Umarım öyledir. Çok korkuyorum. Cuma günü renkli tomografi var. Rabbim sesimizi duysun,yüzüme baksın. O benim nefesim, uğurum ,kıyamadığım...Cooook ıyi bir insan. Dilerim hic kimse yaşamasın böyle birşey.Ah canım Allah sana da eşine de sabır versin, düşüncesi bile çok kötü biliyorum. Ama bana kötü çıkmaz gibi geliyo. Çünkü kitle önceden beri vardı diyorsun yeni çıkmış bir şey değil. Ameliyattan sonra kalan yaralar izler senelerce kalabilir dikiş atıldı çünkü içten dıştan. Yani ben bundan olduğunu düşündüm sen bunu anlatınca. Benim kardeşim yıllar önce sanırım 99da bileğini kesmişti, içten tendonlarını diktiler dıştan da derisini diktiler. Senelerce kardeşimin bileği şişti içinden kitle çıktı hatta çocukluğunda utanırdı o şişlikten. büyük bir akne kadar kitle vardı bileğinde. Yaklaşık 2012 gibi birden bileği şişti tekrar fln sonra nası sivilceyi sıkarsın iltihap çıkar bunun bileğinden ip çıktı, ve kitle kalktı ortadan. Böyle bir şey olabilir belki sizinki de. İnşallah budur sadece, gönlünü ferah tutmaya çalış.
Canım şu an ne durumdasınız. Kitle nasıl anlaşıldı. Benim eşimde doplerde kitle çıktı ve ben çok korkuyorum .canlar
eşimin patoloji sonucu çıktı
LEYDİNG HÜCRELİ TÜMÖR
BÜYÜME PATERNİ: EKPANSİF
NÜKLEER ATİPİ:YOK
MİTOTİK AKTİVİTE:YOK
VASKÜLER İNVASYON:YOK
GERM HÜCRELİ NEOPLAZİ İN SİTÜ:YOK
CERRAHİ SINIRLAR: TÜMÖR YER YER CERRAHİ SINIRA BİTİŞİK
NOT: leyding hücreli tümörlerin biyolojik davranışı morfolojiye bakılarak kesin olarak belirlenemez ancak bu olguda malign davranış olasılığını artıran histolojik risk faktörleri yoktur.
kızlar bir şey anlamadım hoca yokmuş yurt dışındaymış kafam karışık yani kesin bir sonuç olamıyor mu
Merhaba kardeş. Eski mesajlarda gezinirken bu mesajına denk geldim. Tese sonrası kist oluştu demişsinya. Onunla ilgili soracaktım. Sonrasında ne oldu iyileşti mi nasıl iyileşti bişi yaptınız mı düzelmesi için. Mesajı 2 yıl önce yazmışsın.
Benim eşim de 5 ay oldu tese olalı. Testisin biri hala şiş. İçerde bişiler var yani ve çok endişe ediyorum. O yüzden sormak istedim sana da
Kötü düşünme canım. Allahın izniyle iyi sonuçlar alacaksınız inşallah. Meme de sıkıntı oldu demişsin. Celaletin hocanın tedavisinden sonra mı oldu. Ben pek anlayamadım da.Biz ilk teseyikaan aydosta olduk.sperm bulunmadı ama eşim çok rahattı.biz otobüsle tese sonrası ankaradan antepe geldik. Çok iyiydi.hatta biz şaşırdık. Kaan hoca çok tahrip etmedi elengo spermmatid bulundu. O dönem bunlar kullanılmıyordu. Sonra aradan zaman geçti burda celalettin peruyu duyduk gittik. Biz ısınmadık yaptığı uygulamar davranışlar bizi rahatsız etti. Yollarımızı ayirdik. Ondada o kadar iğne ilaç bitkisel memelerde sıkıntı oldu. Jinekolojide .Sonra burda yine selahattin çayanı duydum .O dönemde aklımızda emre bakırcıoğlu vardı.bilmiyorum nasıl bir şuursuzluk ile selahattin çayana gidip onda tese olduk hala anlamıyorum. Demekki yaşayıp göreceğimiz şeyler varmış. Tezeren sonra yanımıza dahi gelmedi . Zar zor ısrarla rapor gönderdi. Rapor dediğime bakmayın . Saçma sapan bir kağıt parçası.kaan hocanın raporu gibi değil. Eşimde testisteki sertlik 2. Teseden sonra hep vardı. Ama biz dikiş yeri ıyi düzgün dikilmedi diye düşündük. Çünkü öyle duruyor. Sertlik dışında öyle bir sıkıntısı olmadı. Biz doktor dopler istemezse gene aklımıza birşey gelip gitmeyecektik. Sakin ihmal etmeyin .bahsettiğiniz durum teseden sonra 5 ayda iyileşememesini sıkıntı yapın. Başka doktora gidin. Bu kadar uzun sürmez iyileşme. Spermi bulmak labaratuar ve doktor elinde ama dikişteki sıkıntı kesinlikle doktor hatası. Evet burda anlatmak istemiyoruz doktorları ama anlatmak gerek. Herkes yaşadığını çektiğini biliyor. Egerki tedavi sonrası kötü durumu kimse kabullenmiyorsa kimse kusurabakmasın. Yakarım canlarını. Eğer benim eşimde sıkıntı olsaydı 2. Tesede testisi açıp bakti nasıl birşey görmedi. Demekki kendi sebep oldu. Memesini biliyorduk. Onun sebebide aşırı hormon yüklenmesi. Sperm çıksın diye eşimi kobay gibi kullandılar. Gittiğim tüm doktorlara eşim daha önemli. Olmayacaksa eşimi yormayin diyorum. O dönemde bu kadar bilinçli değildim. Daha doğrusu sonucun bu kadar vahim olacağını. Size tavsiyem .uzun süren hormon tedavisini lütfen uygulamayın kabul etmeyin. Evet kısa bir süre olur ama aylar yıllar süren tedavileri bırakın. Bende burda eskiden yazardım doğru bulmadıklarimi sonra vazgeçtim herşeyden. Bebek sayfasını kapattım. Kul olarak üstümüze düşeni en hassas şekilde yaptık. Sağlığımız yerindeydi. Kaygımız yoktu sağlıktan yana. Şuan içim yanıyor ciğerim kanıyor. Dünden beri saçıma aklar düştü. Olmazsın kötü seyler diye.
