Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba,
Benim eşim şişli Memorial da Dr. Mehmet Murad ameliyat oldu. Ondan öncede Egecan Beyle görüştük aslında amacımız Tansel Beydi ama o ayrılınca Egecan Beyle görüşmek durumunda kaldık. Çok sıcak ilgili bi dr görüşme iyi geçti ama genç bi doktor tereddüt ettik bide mikro tesede bize drlar %50 şans verdi tüp bebek merkezininde iyi olması gerektiği düşüncesiyle Semra hn var diye Memorial ı tercih ettik. Ameliyat olumsuz oldu. Tüp bebek merkezi çalışanları drları çok tatlı ve ilgili ama aynı şeyi Mehmet Bey için diyemicam. Soru sormana çok fırsat vermiyor. Ameliyat sonrası eşimin çok kanaması oldu ağrısı oldu ne zaman arasam bişey olmaz dedi biz kendisinden memnun kalmadık.
Ya bize denk geldi ters hali ama azıcık empati yapmasını beklerdim. Egecan Bey ücretsiz görüşüyor Mehmet Bey in muayane ücreti vardı sanırım. Ama siz yinede görüşün her hasta farklı her doktorun bazen tarzıda farklı olabiliyor.

Biz ilk teseyikaan aydosta olduk.sperm bulunmadı ama eşim çok rahattı.biz otobüsle tese sonrası ankaradan antepe geldik. Çok iyiydi.hatta biz şaşırdık. Kaan hoca çok tahrip etmedi elengo spermmatid bulundu. O dönem bunlar kullanılmıyordu. Sonra aradan zaman geçti burda celalettin peruyu duyduk gittik. Biz ısınmadık yaptığı uygulamar davranışlar bizi rahatsız etti. Yollarımızı ayirdik. Ondada o kadar iğne ilaç bitkisel memelerde sıkıntı oldu. Jinekomastide .Sonra burda yine selahattin çayanı duydum .O dönemde aklımızda emre bakırcıoğlu vardı.bilmiyorum nasıl bir şuursuzluk ile selahattin çayana gidip onda tese olduk hala anlamıyorum. Demekki yaşayıp göreceğimiz şeyler varmış. Tezeren sonra yanımıza dahi gelmedi . Zar zor ısrarla rapor gönderdi. Rapor dediğime bakmayın . Saçma sapan bir kağıt parçası.kaan hocanın raporu gibi değil. Eşimde testisteki sertlik 2. Teseden sonra hep vardı. Ama biz dikiş yeri ıyi düzgün dikilmedi diye düşündük. Çünkü öyle duruyor. Sertlik dışında öyle bir sıkıntısı olmadı. Biz doktor dopler istemezse gene aklımıza birşey gelip gitmeyecektik. Sakin ihmal etmeyin .bahsettiğiniz durum teseden sonra 5 ayda iyileşememesini sıkıntı yapın. Başka doktora gidin. Bu kadar uzun sürmez iyileşme. Spermi bulmak labaratuar ve doktor elinde ama dikişteki sıkıntı kesinlikle doktor hatası. Evet burda anlatmak istemiyoruz doktorları ama anlatmak gerek. Herkes yaşadığını çektiğini biliyor. Egerki tedavi sonrası kötü durumu kimse kabullenmiyorsa kimse kusurabakmasın. Yakarım canlarını. Eğer benim eşimde sıkıntı olsaydı 2. Tesede testisi açıp bakti nasıl birşey görmedi. Demekki kendi sebep oldu. Memesini biliyorduk. Onun sebebide aşırı hormon yüklenmesi. Sperm çıksın diye eşimi kobay gibi kullandılar. Gittiğim tüm doktorlara eşim daha önemli. Olmayacaksa eşimi yormayin diyorum. O dönemde bu kadar bilinçli değildim. Daha doğrusu sonucun bu kadar vahim olacağını. Size tavsiyem .uzun süren hormon tedavisini lütfen uygulamayın kabul etmeyin. Evet kısa bir süre olur ama aylar yıllar süren tedavileri bırakın. Bende burda eskiden yazardım doğru bulmadıklarimi sonra vazgeçtim herşeyden. Bebek sayfasını kapattım. Kul olarak üstümüze düşeni en hassas şekilde yaptık. Sağlığımız yerindeydi. Kaygımız yoktu sağlıktan yana. Şuan içim yanıyor ciğerim kanıyor. Dünden beri saçıma aklar düştü. Olmazsın kötü seyler diye.

Ah canım Allah sana da eşine de sabır versin, düşüncesi bile çok kötü biliyorum. Ama bana kötü çıkmaz gibi geliyo. Çünkü kitle önceden beri vardı diyorsun yeni çıkmış bir şey değil. Ameliyattan sonra kalan yaralar izler senelerce kalabilir dikiş atıldı çünkü içten dıştan. Yani ben bundan olduğunu düşündüm sen bunu anlatınca. Benim kardeşim yıllar önce sanırım 99da bileğini kesmişti, içten tendonlarını diktiler dıştan da derisini diktiler. Senelerce kardeşimin bileği şişti içinden kitle çıktı hatta çocukluğunda utanırdı o şişlikten. büyük bir akne kadar kitle vardı bileğinde. Yaklaşık 2012 gibi birden bileği şişti tekrar fln sonra nası sivilceyi sıkarsın iltihap çıkar bunun bileğinden ip çıktı, ve kitle kalktı ortadan. Böyle bir şey olabilir belki sizinki de. İnşallah budur sadece, gönlünü ferah tutmaya çalış.

