiydi, bizim normal yolla çıkış imkansızdı doktorumuz mikrotese yaptı ve sperm bulundu şükür, Sizin ilk testte hareketlilik varsa amelyatta mutlaka bulunacaktır inşaallah.
Ama belkide amelyat olmadan bir yolu vardır.
Bize toz halinde verdi hakiki bal alın ddi onunla karıştırın ddi her ay farklı o toz içindekiler de farklı o yüzden sordum canımHazır olarak aldık
Üsküdarda ermiş aktardan aldım. Daha doğrusu ATTAR (böyle yazıyor tabelasında fln=))Canm sen hangi aktardan aldın
anladm canm hepimiz farklı yerlerden almışız :) rbbim sifamzı verir bundan belki allah büyükÜsküdarda ermiş aktardan aldım. Daha doğrusu ATTAR (böyle yazıyor tabelasında fln=))
Merhaba, sizin azosperm mi yoksa sayı ve hareket düşüklüğü mü var? Azospermde canlı cansız sıfır olması gerekiyor. Sizde %1 hareketlilik varsa demekki sperm baya var.Merhaba arkadaşlar ben de 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra eşimde azospermi olduğunu öğrendik. İlk testinde %1 hareketlilik çıkmıştı ama sonraki testlerinde %0 çıktı acaba benim gibi olan var mı ? İlk başta anlamamıştık hemen tüp bebek tedavisine başlasaydınız diyenler oldu. Ben de keşke o zaman daha uzman bi hastaneye gitseydik diye düşünmeden duramıyorum ama bu konuda hiç bilgimiz yoktu acaba geç mi kaldık herşey için var olan canlılığı kayıp mı ettik acaba ?
Doktorun teşhisi o oldu yani azospermi var dedi. Eşim de sperm sayısı 250 milyon falan oldu sayı çok arttı kullandığı klomenden sonra ama hareketlilik %0 hala . Bu konuda da hiç bişey bilmyiorum nerdeyse konu altındaki bütün mesajları okudum bizim sorunumuza rastlayamadım . Doktor sadece sağ tarafta varikosel var dedi. Genelde çift veya sadece sol olur dedi bakalım şimdi tıp fakültesine gidiyoruz . Kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzattım ama gerçekten teşhis , tedavi ve tüp bebek süreci hakkında bilgim olmadığı için ne yapmam gerekiyo şu an bilmiyorum !Merhaba, sizin azosperm mi yoksa sayı ve hareket düşüklüğü mü var? Azospermde canlı cansız sıfır olması gerekiyor. Sizde %1 hareketlilik varsa demekki sperm baya var.
En son yapılan test sonucumuzMerhaba, sizin azosperm mi yoksa sayı ve hareket düşüklüğü mü var? Azospermde canlı cansız sıfır olması gerekiyor. Sizde %1 hareketlilik varsa demekki sperm baya var.
makınalar gelmıstı yurtdısından denemeye gececeklerdı basladılarmı denemeye bılmıyorum ama bır ıkı ay surecek demıslerde
En son yapılan test sonucumuz
makınalar geldı cok sukur gumruge takılmıstı ama halloldu bırı ankarada sanırım dıgerı ıstanbul acıbadem yesılkoyde o hastane almıs yanı.yıne ben sorarım bır gelısme varsa burdan yazarım canım.inşallah vaal bızde beklıyoruz grade 4 aşamasında olanlara uygulanacakmıs semra hnm oyle demıstı.oncelık yası ılerlemıs olanlar falan dıye belırtımıstı sıraya koyacaklarmıs yanı..bende fıyatını merak edıyorum acıkcası ne kadar olur acaba
Kızlar çarşamba günü kontrole gideceğiz
Dua'larınıza çok ihtiyacım var.
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım buraya Rabbim yüzünüzü güldürsün. Dualarımdasın.Kızlar çarşamba günü kontrole gideceğiz
Dua'larınıza çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?