Çok sağol canım benim. Inşallah öyle olur. Evet canım memedeki sıkıntı yoğun hormon tedavisi sonrası oluştu. Biz celalettin hocaya söylediğimizde sıkıntı olmaz kullanmaya devam edin demişti. Biz sonra hocayla tedaviyi bırakıp tese yapan doktora gittik. Oda zaten teseye odakliydi. Sonra meme ağrısına dayanamıyordu ve memelerde özellikle sol meme.Kötü düşünme canım. Allahın izniyle iyi sonuçlar alacaksınız inşallah. Meme de sıkıntı oldu demişsin. Celaletin hocanın tedavisinden sonra mı oldu. Ben pek anlayamadım da.
Çok sağol canım benim. Inşallah öyle olur. Evet canım memedeki sıkıntı yoğun hormon tedavisi sonrası oluştu. Biz celalettin hocaya söylediğimizde sıkıntı olmaz kullanmaya devam edin demişti. Biz sonra hocayla tedaviyi bırakıp tese yapan doktora gittik. Oda zaten teseye odakliydi. Sonra meme ağrısına dayanamıyordu ve memelerde özellikle sol meme.
Allah şifa versin inşallah kızlar Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Eşlerimizi bize bağışlasın.
Bizde gittik Peruya ama tedaviye başlamadık ben istemedim. Eşimde hormon almak istemedi. Olursa olur çocuk Eşim bana yeter inşallah onun kötü hissetmesine yada bu sebepten hasta olmasını istemem teseye bile pişmanım. Biz hayatımızı doğal yaşam spor hacamat ve sülükle değiştiricaz. Bitkisel ballı karışımlar içicaz gerisini Rabbime bırakıcaz. Sonra kafa rahat inşallah Aşkı bulamayanlarda var bende onun kıymetini bilir yaşarım
Slm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.
Canım çok sevindim senin adına çok şükür Rabbim daha güzel yerlere gelmeyi nasip etsin inş sen içini ferah tut herşey güzel olcak Allah ın izniyle :)Slm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua et canım Allah ız izni ile hiç bişey çıkmaz inş merak etme bize de haber verUmarım öyledir. Çok korkuyorum. Cuma günü renkli tomografi var. Rabbim sesimizi duysun,yüzüme baksın. O benim nefesim, uğurum ,kıyamadığım...Cooook ıyi bir insan. Dilerim hic kimse yaşamasın böyle birşey.
Slm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.
Tekrar bi gidelim bakalım. Dikiş yeri iyi de testisin kendisi şiş içerde. Antibiyotik de çok kullandı. Hayırlısı bakalımBen ihmal etmeyip gidin derim bir kontrole. Eşim hep ağrısı olduğunu söylüyordu o dönem ve özellikle dikiş yerinde çok şişkinlik vardı.
Çok sevindim canım senin adına yavaş yavaş da olsa ilerleme var şükür ne verdi macun olarak?Slm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.
çok sevindim adınıza rabbim çok büyük inşallah dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşirSlm canım...Ne yapalım gittik işte az da olsa bu gelişme var çok şükür. Yavaş yavaş yol katediyoruz.Beni sevindiren olay vücut tedaviye cevap veriyor ve hoca, sizin için çok önemli,olumlu birşey bunu bilmelisiniz ve tedaviyi aksatmadan devam etmelisiniz dedi.Yine bir sürü iğne,ilaç,macun falan yazdı bakalım hayırlısı.
Kızlar iyi geceler hepinize topiğin ilk sayfalarından okudum da biraz ne kadar güzel haberler veren olmuş uzun zamandır bizde yok güzel haber içime karamsarlık çöktü birden
Evet ya gerçekten artık umut arıyoruz keşke herkes şuraya güzel haberler yazsa da keyfimiz artsaBende anlamıyorum canım..Yada iyi haber alanlar artık buraya pek uğramıyor sanırım..
Genetik tahlili gelmeden mi Tese ameliyatıni yaptıcanım fsh 6.58 ama genetik testi istenmediği için nedeni malesef bilinmiyor.en son tahlilde 2 miyon sperm bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?