Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizllaaar bahceciden tank aldık Bursa daki spermleri taşıyacağız salı günü inşallah emeklerimiz sonucunu bulur yumurta talibim devam ediyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım bu senenin bebiş haberleride verilsin artık :) tese sonucumu sperm bulundu sizde

Fatih deki aktar alp baharat ismi

merhaba nerden aldınız macunu faydası olursa bizleride bilgilendirirsen cok seviniriz :)
Canm kargo ile aldım yanıklar baharat Pendik te sanırım.. Bugun test vericek tik ama test vercgmiz yerde ben santrifüj yıkamalıda semen analı istedim bulunursa dondurulsun die onlarda doktorunuz olmadan dondurma işlemi yapılmaz fendi oyızdem perseöbe gününü hem Bi doktorla görülmez hemde test isti ez bakalım hem Bi doktorlarda görüşmüş oluruz dedik hem Bi fikir alırız bakalım o ne Dick eger tedavi uygularsa belki onunla basarız bakalım artık nasıp kzlar

Kızlar bu arada sizinle Bi bilgi pallas ak istedim WhatsApp grubu var ben oradayım bole eşi azosperö olup tese olup tüp bebek ve yatta azosperö le mücadele eden cok kişi arkadaşlar var onlarla konusypruz. Bu arada bilmiyorum Blki aranızda bilen var mı ben bu gruba girince görende Ankarada Semra hanım var embrlog centruö tüp bebek merkezine giden arkalarında yani semen analizi yaptıran arkadaşlarda tek tük cıkış olan da görülmüş Semra hanım cok iyi dolar birde spermin kaçıncı evrede olduğunu solüyorlar.

Celalettin peruyla çalışıyo semra hanımda ilerleyenleri cp semra hanıma yönlendiriyo evrelerine felan bakılıyormuş sanırım çıkarsada donduruluyormuş. Hayırlısı güzel sonuçlar alırız inşallah

MERHBA ARKADAŞLAR EVET SUANDA ANKARA CENTRUM SEMRA HANIM DA TEDAVİDYİZ DÜN TEST VERDİ EŞİM TEKRARDAN 4.TÜP OLDU ÇOK ŞUKUR BİRDE GECEN ALDIĞIM Bİ HABERE GÖRE ANKARA CEBTEUMDA GRADE 4 YANİ ELANGO 4 LE GEBELİK ELDE EDİLMİŞ HERKEZE UMUT OLSUN

Çok güzel canım siz ne zaman başlayacaksınız tüp bebek sürecine 4 tüp yeterli değilmi tüp bebek için

merhabalar hangi aktardan aldiniz bu karisimi

Çok güzel canım siz ne zaman başlayacaksınız tüp bebek sürecine 4 tüp yeterli değilmi tüp bebek için
CANIM SENTRUMA GLEN CİHAZLAR ŞUBAT SONU GİBİ KULLANILCAKMIS BAKALIM ŞUBAT SONU MART GİBİ OLCAK İNŞALLAH SEMRA HANIM 10 TUP FALAN İSTİYORMUŞ BAKALIM KISMET ARTIK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

CANIM SENTRUMA GLEN CİHAZLAR ŞUBAT SONU GİBİ KULLANILCAKMIS BAKALIM ŞUBAT SONU MART GİBİ OLCAK İNŞALLAH SEMRA HANIM 10 TUP FALAN İSTİYORMUŞ BAKALIM KISMET ARTIK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız inşallah canım ama 10 tüp fazla değil mi ya :/ ne biliyim tese olanlar mesela 10 tüp çıkıyo mu ki tüp bebek yaptırabilmek için

Ay
Aynen canm grade 4 olanlar mesa yapılıp gebelik elde edilecekmiş sanrım bende ole bişey duydum

Canım centruö bende gtmeyi düşünüyoruz yaza dogru orak urolog Ahmet bey varmış orada hem test hem Bi görüşmek istiyoruz bakalım hayırlısı

Canım centruö bende gtmeyi düşünüyoruz yaza dogru orak urolog Ahmet bey varmış orada hem test hem Bi görüşmek istiyoruz bakalım hayırlısı

Canımmm biliyorsun biz c.peru da tedavideyiz.Normalde testleri bakırköyde andromed de veriyoruz ama semra hn.ı duyunca hem andromedi bi kontrol etmek için hemde meraktan gittik semra hanıma test vermeye..Andromed de elonge 2 çıkmıştı,aynı şekilde semra hn.da da elonge 2 çıktı..

Yaa canım çok sevindim hadi bakalım inşallah..Siz önce c.perudaydınız dimi :)

Merhaba benide whatsapp grubunuza alır mısınız? Benim eşimde azospermi 2 yıl olucak ögreneli Celalettin beyin hastasıyız. Hepimiz çok zorlu bir yoldayız Allah bizlere eşlerimize güç ve en önemlisi sabır versin.

Sizin hikayeniz ne canım?Yani ne kadardır tedavidesiniz?Tese oldunuz mu?

Sizin hikayeniz ne canım?Yani ne kadardır tedavidesiniz?Tese oldunuz mu?
Hayır tese olmadık eşim varikosel oldu 1 sene once işe yaramadı. 10 aydır Celalettin Beyleyiz. Celalettin beye gore fsh yetmezligi var tüm testlerimizin sonuçları normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…