Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bildiğim kadarıyla hormon tedavisinde sıfırlanıyor dışardan hormon veriliyor ve normal seviyeye getiriliyor değerler
Arkadaşlar tedavinin bu şekilde olduğunu ben de biliyorum şu aşamada ne yapacağız? Dün iğne günüydü sifirlanmiş diye yapmadık. Hocaya dün WhatsApp tan yazdık yazdığımızda çevrimiçi idi cevap vermedi bakmadi mesaja okundu işareti yoktu. Bugün aradık açmadı telefonu. Ulaşamıyoruz yani kendisine

Canım tedavinizin bitmesine ne kadar kaldı?Yani kontrol gününe?Bizimde Lh 0.07 mesela tedavi sürecinde gayet normal..Bizde bir kere bir şey sorduk aynen çevrimiçi görünüp cevap yazmadı..Günler geçti çok acil değil diye üstelemedim ama sinir olmuştum :) Asistanını aradım,mesaj attım..Ulaştım.Yarın asistanını ara istersen..Zaten hoca genelde mesajlara biz paragraf yazmamıza rağmen tek kelime ile cevap veriyor :)

Sizden ne zaman kan testi istedi?genelde ayda bir isteniyor biz sıfır olduğunda da iğnelere devam etmiştik diye hatırlıyorum.

Kızlar siz ayda 1 mi yaptırıyorsunuz??Biz 3 ayda 1, kontrollerden önce yaptırıyoruz hep :) Bizde mi terslik var :)

Lei ve Asumanelly arkadaşlarım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bize 3 ay sonra gelin dedi ama daha bir ay var. Eşim karaciğer değerlerine baktırmak istedi kanı oylelikle verdi. Hiç böyle sifirli değerler görmemiştik tedirgin olduk o yüzden de iğneyi yapmadık peki bu aşamada faklı ne ilaç veriyor hoca bilginiz varmı?

Canım durumunuz ne tam olarak?Yani sebebi var mı?Tese vs oldunuz mu?Herkesin ilaçları,iğneleri neredeyse farklı hep..O yüzden ne desek yanlış olurda..Bizimde mesela şuan testosteron +1500 uçmuş durumda..E2 hormonu da öyle..Lh 0’larda..Fsh normal!Yani o yüzden ne desem doğru olmaz!Ama sen mutlaka yarın ara asistanı elifi için rahat etsin :)

İğnenin günü geçmiş çok zaman geçmeden mutlaka ulaşın asistana tedavinin seyri için.bu hormon tedavisinde değerler tepetaklak oluyor o yüzden çok korkmayın.Doktorunuza güvenin.Bizim de testesteron çok yükseldiği için tedaviyi kesmişti.

Canım tese yok, sebep yok. FSH normaldi aslında ama hoca genelde herkese aynı tedaviyi veriyor. Başlangıçta ovitrelle iğne, sonrasını yaşamadigimiz için bilemiyorum. Tam o aşamada olduğumuzu düşünüyorum ama Celalettin beye ulaşamıyoruz maalesef. 2 ay kadar ovitrelle kullandık hepsi bu. Dün cevap verseydi iğneyi atlamazdik kafam karıştı. Elif hanım ında o kadar bilgili olduğunu düşünmüyorum. Adamın kolay ulaşılabilir olduğunu okumuştum çok kez ama bir kez lazım oldu onda da ulaşamadık. Hem WhatsApp ina gelen mesaja çevrimiçi olduğu halde neden bakmaz anlamadım. Üstelik mesaj Atalı 24 saatten fazla geçti.

Sen zaten elif hn a sorma canım benim..Hocayı arıyoruz kaç gündür konuşamıyoruz,görüşemiyoruz diye bahset..O aratsın veya yanındaysa versin..Ben celalettin hocada şunu anladım ki bodoslama dalacaksın olaya!Bize ovitrelle+merional vermişti..Set 5 olarak geçiyordu..Bence yarın sen elif hanımı ara hiç kafanı yorma canım..Hocanın bazı hareketlerine benim eşimde gıcık oluyor ama napalım..Mesela kocam o kadar düzgün yazıyor ediyor uzun uzun.’Yap,yapma,kullan,kullanma...vb.’ cevaplar verebiliyor :) Biz alıştık..Çok şükür gelişme var mı var!

Zaten kibirli bir insan övünmeyi seviyor ilk gittiğimizde yarım saat kendini övdü başarılarını anlattı. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

kaan hocanın hastasıyız ayın 31 inde onunla görüşeceğiz, 5 şubat a da peru için randevu aldık, ikisinin istediği testleri de yaptırdık, her iki dr için iyi diyen de var vakit kaybı diyende, umarım hayırlı olan kararı veririz

Canım hakkınız da hayırlısı olur inşallah. Spermiyogram yaptırdınız mı ?

Kızlar siz ayda 1 mi yaptırıyorsunuz??Biz 3 ayda 1, kontrollerden önce yaptırıyoruz hep :) Bizde mi terslik var :)
Valla canım bizde 3 aydan 3 aya yaptırıyoruz tedaviye gitmeden önce.. (Bayramdan bayrama der gibi oldu sanki )

Benim eşim tam tersi önce az da olsa çıkış olup sonradan normalde çıkış olmadı ama tese oldu çıkış oldu ve su An hamileyim çok şükür
Allah kucağına almayı nasip etsin sizinki azospermi değilmiş anladım kadariyla sizde çıkış olmuş sonuçta bizde hem normalde çıkış olmadı hem tesede yok testesteron hormonu çok düşük o yerine konursa çıkış olur mu bilmiyorum bunu öğrenmek istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…