Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor bize opstrovent verdi 3 ay sonrada spermiyogram testi verdi bu ilacı kullansak mi kullanmasak mi karar veremedim şuan İstanbul yada Ankara'ya gidecek durumunuz yok canm
bu sadece sperm sayısını arttırıcı bir vitamin biz muadillerini kullandık etkisi olmadı ama etki eden de birsürü insan var

Bilmiyorm cnm sonucta ben dr diilim doktorunuz verdi bizim doktorumuz da benzer ilaclar verdi onlar verdiklerine gore ise yarama ihtimali var. Ama bu ilac hormon degil onu belirtmek istedjm
Tamam canım ilacı sordum 544 lira çok pahalı geldi bana azospermiye iyi geleceğini düşünmüyorum doktora guvenmedigim için kullanmakta istemyrz

Arkadaşlar merhaba..Eşi Letrol isimli ilacı kullanan var mı?Celalettin hoca bize verdi de tam anlayamadım..

Arkadaşlar merhaba..Eşi Letrol isimli ilacı kullanan var mı?Celalettin hoca bize verdi de tam anlayamadım..
prolaktin hormonu yüksek olanlarda kullanılan bir ilaç aynı zamanda meme kanseine yakalanmış ve tamoxıfen kullanan hastalarada verililiyormuş e2 ve progestan yüksekmi geldi sizde

prolaktin hormonu yüksek olanlarda kullanılan bir ilaç aynı zamanda meme kanseine yakalanmış ve tamoxıfen kullanan hastalarada verililiyormuş e2 ve progestan yüksekmi geldi sizde
Canım bizim e2 yüksek tabii ama hoca normal yükselmesi dedi..Şuan testosteron ve e2 yi düşüreceğiz..Bilerek çıkartmıştı..Yani eşim tedaviye başlamadan önce normaldi tüm değerler..Bu da tedavinin bir süreci herhalde

Sperm testinde durum ne sizin ?

Selam kızlar eşimin FSH ve lh ı 18 tane ovitrelle ile sifirlanmiş. Öncesinde 8 civariydi FSH . Buormal mi bu, aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu? Celalettin hocaya dün akşam WhatsApp tan mesaj attık ama çevrimiçi olduğu halde cevap vermedi.

merhaba kızlar, eşime ilk defa inhibin b testi yaptırdık 120 ile 400 arasında olması gerekliymiş ama 31 çıktı, inhibin değerini nasıl yükselir mi iğne ilaç vs ile çıkar mı

Tam yazılanı anlamadım ama hoca zaten tedavı başında hormonları düşürüyor. Bizimde öyleydi

Tam yazılanı anlamadım ama hoca zaten tedavı başında hormonları düşürüyor. Bizimde öyleydi
Canım evet düşürdü ama şimdi ne olacak kendisine ulaşamıyoruz. Dün iğne günüydü eşimin yaptirmadim zaten sıfır olmuş. Şu durumda ne yapacagimizi bilmiyoruz.

Canım evet düşürdü ama şimdi ne olacak kendisine ulaşamıyoruz. Dün iğne günüydü eşimin yaptirmadim zaten sıfır olmuş. Şu durumda ne yapacagimizi bilmiyoruz.
Bildiğim kadarıyla hormon tedavisinde sıfırlanıyor dışardan hormon veriliyor ve normal seviyeye getiriliyor değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…