Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok bulunanadı ‍ Carikosel teseden sonra oldu ilaç tedavisi verdi dr mart 2018 oldu ama hala sonuç yok bizde yemek içme ona biraz odaklanıp tekrar tese olmayı düşünüyoruz
Merhaba canım siz hangi doktorda oldunuz teseyi ve varikosel ameliyatını?inşallah bundan sonrasında güzel sonuçlar alırsınız Allah yardım etsin bizim gibilere tez zamanda gülsün yüzümüz.

Canım bizdende istedi ama bu isteğinin iğne ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü biz daha görüşmeden istemişti.Bizde çektirmiştik..Daha sonradan tedavi yolunu söyledi..Ya sen onlara çok takılma Allah korusun..Ben bir zamanlar akne ilacı kullanmıştım %1 de olsa intihar yazıyordu :) Yani onlar oraya en nadir şey bile olsa yazmak zorundalar..

Ayni ilaci ben de kullandim biliyorm hatta o ilacta kisirlik ihtimali de diyordu. benim takildigim konu allah korusun beyin tumoru yapabilir demio ki tumor varsa kullanmayin diyo ee tabiki yok oyle bisey sukur ama emar da cektirmedik. En iyisi yrn doktora msj atayim

Allah korusun canım benim öyle düşünme..Her ilacın prospektüsüne bakarsak vay halimize..Ama sen hassassan,kafan rahat etmiyorsa eşine çaktırmadan doktora sor..Zaten hipofiz mr istiyor genelde ve kolay bir işlem herhangi bir radyasyonu da yok demişlerdi bize su ile çalışıyormuş.Çektirin kafanız rahat etsin :) Bazı şeyleri çok bilmemek görmemek gerekiyor bence :)

Eşim bir kere mikrotese oldu sperm bulunamadı doktor ikinci tesede bulunabilir bu ihtimal dedi ama biz tekrar tese olmak istmyrz doktora sorduk ilaçla yada iğneyle herhangi bir tedavisi varmı diye yok dedi direk ameliyat edecek yani tedavisi yok diye

Canım bizdende istemişti ama biz yaptırmamıştık sonradan da tekrar istemedi hipofiz denen yer sanırım yanlış olmasın ama beynin bu üreme hormonlarını salgıladıgı kısım orda bi sıkıntı varmı diye film istiyo hoca

Merhaba canım siz hangi doktorda oldunuz teseyi ve varikosel ameliyatını?inşallah bundan sonrasında güzel sonuçlar alırsınız Allah yardım etsin bizim gibilere tez zamanda gülsün yüzümüz.

Amin canım cümlemize .. teseyi tansel beyde varikosel ameliyatıda leon bey yaptı . Bundan sonrası için bakalım ne olcak

Canım ne yaptınız nasıl geçti randevunuz

Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun

Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun
Canm Bi tedavisi var gibi yok gibi okadar değişik ki tedaviyle cıkış olanda var olmayanda var arstrldımıs sizinde azosperm sebebiniz ney bizimde tedavisi ilk teseyi yeni olduk sayılır şimdi ole beklemedeyiz ole fikir almak için doktorlar gidiyoruz ama Bi tedaviye baslamadık daha

Bize doktorlar bı sebep söylemedi devlet Hastanesi'nde olduk teseyi zaten doktorlar doğru düzgün bir açıklama yapmyolarki başlarından saviyolar celalettin hocaya attm kan tahlilini sperm üretim sistemi çalışmıyor dedi

Arkadasim testosteron dusuk gbi geldi bana kaan aydosun sitesindeki yazilari okudugum kadariyla, ozellikle testosteron/ostrojenin yuksek olmasi gerekiyor. Sizde testosteronu yukseltip e2yi yani ostrojeni baskilayacak bir tedavi uygulanirsa cikis olabilir diye dusunuyorum. Mutlaka tedavi olun

İnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin cevap verdiğin için teşekkür ederim

iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin fish testi sonucu ekteki gibi çıkmış, düzelebilir mi

Eklentiler

• CC8AF920-812C-4EB0-AC08-5A5DF25011E8.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 153
  • A97AF14F-E991-4F50-8E01-8B90C7CC9121.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 141
iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin fish testi sonucu ekteki gibi çıkmış, düzelebilir mi
Merhaba canım, Eşiniz azosper mi sanırım değilmi. Rapor tam okunmuyor. Raporda haploid gözlendi yazıyor mu. yoksa diploid mi yazıyor. Net okuyamıyorum çünkü ben.

merhaba azosperm mi değil mi demiyorlar ama sayı morf bozukluğu hatsafhada, yüzde 55 haploid yüzde 30 diploid çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…