Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Normal olanlarla tüp bebek yapılabilir. Ama tedavisi de vardır sanıyorum. Hem sayı hem de morfoloji için keçiboynuzu kürü öneriyor Saraçoğlu, deneyebilirsiniz.

Eşimde illa veriyim dio baksana pazartesiye randevu aldırdı bana:)

Canım benim bildiğimde teseden sonra biraz zaman geçmesi gerekiyor test için..Zaten kullanmaya başlayalıda yeni oldu..Tabii siz bilirsiniz yinede :)

Canim senin esinden haber var mi umarim iyi cikmistir

Canim senin esinden haber var mi umarim iyi cikmistir
Canım merhaba.eşimin renkli tomografide birşey çıkmadı şükürler olsun.doktor mr önemli onun sonucu çıksın ona göre demiş. Oda 18 ocakta. Inşallah ıyi haber veririm. Bu bekleme çok zor.

Arkadaşlar hayırlı geceler. Celalettin hocanın instagramda ki payaşımlarını gördünüz mü. %1 spermatid olan biri daha sonraki aylar 52 milyon olmuş. Gözlerime inanamadım.
Çok şükür Allah'ın izniyle olabiliyor tabi ki ama niye bir Allah'ın kulu da çıkıp o test bize ait diye yazmıyor. Yani olumlu olan bir sürü paylaşım var ama kimse de bu sitede değil. Hiç biri de mi kadınlar kulübünü kullanmıyor bu topigi görmüyor. Kafamı kurcalayan hep bu. Sonuçta nick kullanıyoruz. Kimse kimsenin ismini cisminı bilmiyor.

Kızlar bugün moralim çok bozuk nette bir haber gördüm okudum okumaz olaydım
İzlerken kanım dondu resmen
Sözde bir baba müsveddesi ders yapamayan 6 yaşındaki oğlunu döverek komalık ediyor.Çocuk 2 gün yoğun bakımda kalıyor ve bugün vefat etmiş
Ne kadar üzüldüm anlatamam
Bu nasıl bir baba? Hiç mi vicdan yok,merhamet yok. Bide böyle psikopatlar, dengesiz herifler baba oluyorlar ya ne diyim.Yani ne bu kötülük ne bu kin ve nefret
Evlat ya insanın canından bir parçası olan evladına bunu nasıl yapar aklım almıyor
Allah kahretsin böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıkları idam şart böylelerine
Bir tarafım çok üzgün bir tarafım ise çok öfkeli. O kadar çok şey var ki söylenecek, ne yazık ki sözün bittiği yerdeyim
Kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece yoksa patlayacaktım.

Doğru söylüyosun canım ben olumlu bir sonuç alsam altına muhakkak yorum yapardım bu olumlu sonucu alan insanlar nereye kayboluyor tuhaf doğrusu.

Öyle yapan insan değil ki zaten canım Allah ıslah etsin gerçekten diyecek söz yok

Canımmm evet gördüm..İnşallah darısı bizlere..Aslında yayınladığı fotoğrafta bir tanesinde ismini tam kapayamamış görünüyor ismi..Olumlu sonuç alıpta eskisi gibi buraya giren arkadaşlar yok zaten neredeyse..Anlamadım nazar etcez diye mi korkuyorlar?Yada akıllarına gelmiyor..O yüzden boşverin siz umutlu olan tarafına bakın

Bizim durumumuz uzun süreçleri olan bi durum zaten sonuç alanlar çok eskilerde kalmış arada yazıolar ama sürekli bir şekilde bıraya yazan yok yazdıkları zamanda kaybolup gidiyo tekrardan yazıları sürekli sürekli burda yazmazlar diye düşünüyorum bende. bazen okuyorum ben mesela eski sayfalardan girdiğimde kiminin ilk tesede çıkmayıp ikinci üçüncüde çıkıp doğum yaptıgını kiminin ikizleri oldugunu sürekli sürekli burda mesaj yazmalarını da bekleyemeyiz kimseden hatırlamak dahi istemiyorlardır belkide o günlerini Rabbim bizede güzel sonuçlar versin inşallah

Nasıl bir durum o durum da insan ne düşÜnüyor dediğin gibi nazar değecek diye mi düşünüyor doğrusu bilemedim canım

Canım ben sürekli eskiler buraya yazsinlar, mesaj yazmalarini bekliyorum demiyorum sen yanlış anlamışsın. Ben Şu anki durumdan bahsediyorum yani hocanın paylaşım yaptığı insanlar niye hiç kadınlar kulübünde değil diyorum. Yada şöyle örnek vereyim atıyorum hoca birkaç paylaşım yaptı bende çıkıp arkadaşlar o paylasimlardan biri bize ait umudunuzu kaybetmeyin sadece sabır diye yazarım yani.

Anladım canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma :) bu soruyu bende merak ediyorum açıkçası

Kızlar selam bizde henüz bir ilerleme yok eşimde test vermek istemiyor azospermi bir tese birde varikosel ameliyatı oldu okuduktan sonra belki bi çaresi olur diye şu fatihteki aktara gitmeyi düşünüyoruz ismini bilen varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…