Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umarım öyledir. Çok korkuyorum. Cuma günü renkli tomografi var. Rabbim sesimizi duysun,yüzüme baksın. O benim nefesim, uğurum ,kıyamadığım...Cooook ıyi bir insan. Dilerim hic kimse yaşamasın böyle birşey.

Canım şu an ne durumdasınız. Kitle nasıl anlaşıldı. Benim eşimde doplerde kitle çıktı ve ben çok korkuyorum .

Biz tese yapan değil de başka bir urologa gittik o dönem. Sağolsun önce skrotal doppler ultrason ile bakti kist oluşmuştu bir ilaç yazdı (antibiyotik tarzı diye hatırlıyorum ama emin değilim) yaklasik 2 kez kontrole gittik önce küçüldü kist; tam geçmesi 3 ayı buldu canım. Şu anda çok şükür bir sorun yok.

Ben ihmal etmeyip gidin derim bir kontrole. Eşim hep ağrısı olduğunu söylüyordu o dönem ve özellikle dikiş yerinde çok şişkinlik vardı.

Kötü düşünme canım. Allahın izniyle iyi sonuçlar alacaksınız inşallah. Meme de sıkıntı oldu demişsin. Celaletin hocanın tedavisinden sonra mı oldu. Ben pek anlayamadım da.

Kötü düşünme canım. Allahın izniyle iyi sonuçlar alacaksınız inşallah. Meme de sıkıntı oldu demişsin. Celaletin hocanın tedavisinden sonra mı oldu. Ben pek anlayamadım da.
Çok sağol canım benim. Inşallah öyle olur. Evet canım memedeki sıkıntı yoğun hormon tedavisi sonrası oluştu. Biz celalettin hocaya söylediğimizde sıkıntı olmaz kullanmaya devam edin demişti. Biz sonra hocayla tedaviyi bırakıp tese yapan doktora gittik. Oda zaten teseye odakliydi. Sonra meme ağrısına dayanamıyordu ve memelerde özellikle sol meme.

Allah şifa versin inşallah kızlar Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Eşlerimizi bize bağışlasın.
Bizde gittik Peruya ama tedaviye başlamadık ben istemedim. Eşimde hormon almak istemedi. Olursa olur çocuk Eşim bana yeter inşallah onun kötü hissetmesine yada bu sebepten hasta olmasını istemem teseye bile pişmanım. Biz hayatımızı doğal yaşam spor hacamat ve sülükle değiştiricaz. Bitkisel ballı karışımlar içicaz gerisini Rabbime bırakıcaz. Sonra kafa rahat inşallah Aşkı bulamayanlarda var bende onun kıymetini bilir yaşarım

Aynen öyle canım benim..Biz Celalettin hocadayız ama senin kararınada sonsuz katılıyorum,saygım var..Bizde tese olduğumuza çok pişmanız..Ama yaşanacakmış kaderimizde varmış.Çocuk tabii ki önemli,özel,güzel ama Rabbim kocalarımızı,bizleri başka çaresiz hastalıklarla,dertlerle imtihan etmesin..Bizde inşallah bu dünyada olmasada bu imtihanımızın mükafatını Rabbimin Cennetiyle alırız..

H Hayat57 canım selam..Bugün kontrole gidecektiniz galiba..Naptınız?
Slm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.

Canım çok sevindim senin adına çok şükür Rabbim daha güzel yerlere gelmeyi nasip etsin inş sen içini ferah tut herşey güzel olcak Allah ın izniyle :)

Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua et canım Allah ız izni ile hiç bişey çıkmaz inş merak etme bize de haber ver

Yaaa canımmm çok sevindimmm..Olsun,çok şükür bunada..Bak ne kadar karamsardın ama Rabbim büyük..İnşallah bundan sonra çok daha iyi sonuçları hızlı hızlı alırsınız..Ne verdi iğne vs olarak?

Ben ihmal etmeyip gidin derim bir kontrole. Eşim hep ağrısı olduğunu söylüyordu o dönem ve özellikle dikiş yerinde çok şişkinlik vardı.
Tekrar bi gidelim bakalım. Dikiş yeri iyi de testisin kendisi şiş içerde. Antibiyotik de çok kullandı. Hayırlısı bakalım

Çok sevindim canım senin adına yavaş yavaş da olsa ilerleme var şükür ne verdi macun olarak?

genetik testlerimiz halen çıkmadı çok uzun
çok sevindim adınıza rabbim çok büyük inşallah dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşir

Kızlar iyi geceler hepinize topiğin ilk sayfalarından okudum da biraz ne kadar güzel haberler veren olmuş uzun zamandır bizde yok güzel haber içime karamsarlık çöktü birden

Kızlar iyi geceler hepinize topiğin ilk sayfalarından okudum da biraz ne kadar güzel haberler veren olmuş uzun zamandır bizde yok güzel haber içime karamsarlık çöktü birden

Bende anlamıyorum canım..Yada iyi haber alanlar artık buraya pek uğramıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…