- 6 Kasım 2018
- 37
- 21
- 88
- 40
Merhaba canım siz hangi doktorda oldunuz teseyi ve varikosel ameliyatını?inşallah bundan sonrasında güzel sonuçlar alırsınız Allah yardım etsin bizim gibilere tez zamanda gülsün yüzümüz.Yok bulunanadı Carikosel teseden sonra oldu ilaç tedavisi verdi dr mart 2018 oldu ama hala sonuç yok bizde yemek içme ona biraz odaklanıp tekrar tese olmayı düşünüyoruz
Celalettin Hocanın bazı hastalarından beyin emarı istediğini duymuştum da şimdi aklıma acaba bundan dolayı mı istiyordu diye geldi. Sizden istemiş miydi? Prospektüslerde %1 ihtimal bile yazıyor gereksiz telaş yapmamak lazım aslında
Canım bizdende istedi ama bu isteğinin iğne ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü biz daha görüşmeden istemişti.Bizde çektirmiştik..Daha sonradan tedavi yolunu söyledi..Ya sen onlara çok takılma Allah korusun..Ben bir zamanlar akne ilacı kullanmıştım %1 de olsa intihar yazıyordu :) Yani onlar oraya en nadir şey bile olsa yazmak zorundalar..
Ayni ilaci ben de kullandim biliyorm hatta o ilacta kisirlik ihtimali de diyordu.benim takildigim konu allah korusun beyin tumoru yapabilir demio ki tumor varsa kullanmayin diyo ee tabiki yok oyle bisey sukur ama emar da cektirmedik. En iyisi yrn doktora msj atayim
Canım bizdende istemişti ama biz yaptırmamıştık sonradan da tekrar istemedi hipofiz denen yer sanırım yanlış olmasın ama beynin bu üreme hormonlarını salgıladıgı kısım orda bi sıkıntı varmı diye film istiyo hocaCelalettin Hocanın bazı hastalarından beyin emarı istediğini duymuştum da şimdi aklıma acaba bundan dolayı mı istiyordu diye geldi. Sizden istemiş miydi? Prospektüslerde %1 ihtimal bile yazıyor gereksiz telaş yapmamak lazım aslında
Merhaba canım siz hangi doktorda oldunuz teseyi ve varikosel ameliyatını?inşallah bundan sonrasında güzel sonuçlar alırsınız Allah yardım etsin bizim gibilere tez zamanda gülsün yüzümüz.
Centriuma göre elonge 3 çıktı andromedde daha gerideydi ama sonuçlar
Canm kargo ile aldım yanıklar baharat Pendik te sanırım.. Bugun test vericek tik ama test vercgmiz yerde ben santrifüj yıkamalıda semen analı istedim bulunursa dondurulsun die onlarda doktorunuz olmadan dondurma işlemi yapılmaz fendi oyızdem perseöbe gününü hem Bi doktorla görülmez hemde test isti ez bakalım hem Bi doktorlarda görüşmüş oluruz dedik hem Bi fikir alırız bakalım o ne Dick eger tedavi uygularsa belki onunla basarız bakalım artık nasıp kzlar
Canm doktor eşime test yapmamış daha yeni tese olmussun demiş oyızden öbür ay gel demiş Bi hücreler kendini toplasın demişCanım ne yaptınız nasıl geçti randevunuz
Canm Bi tedavisi var gibi yok gibi okadar değişik ki tedaviyle cıkış olanda var olmayanda var arstrldımıs sizinde azosperm sebebiniz ney bizimde tedavisi ilk teseyi yeni olduk sayılır şimdi ole beklemedeyiz ole fikir almak için doktorlar gidiyoruz ama Bi tedaviye baslamadık dahaKan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun
Bize doktorlar bı sebep söylemedi devlet Hastanesi'nde olduk teseyi zaten doktorlar doğru düzgün bir açıklama yapmyolarki başlarından saviyolar celalettin hocaya attm kan tahlilini sperm üretim sistemi çalışmıyor dediCanm Bi tedavisi var gibi yok gibi okadar değişik ki tedaviyle cıkış olanda var olmayanda var arstrldımıs sizinde azosperm sebebiniz ney bizimde tedavisi ilk teseyi yeni olduk sayılır şimdi ole beklemedeyiz ole fikir almak için doktorlar gidiyoruz ama Bi tedaviye baslamadık daha
Bize doktorlar bı sebep söylemedi devlet Hastanesi'nde olduk teseyi zaten doktorlar doğru düzgün bir açıklama yapmyolarki başlarından saviyolar celalettin hocaya attm kan tahlilini sperm üretim sistemi çalışmıyor dedi
İnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin cevap verdiğin için teşekkür ederimArkadasim testosteron dusuk gbi geldi bana kaan aydosun sitesindeki yazilari okudugum kadariyla, ozellikle testosteron/ostrojenin yuksek olmasi gerekiyor. Sizde testosteronu yukseltip e2yi yani ostrojeni baskilayacak bir tedavi uygulanirsa cikis olabilir diye dusunuyorum. Mutlaka tedavi olun
Merhaba canım, Eşiniz azosper mi sanırım değilmi. Rapor tam okunmuyor. Raporda haploid gözlendi yazıyor mu. yoksa diploid mi yazıyor. Net okuyamıyorum çünkü ben.iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin fish testi sonucu ekteki gibi çıkmış, düzelebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?