Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün gece rüyamda yine olmayan bebeğimi gördüm
Rüya olmaktan çıktı artık bu bir eşkence gibi bir kâbus gibi adeta
Allah'ım sen bizlere yardım et
Ne kadar zormuş bu hasret

Canlar nasılsınız 2019 hepimiz için güzel mutlu bir yıl olsun hepimiz hasretlerimize kavuşalım inşallah hayırlısı ile sağlıkla biliyorum herkes bi umut arıyor bakıyor hatta ben geçen sene baştan başladım okumayanlar ama oku oku nereye kadar bitiremedim ne yazık ki bu bir gerçek işi biten gidiyor Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısı ile

Merhaba canımm..Aminn inşallah güzel dualarına..Evet bencede aynen katılıyorum işi biten ne yazık ki kaçıyor :) O yüzdendir belkide olumlu güzel şeyler yazan yok..Burada da aktif yazan 10-15 kişi var yok zaten çoğu kişi okuyor..Lütfen herkes aynı yollardan geçtiğini unutmasın..İnşallah güzel sonuç alan herkes yazar..

İnşallah canlar yeni yılda hepimiz kalabalık aile oluruz

Herkese merhaba. Düzenli olarak sayfayı okuyorum. Konuyu takip ediyorum ama bir süredir yazmıyorum.Celalettin hocada tedaviye başlayalı bir ay oldu. Martta kontrole gideceğiz. Eşimin spermiogram testinde hiç germ hücresine rastlanmadı. Eşime sertoli cell only teşhisi konmuştu. Doktor olumlu da konuşsa içim çok sıkılıyor. O yüzden buraya da yazmak istemedim. Allah yoktan var edendir. İnsan en çok ailesinden destek görmek istiyor ama kardeşim en çok desteğe ihtiyaç duyduğum zamanda bana boşuna uğraştığımızı söyledi. Bizim durumumuza umut yokmuş. Biz çok istiyormuş hadi bu tedaviyi de deneyin gönlünüz olsun dedi sanki birşeyler lütfeder gibi. Bazen içimi kopkoyu bir karanlık kaplıyor bir türlü kurtulamıyorum bu duygudan.

Kardeşin evli mi bekar mı seni anlayamayacak durumdaysa hiç kafana takma ama yaptıgı çok ayıp ve terbiyesizce o kadar çocugu olablar nasıl olmuş peki bir sürü anne baba olan var bu duruma yaşayıp anlamayacak insanlarsa keşke durumunuzu söylemeseydiniz sizi yoprarıyorlar anca

Canım öncelikle geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de aile'den yana hiç şansım yok hiç bir konuda destek olmadılar.Benim onlardan tek istediğim bu zor günlerde bizi yalnız bırakmamaları ve destek olmaları yani sadece manevi destek ama o da yok aksine daha beter benim psikolojimi bozdular hep yalnız bıraktılar olsun yine de canları sağolsun.Allah büyük inşallah birgün biz de bu duyguyu yaşarız.

Evli değil ama 30'lu yaşlarda. Bu yıl evlilik düşünüyor. Düşüncesiz konuşmaları daha önce de olmuştu. Ben tedavisi başarılı olanlardan bahsettim ama anlamak istemedi. Annem ve babam hayatta değil, onlar olsa kardeşlerime hiç söylemezdim. Küçük kardeşlerim yine destek oluyorlar ama bu kız kardeşim olumsuz konuşuyor. Tedaviye başlarken gergindim biraz bana destek olur diye aradım. Bu sözleri duyunca artık görüşmüyorum. İnsanlar gerçekten en yakınınız da olsa bir yere kadar anlıyor. Çünkü aynı duyguyu yaşamamış ki hissettiklerinizi anlasın.
Evet canım insan en çok yakın çevresinden destek bekliyor moral bulmak istiyor ama olmayınca da görüşmemek en iyisi. Olumsuz düşünceleri tedavimi etkilenmesin diye görüşmeyi kestim kardeşimle. Ama o kadar çok kırıldım ki Allah nasip eder de çocuğumuz olursa kardeşime göstermeyi düşünmüyorum. Allah annelik duygusuyla yanıp tutuşan herkesin kucağını doldursun inşallah.

Kızlar iyi geceler hepinize topiğin ilk sayfalarından okudum da biraz ne kadar güzel haberler veren olmuş uzun zamandır bizde yok güzel haber içime karamsarlık çöktü birden
L Lei
Merhaba kızlar, çok eski değilim ama ekim ayında eşim mikrotese amelyatı oldu, o amelyat gerçekleşene kadar nohut kürü keçiboynuzu kürü çeşitli macunlar denedik, sperm varmı yok mu bilmeden ama umut ederek, biz ilk m.tese amelyatında olumlu sonucu aldık çok şükür. 8 döllenmiş embriyodan 2 transfer yapıldı olumsuz sonuç aldık, 6 tanesi deöllendi önümüzdeki ay tekrar şansımızı deneyeceğiz. Rabbim nsip eder inşaallah. Eğer eşleriniz bu amelyatı olduysa ve bulunamadıysa sperm üzülmeyin çşitli kürler denedikten sonra tekrar yaptırın, ancak biraz sabrederek, inşaallah olumlu sonuçlar alacaksınızdır. Ve bence yakın gelecekte böyle bir hastalık ortadan kalkacak inşaallah. İçinizi ferah tutun

Sizin için dua edeceğim inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır tedaviniz. Allah yüreğinizdeki gibi bir evlat nasip etsin size.
İnşallah dediğiniz gibi böyle bir hastalık kalmaz yakında.

Merhaba kızlar biz hiç bişey yapmıyoruz sadece eşimle hacamata başladık.
1 sene oldu bunu öğreneli hala üzülmek dışında eşimin bişey yaptığı yok konuşuyorum sonra üzülüyorum ne yapıcagını şaşırıyor insan çaba yok ya bugün içicam yarın spor yapıcam tamam yicam diye diye 1 yılı geçti sinirlenmemek elde değil.

Mrhabalar sperm sonucu yorumlayabilirmisiniz ?

Eklentiler

• A86548C2-1766-4424-AE1F-2C40F7E09C42.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 106
Sayı iyi morfoloji kötü, normal %2
Sayiyi ben anlayamadim degisik yazilmis kac oluyo yani ? Ve bu morfolojiyle tup bebekmi onerirler aksam aldigim icin doktora gosteremedik esimde pzartesi askere gtcek bedelli . Oyuzden merak ettim neyapmamkz gerekir acaba ben gidicem gostericem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…