Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bunları okuduğunuz yada takip ettiğiniz bir site falan mı var. Ben geri kaldım sanırım bu konu da. Bilgim yok çünkü

Canım bunları okuduğunuz yada takip ettiğiniz bir site falan mı var. Ben geri kaldım sanırım bu konu da. Bilgim yok çünkü

Canımcımm arkadaşımızı bilmiyorum o daha detaylı biliyor ama hani atmıştım ya bi link whatsapp üzerinden celalettin hoca ve semra hn. ile soru cevap yapmışlardı..Ben aşağı yukarı biraz oradan biliyorumm

bende ordan canım.celalettın hocanın hastalarının kurdugu bır sıte var azospermıhastalrı com dıye ordan takıp edıyorum bırde erkeklerın kurdugu watsap grubu var ordan okuyorum aksam yazarım gelısme varsa soylerler hemen ılgılılger sagolsunlar.cogu seyı onlardan ogrendım ben acıkcası.esım bıraz ılgısız sıkılıyo okumaya falan ben okuyom onun yerıne : )

L Lei evet evet hatırladım canım dur bende bir bakayım o zaman.
N nrnkdr sağol canım yeni bir bilgi olursa bize de haber et olur mu

Biz trabzonda tıp fakültesinde doçent bir ürologa gidiyoruz şimdilik canım biz de ankaradaki kaan aydosu duymuştuk. Biraz araştırdık ama randevu almak çok zormuş galiba ara tatilde gidebiliriz çalışıyoruz çünkü. Teşekkür ederim canım sağol ilgilendiğin için

Arkadaşlar herkese merhaba. Eskiden çok yazardım. Yazacak birşey olmayınca hic girmedim. Sonra tekrar bakalım gelişmeler var çıkmayacak candan ümit kesilmez misali bulunduğumuz yerde bir prof a gittik. Eşimden dopler ultrason istedi .Bugün sonucu doktora götürdük. Testiste solid lezyon görüldüğü yazıyor 2 cm. Çok kötü oldum. korkmalıyım diye sordu eşim. Sonuçta kitle dedi. Cuma günü rekli tomografi olacak. Ocakta mr. Dua edin ne olur. Bu durumu yaşayıp ıyi haber alanlar yazın lütfen. Herşeyden vazgeçmiş durumdayım. Önce memesi şimdide testis . Çok kötüyüm arkadaşlar.
Inşallah korktugumuzla rabbim bizi imtihan etmesin. Cuma günü nasıl gelecek günler nasil geçecek bilmiyorum.

Arkadaşım yazdıklarını okurken çok zorlandım.Evlat hasretiyle sınanmak çok zor ama sağlıkla imtihan apayrı bir şey.Dilerim iyi huyludur tespit edilen kitle Allah şifanızı versin Allah yardımcınız olsun sizin için dua edeceğim.İnş sağlıkla eşinizle bir ömür boyu huzurla yaşlanırsınız.İnşallah güzel sağlıklı haberlerini verirsin bize.

Geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınız

Canım çok geçmiş olsun..Dua edeceğim bende inşallah korkulacak bir şey değildir!Keşke konu hakkında bir şeyler biliyor olsam,yardımcı olabilsem..Sen gönlünü ferah tut..Dua et canım benim çok zor oluyor gerçektende bir şeyle savaşırken başka bir şeyin aniden çıkması ama vardır bir hikmeti inşallah..Rabbim şifa versin,yardımcınız olsun..Nerede yaşıyorsunuz?

Kızlar sordum çok şükür deneme yapılmaya başlanmış ve bir embriyo oluşmuş transfer edilmeyi bekliyormuş.ocak sonunda net bir açıklama yapılacakmış ama suan yolundaymis hersey

Çok sağolun arkadaşlar. Beynim uyuşuk. Içim acıyor.insallah korktuğum gibi birşey çıkmaz. Ben bebekten vazgeçtim. Yeterki yanimda olsun .sağlığı yerinde olsunn.sagliktan ötesi yalan . Gaziantep te yaşıyorum.

Kızlar sordum çok şükür deneme yapılmaya başlanmış ve bir embriyo oluşmuş transfer edilmeyi bekliyormuş.ocak sonunda net bir açıklama yapılacakmış ama suan yolundaymis hersey
Bu bahsettiğiniz şey nedir.kusura bakmayın o kadar kafam doluki okuduğumu anlamadım.

Allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun bol bol dua edin.. bu bahsettiğiniz makina nedir

Bu teknik nasıl birşey canım benim de bilgim yok bu konuda inşaAllah herkese umut olur

Bazen derdimizi o kadar büyütüyoruz ki içimizde, en kötüsü o sanıyoruz. Zor bir durumla uğraşırken daha zorunu yaşatmasın Rabbim inşallah size, hiçkimseye hiç birimize.

Benim eşimin de teseden sonra testisleri çok şişti iltihap ödem ağrı sızı günlerce hatta aylar.. 5 ay geçti. Ve hala biri şiş ödem var galiba iyileşmiyor. Çok korkuyorum iyce zarar görecek diye. Olumlu sonuç alınca Dr iyi, olumsuz sonuç Dr kötü demeyi hep yanlış bulmuşumdur ama, kendimle çelişicem belki ama dikkat ettim, burda başka konularda, geçen gün başka bi sitede(azospermihastalari.com) denk geldim, en az belki 5-6 kişiye denk geldim, Müfit günele ameliyat olanların hepsi aynı şeyi söylemiş. Ameliyattan sonra iyileşememe. Tamam yani sağolsun bulmak için çok uğraştığını söylüyor, bulduğu kişiler de var. Ama niye diğer drların ameliyat yeri hemen iyileşiyor onunkinde hep aynı şikayet.. Olumlu sonuç almış olsaydık tamam razı olurduk buna da ama şimdi korkuyoruz iyce kötü olduysa testisler diye. O kadar çok antibiyotik kullandıki ameliyattan sonra iyileşmek için. Ama hala bişi var içerde hala şiş. Androlojiye gitti ultrason fln çekildi. Dr artık kendi kendine düzelmesini bekliycen dedi. Artık ilaç kullanma dedi. Çok korkuyorum içerde bi kitle kist fln oluşur kötüye bozar diye..

Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz canım kötüyü düşünme gerçekten yazdığında çok haklısın biz en kötüsü zannediyoruz bu imtihanımızın ama daha kötü olanlarda var sağlık ile imtihan olanlarda var Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin

Bu bahsettiğiniz şey nedir.kusura bakmayın o kadar kafam doluki okuduğumu anlamadım.
celalettın bey ve semra hanım japonyaya gıtmıstı orada teknolojı cok ılerlemıs bakmaya gıtmıslerdı gecen mayıs ayında doktorun adı tanaka. orda bakmıslar japon demıs bana hasta gonderme sakın burda ogren gıt uygula demıs onlarda ordakı makınelerı turkıyeye getırdıler sımdı.su anda deneme yapıylıyormus.ornegın bız baslangıcta 4000 germ hucre vardı 3 ay tedavı gorduk 6000 germ oldu 2 yıl tedavı suresı verdı bıze egerkı spermatıd cıkısı olursa kı suanda cıkan 6-7 kısı var grade 4 asamasındalarsa bu cıhazlarla tup bebek yapılması sevıyesıne gelıyorlar.elektrık mı ne verıyolar tam sperm olmayan hucreye.ben yıne bılgı aldıkca yazarım burdan ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…