- 22 Mart 2018
- 190
- 254
- 103
Embryolog aradi az önce spermler cozukduktenn sonra hareketsizmis.
Hatırlıyorum arkadaşım inan çok üzüldüm bnde keşke burdan güzel haberini almak nasip olsaydu.Bizler de paylaşsaydık mutluluğunu aramızdan bir kişi daha kurtuldu diyebilseydik.Maddi manevi çok zorlu yollardan geçiyoruz.İnşallah Allah kaderimize yazmıştır anne olabilmeyi inşallah zamanını bekliyoruzdur.Bnde tedavisi başarılı olan üyelerin yazdıklarını okuyup bir ümit diyorum.İnşallah en kısa sürede siz ve eşiniz toparlanırsınız ve hayırlı tedavi kapılarınız açılır.Allah yardımcımız olsun.Merhaba aekadaslar.belki beni hatirlayanlar olur. Kasim ayinda tansel beyde ameliyat olduk. Ayni anda ben de hazirlandim ve cok sukur sperm bulundu. 2tup de donduruldu. Dunyalar bizim oldu ama sınavımız bitmemis bitmiyo.bende az yumurta oluştu 3tane ve hiçbiri dollenmedi.ilk kez boyle birsey duydum. Sevincimiz kursağımızda kaldi.erbil bey bi sıkıntı yok spermde dedi.olumsuz bisibgdlmedi labratuardan dedi. Yine umutlandik. Bu sefer 11 Yumurta toplandi ama dun aradılar yine dollenmemis bugun merkezle konusurum heralde tekrar. Su an bir enkaz halindeyim..napcsgimi sasirdim maddi manevi yikildik... cok kotuyum arkadaslar...hep hamile kalip buraya yazip okuyanlara umut olmak istemiştim cunku ben hep okudum yillarca bu hikayeleri bana umut olmuştu. Ama kismet olmadi..
Canm ben az cok Bi bilgi edindim ama maturaston aresti demek hücre var demek sperm öncü hücreler var demek dıyet biliyorum yani bu güzel bişey ama sen genede basla arkadslara sorEki Görüntüle 2224982
Kızlar bu eşimin patoloji sonucu ben birşey anlamadım aranızda bundan anlayan var mı ?
Canım ıkı arkads var ıkısnnde tüp bebek tutmadı istersen Baska merkez de dene eril hocada yaptırmıştı onlarda çünkü modelini bozmak istemem ama Rabbım oldursun inşllah hemen deneme biraz ara verin hersey güzel olur inşllahEmbryolog aradi az önce spermler cozukduktenn sonra hareketsizmis.
Ayni sorun mu vardi canm onlarda da..aradi beni birsuru sey anlatti kafam allaak bullak .yarin tanselle konuusp bi daha arayacakmis. Cok fenayim...Canım ıkı arkads var ıkısnnde tüp bebek tutmadı istersen Baska merkez de dene eril hocada yaptırmıştı onlarda çünkü modelini bozmak istemem ama Rabbım oldursun inşllah hemen deneme biraz ara verin hersey güzel olur inşllah
Tam olarak sebebini bilmıom canım size anlattılarAyni sorun mu vardi canm onlarda da..aradi beni birsuru sey anlatti kafam allaak bullak .yarin tanselle konuusp bi daha arayacakmis. Cok fenayim...
Bugun tansel hocayla konuusp tekrar arayacak. Acaba kim onlar okuyorlarsa yazabilirler miTam olarak sebebini bilmıom canım size anlattılar
Merhaba canım hormon testleriniz benim eşimin test sonuçlarıyla çok yakın aralıktalar ve bizede normal denildi hiç bir tedavi olmadan microtese olduk bizimde olgun hücre bulunamadı genelde fsh düşük olan kişilere hormon tedavisi uygulanıyor bizim yüksek olduğu için tedaviye gerek duyulmuyor canım.sizin ilk microtesemi?Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun
Merhaba canım bir kere tese oldu sonuç 0 kan tahlili yeni teseyi 2014 de olduMerhaba canım hormon testleriniz benim eşimin test sonuçlarıyla çok yakın aralıktalar ve bizede normal denildi hiç bir tedavi olmadan microtese olduk bizimde olgun hücre bulunamadı genelde fsh düşük olan kişilere hormon tedavisi uygulanıyor bizim yüksek olduğu için tedaviye gerek duyulmuyor canım.sizin ilk microtesemi?
Embryolog aradi az önce spermler cozukduktenn sonra hareketsizmis.[/QUOTE
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin.
Ancak ben bugün Tansel beyin sayfasında hareketsiz spermle de tüp bebek yapılabileceğini okudum. Yanlış ya da eksik bilgilendirme olmasın.
Canim saol cok iyi oldu bunu göndermen. Ctesi görüşmeye gidicez bunu da soylicemNiPHREDiLO Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin.
Ancak ben bugün Tansel beyin sayfasında hareketsiz spermle de tüp bebek yapılabileceğini okudum. Yanlış ya da eksik bilgilendirme olmasın.
NiPHREDiLO Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin.
Canim biz de tansel beyde tedavi goruyorz bize de immotil spermle hamile kalip giden bissuru hasta var burdan dedi ama immotil spermlerin canli olup olmadigini anlamanin bi yolu yok eger canliysa doller canli degilse dollemez. Bundan dolayi motil tercih ediliyor ne kdr hizli hareket ederse o kdr iyi spermdirCanim bunu hangi gun soylemis.instagramdan bulmaya calisiyorum
Canim sen daha once de bu mesaji yazdin ben ozaman da sana ayni cevabi verdim hatirlarsan testosteron biraz dusuk e2 de biraz yuksek bnlar duzeltilebilir diye size ztn hormon tahlili yapmadan ameliyat eden doktor diyorsa hormonlar normal diye ona lutfen guvenmeyin once hormn tahlilleri yapilmasi lazim ameliyattan once. Ankaraya yakinsaniz kaan aydosa gidin ya da istanbulda tansel kaplancan, emre bakircioglu, murat basar, celalettin peru bu doktorlardan birine gidin. Baska bir durum yoksa hepsi testosteron yukseltici vereceklerdir. Yanliz sakin kendiniz testosteron destegi almayin, disaridan alinan testosteron spermi daha da sifirliyor. Vucudun kendi testosteronunu arttiricak igneler veriyorlarKan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun
Doktor bize opstrovent verdi 3 ay sonrada spermiyogram testi verdi bu ilacı kullansak mi kullanmasak mi karar veremedim şuan İstanbul yada Ankara'ya gidecek durumunuz yok canmCanim sen daha once de bu mesaji yazdin ben ozaman da sana ayni cevabi verdim hatirlarsan testosteron biraz dusuk e2 de biraz yuksek bnlar duzeltilebilir diye size ztn hormon tahlili yapmadan ameliyat eden doktor diyorsa hormonlar normal diye ona lutfen guvenmeyin once hormn tahlilleri yapilmasi lazim ameliyattan once. Ankaraya yakinsaniz kaan aydosa gidin ya da istanbulda tansel kaplancan, emre bakircioglu, murat basar, celalettin peru bu doktorlardan birine gidin. Baska bir durum yoksa hepsi testosteron yukseltici vereceklerdir. Yanliz sakin kendiniz testosteron destegi almayin, disaridan alinan testosteron spermi daha da sifirliyor. Vucudun kendi testosteronunu arttiricak igneler veriyorlar
Canım ben buldum özbekistanlı azosperm bi hastasının videosu var 13 kasım 2018 de paylaşmış orada yorumlar.Canim bunu hangi gun soylemis.instagramdan bulmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?