Benim de eşim müfit günele oldu ama o kadar pişmanım ki bizim öyle dikişte falan sıkıntı olmadı şükür şişlik falan da olmadı ama çok zorlandı ameliyat sonrası.. benim beğenmediğim kısmı adamın bizimle bi kere bile muhatap olmamasıydı ne ameliyat öncesi ne ameliyat sonrası bize bi kelime konuşmadı eşimde hiç sevmemiş tese yaparken surat 5 karıştı diyo. Ameliyat sonrası rapor falan hak getire zaten geçen pazar günü eşime detaylı sperm testi yaptırdık çok şükür 1. evre çıktı Allahıma şükürler olsun bunu bile beklemiyorduk bunun bilgisi bile verilmedi bize yani..

kızlar eşim 1 ay önce tese olmuştu olumsuzdu bitkiselden bahsetmiştim ama eşim kesinlikle inanmıyor ne yapacağım bilmiyorum

kızlar eşim 1 ay önce tese olmuştu olumsuzdu bitkiselden bahsetmiştim ama eşim kesinlikle inanmıyor ne yapacağım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun cnm...Neden inanmıyor ki Bu sayede bir çok kişi baya yol katetti hatta olumlu sonuç alanlar bile var.

Birinci evre ne oluyo canım durduk yeremi çıktı yani?

Canım benim eşimde ameliyatdan önce inanmıyordu ta ki ameliyattan sonra zorla götürdüm götürdükten sonra inandı ve şimdi düzenli bir şekilde kullanıyo bitkiselleri ikna edip götürebilsen gerisi gelir inşallah

biz istanbul da yaşamıyoruz ancak kargo yoluyla falan olacak inşallah ikna olur

Birinci evre ne oluyo canım durduk yeremi çıktı yani?
Canım spermin oluşma evreleri oluyormuş bende yeni öğrendim. Bunu da detaylı sperm testinde öğrenebiliyorsun. Bi arkadaş atmıştı bana bak şu şekilde.
Sperm olması icn bas gövde ve kuyruk olması lazm.1.2.3.4 evre oluyor bnlar.

RAUNT SPERMADD sadece hücre demk

ELENGO 1 SPERMDD spermddn başı ve govdesi var demk

ELENGO 2 SPERMADD bununda başı ve govdesi var elengo 1ile pek arasnda fark yok

ELENGO 3 SPERMTD başı ve govdesi ve çok az artk kuyruk oluşmaya baslamis .

ELENGO 4 SPERMADD

Başı ve govdesi var kuyrukda uzamaya baslams.ve bu ck iyi bir seviye 4.evre spermn olsmasi icn son evresi. bu evreden sonra sprem çıkışı olmaya başlıyormuş.
Bizde öğrendikten sonra yaptırdık şükür 1. Evre çıktı bizim hiç umudumuz yoktu şükürler olsun

Çok iyi anlıyorum seni kardeş. Kötü düşünmemek elde değil. İnşallah korkulan olmaz. Öyle inanalım öyle dua edelim. Dualarımdasın. Güzel haberler vericeksin inşallah. Biz de dediğin gibi tekrar bi Dr a gidelim inşallah anormal bi durum olmaz. Uzun tedaviye benim eşim de yanaşmıyo. Değerler testler normalken ilaç yüklemesini doğru bulmuyo. Of. Offff... Ameliyat olsan bi dert ilaç kullansan bi dert..
Yine onlar iyi olsun da.. Sağlıktan ötesi yok

Çok güzel bi haber kardeş çok sevindim. Eşine de moral olur daha da ilerler bu moral sayesinde inşallah.

Bu çok güzel bir habermiş gerçekten canım inşallah devamı da gelir bizde 3 ay sonra andromed bakırköyde ilk kez sperm tahlili yapıcaz bakalım ne çıkacak o zaman daha iyi anlarım bu evreleri sayende canım

Merhaba kardeş. Eski mesajlarda gezinirken bu mesajına denk geldim. Tese sonrası kist oluştu demişsinya. Onunla ilgili soracaktım. Sonrasında ne oldu iyileşti mi nasıl iyileşti bişi yaptınız mı düzelmesi için. Mesajı 2 yıl önce yazmışsın.
Benim eşim de 5 ay oldu tese olalı. Testisin biri hala şiş. İçerde bişiler var yani ve çok endişe ediyorum. O yüzden sormak istedim sana da

günaydın canım inşallah son evreye gelirler de çıkış olur rabbim kucağınızı bal topaklarıyla doldurur sperm testini teseden ne kadar sonra verdiniz bide tedavi uyguluyor musunuz canım benim eşimde tek çözümün tese olduğunu düşünüyor tedavi gördü bi yıl bi değişiklik olmadı ama teseden de ben korkuyorum

Amiin canım hepimizin kucakları dolsun inş Tam 1 sene sonra verdik canım detaylı sperm testi bu süreçte hiç bi tedavi uygulamadık çünkü eşim dinlenmek istedi nasip olursa inş yaza doğru celalettin hocaya gitmek istiyoruz. Nasıl bi tedavi gördünüz canım

Bu çok güzel bir habermiş gerçekten canım inşallah devamı da gelir bizde 3 ay sonra andromed bakırköyde ilk kez sperm tahlili yapıcaz bakalım ne çıkacak o zaman daha iyi anlarım bu evreleri sayende canım
Rabbim size daha güzel haberler almayı nasip etsin inş çok şükür en azından kök hücremiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…