Şöyle söyleyim biz kaan hocanın hastasıydık bizede bu testin aynısı yapıldı fakat bizde haploid çıkmadı diploid çıkmıştı. Okuyamıyorum ama söylediğin kadarıyla sperm var fakat yapısı bozuk. Onun tedavisi var canım merak etme sen ama doktorunuzla birebir görüşseniz daha sağlıklı.En azından ne yapmanız gerektiğini bilirsin.merhaba azosperm mi değil mi demiyorlar ama sayı morf bozukluğu hatsafhada, yüzde 55 haploid yüzde 30 diploid çıktı
semra sertyel japonyada eğitim aldı ve cihazları getirtti şuan çalışma aşamasındalar ilk embriyo tutunmadı aynı hastanın dondurulmuş 4 embriyosu var ve denenen bir kaç hasta var sonuç pozitif olunca resmi gazetede yayınlanacak ve resmi olarak tedaviler başlanacakKızlar benim takıldığım bir noktada yani bu getirtilen cihazlar çok ama çok büyük bir umut kaynağı bizler için ve belki buraya yazmayan,yazamayan bir çok insan için..Ama neden böyle büyük bir gelişme herhangi bir habere veya internete düşmedi?
Ayy ne kadar güzel ya öncelikle hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten bize umut oldunuzMerhaba.
Uzun zamandır burayı takip ediyorum.sonunda herkese bi umut olması için sırf bu yüzden üye olup yazmaya karar verdim.
Ben 31 eşim 41 yaşındayız.evleneli 12 yıl oldu.evliliğimizin 15.ayında 2007 yılında eşimin azosperm olduğunu öğrendik.doktor kesinlikle çocuğumuzun olmayacağını çünkü eşimin testislerinin küçük olduğunu tese olsa bile sperm bulma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi.evlat edinin yada kök hücreyi bekleyin dedi.
Biz de o şokla birazda yaşımın genç olmasından vazgeçtik.
Ama yıllar geçtikçe bebek özlemi bizi tekrar arayışa itti.sonunda yakın akrabadan birinin tavsiyesi ile dr.erbil yağmur ile görüşmeye gittik.o da eşimi dr.tansel kaplancan a yönlendirdi.tansel bey toplam 5 ay tedavinin sonunda 22 ekim 2018de eşime m.tese yaptı.çok şükür sprem bulundu.aynı gün bendende 30 yumurta toplandı.12 si işlem gördü 5 embriyo oluştu.
Erbil bey transferi bi sonraki adetime bıraktı.22 kasımda transferim oldu.çok şükür şu anda 10 haftalık hamileyim.
Umut her zaman vardır.Allahtan ümidinizi kesmeyin ve tedavinizi yaptırın bence.
Allah hiçbirimizin kucağını bebeksiz bırakmasın.
Maşallah size çok güzel bi haber Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş bizlere de dua edin :)Merhaba.
Uzun zamandır burayı takip ediyorum.sonunda herkese bi umut olması için sırf bu yüzden üye olup yazmaya karar verdim.
Ben 31 eşim 41 yaşındayız.evleneli 12 yıl oldu.evliliğimizin 15.ayında 2007 yılında eşimin azosperm olduğunu öğrendik.doktor kesinlikle çocuğumuzun olmayacağını çünkü eşimin testislerinin küçük olduğunu tese olsa bile sperm bulma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi.evlat edinin yada kök hücreyi bekleyin dedi.
Ama yıllar geçtikçe bebek özlemi bizi tekrar arayışa itti.sonunda yakın akrabadan birinin tavsiyesi ile dr.erbil yağmur ile görüşmeye gittik.o da eşimi dr.tansel kaplancan a yönlendirdi.tansel bey toplam 5 ay tedavinin sonunda 22 ekim 2018de eşime m.tese yaptı.çok şükür sprem bulundu.aynı gün bendende 30 yumurta toplandı.12 si işlem gördü 5 embriyo oluştu.
Erbil bey transferi bi sonraki adetime bıraktı.22 kasımda transferim oldu.çok şükür şu anda 10 haftalık hamileyim.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun süre beklemişsiniz ama değecek inşallahMerhaba.
Oy masllah Rabbım isteyen herkese mucizelere yarattın inşllah sağlıkla kucağınıza alın inşllah. Bu arada ozman dan beri ilk defa mı oldu eşiniz tansel de yani Bi kere mı tese olduMerhaba.
semra sertyel japonyada eğitim aldı ve cihazları getirtti şuan çalışma aşamasındalar ilk embriyo tutunmadı aynı hastanın dondurulmuş 4 embriyosu var ve denenen bir kaç hasta var sonuç pozitif olunca resmi gazetede yayınlanacak ve resmi olarak tedaviler başlanacak
Evet ilk kez tese oldu.çok şükür bulundu.Oy masllah Rabbım isteyen herkese mucizelere yarattın inşllah sağlıkla kucağınıza alın inşllah. Bu arada ozman dan beri ilk defa mı oldu eşiniz tansel de yani Bi kere mı tese oldu
Bizimkinde de oyle yaziyodi canimKızlar leydig hücre hiperplazisi ne demek eşimin tese raporunda yazıyor
Sizin tesede sperm cikti mi peki canımBizimkinde de oyle yaziyodi canim
Yok çikmadı canım sizde çıktımıSizin tesede sperm cikti mi peki canım
Anladım morfoloji bozuklari duzeliyormu peki canmBizde çıktı canım 10 tane falan ama morfoloji leri bozuktu embriyo oluştu ama tutunamadı
Canim seni meram ediyordum hep yazmiyodn uzun zamandir;( anlamadim erbil bey spermde sorun var mi dedi yok mu dedi. Spermde sorun yoksa dollenmemesi ben de ilk defa duydum cnm. Sendeki yumurtalar ne durumdaymis. Umudunu yitirme lutfen bak sperm var em azndan suan elonge spermlerle bile hamilelik elde edilebilme sansi var sizdeki de sorun neyse halledilir. Istersen baska bi merkezle gorusMerhaba aekadaslar.belki beni hatirlayanlar olur. Kasim ayinda tansel beyde ameliyat olduk. Ayni anda ben de hazirlandim ve cok sukur sperm bulundu. 2tup de donduruldu. Dunyalar bizim oldu ama sınavımız bitmemis bitmiyo.bende az yumurta oluştu 3tane ve hiçbiri dollenmedi.ilk kez boyle birsey duydum. Sevincimiz kursağımızda kaldi.erbil bey bi sıkıntı yok spermde dedi.olumsuz bisibgdlmedi labratuardan dedi. Yine umutlandik. Bu sefer 11 Yumurta toplandi ama dun aradılar yine dollenmemis bugun merkezle konusurum heralde tekrar. Su an bir enkaz halindeyim..napcsgimi sasirdim maddi manevi yikildik... cok kotuyum arkadaslar...hep hamile kalip buraya yazip okuyanlara umut olmak istemiştim cunku ben hep okudum yillarca bu hikayeleri bana umut olmuştu. Ama kismet olmadi..
Embryolog aradi az önce spermler cozukduktenn sonra hareketsizmis.Canim seni meram ediyordum hep yazmiyodn uzun zamandir;( anlamadim erbil bey spermde sorun var mi dedi yok mu dedi. Spermde sorun yoksa dollenmemesi ben de ilk defa duydum cnm. Sendeki yumurtalar ne durumdaymis. Umudunu yitirme lutfen bak sperm var em azndan suan elonge spermlerle bile hamilelik elde edilebilme sansi var sizdeki de sorun neyse halledilir. Istersen baska bi merkezle gorus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?