Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim takıldığım bir noktada yani bu getirtilen cihazlar çok ama çok büyük bir umut kaynağı bizler için ve belki buraya yazmayan,yazamayan bir çok insan için..Ama neden böyle büyük bir gelişme herhangi bir habere veya internete düşmedi?

Canm aynı seyi bende düşünıormmm

Canım merhaba, renkli tomografi çekilecekti eşin. Ne durumdasınız. Sonucunuzu almışsınızdır büyük ihtimalla. İnşallah herşey yolundadır. Mesajımı alınca bilgi verir misin.

Kizlar esleriniz merional kullandi mi hic ya da kullaniyor mu? Benim esim 6 hafta kullandi simdi dozunu arttirarak 4 hafta daha kullanacak ilacin prospektusune baktim hipofiz ya da beyin tumorunuz varsa kullanmayin yaziyor bi an beynimden vurulmusa dondum soylemedm de esime smdj midesi bulanmasn dye ama alalacele igneyi kullanmadan once hemen emar cektir de diyemem sinirim bozuldu Allah korusun kotu yazdiysa bozsun

Canım merhaba, renkli tomografi çekilecekti eşin. Ne durumdasınız. Sonucunuzu almışsınızdır büyük ihtimalla. İnşallah herşey yolundadır. Mesajımı alınca bilgi verir misin.
Merhaba canım.renkli tomografide birşey çıkmadı şükürler olsun,ama doktor mr da çıksın ona göre dedi.o yüzden net konuşmadı . Duam mr da temiz çıksın.birsey olsa tomografide çıkmazmıydı.biz onu iç organlar için çektirdik dedi.şükür iç organlarda birşey yok.inan çok karışıyım.allah razı olsun merak etmişsin.

Kızlar merhaba,

Rosi yöntemiyle ilgili araştırırken karşıma bu video çıktı

gürgan kilinikle görüştüm sonuç alımı varmı bu teknıkle alakalı türkiyede henüz sonuç alındığını duymadık ama onlar başlamış ve sadece ankarada yapılıyormuş ıstanbuldaki şubelerinde yokuş.

Fakat bu video da Yrd. Doc. Dr Ayşenur Erşahin hastası bu teknik sayesinde gebelik oluşmuş

Kafam çok karıştı açıkçası . haftaya randevu aldık kendisinden bi ön görüşme yapalım konuyla alakalı daha detaylı bilgi edinelim boşa umutlanmayalım diye benim için denemekte sakınca yok ama eşimi düşündüğümden hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim eşim kullanıyor ama sadece merional değil ilk 3 ayda merional+ovitrelle kullanıyordu.Şuan ovitrelle+merional+gonal f kullanıyor..Herhangi bir şikayetimiz olmadı canım benim ama bilemedim şimdi..Allah korusun ya

Celalettin Hocanın bazı hastalarından beyin emarı istediğini duymuştum da şimdi aklıma acaba bundan dolayı mı istiyordu diye geldi. Sizden istemiş miydi? Prospektüslerde %1 ihtimal bile yazıyor gereksiz telaş yapmamak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…