- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
İnşallah canım kim istiyorsa kim uğraşıyorum allah herkese nasip etsin her namazım da dua ediyorumNe güzel ya... darısı benim ve buradaki arkadaşlarımın başına inşallah
Bizim ilk testlerde çıkmadı azospermi ydi sonra 3 ay tedavi gördü 70 80 adet çıktı sonra bir daha çıkmadı sonra tese de çıktı iyi bir doktora giderseniz bence olur umudunuzU kaybetmeyin ben hiç kaybetmedimAllah kucağına almayı nasip etsin sizinki azospermi değilmiş anladım kadariyla sizde çıkış olmuş sonuçta bizde hem normalde çıkış olmadı hem tesede yok testesteron hormonu çok düşük o yerine konursa çıkış olur mu bilmiyorum bunu öğrenmek istyrm
İnşallah hakkımızda hayırlısı düşünmekden kafayı yiyem belirsizlik insanı mahvediyorBizim ilk testlerde çıkmadı azospermi ydi sonra 3 ay tedavi gördü 70 80 adet çıktı sonra bir daha çıkmadı sonra tese de çıktı iyi bir doktora giderseniz bence olur umudunuzU kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim
biz varız tese oldu cıkmadı bir yıl celalettin hocada tedavide motil çıkışlar başladı cok şükür dondurduk şimdiEşi tese sonrası çıkış olmayan daha sonra tedavi yoluyla çıkışı olan varmı bunu öğrenmek istyrm
Motil çıkış ne oluyor canım ne kadar zamndir tedavi oluyorsunuzbiz varız tese oldu cıkmadı bir yıl celalettin hocada tedavide motil çıkışlar başladı cok şükür dondurduk şimdi
CANLI HAREKETLİ SPERM CANIM 1 YIL 3AY OLDU ŞUANDA SÜREKLİ TEST VERİYORUZ CANIM DONDURUYORUZMotil çıkış ne oluyor canım ne kadar zamndir tedavi oluyorsunuz
Sizde sebep neydi canım canlı hareketli spermse tüp bebeğe ne zaman başlarsınız Allah nasip ederseCANLI HAREKETLİ SPERM CANIM 1 YIL 3AY OLDU ŞUANDA SÜREKLİ TEST VERİYORUZ CANIM DONDURUYORUZ
Canım daha güzel sonuçlar alırsınız inş bi kaç sorum olcak sana celalettin hocaya ilk gittiğinizde detaylı sperm testi yaptırmış mıydı ? Bide kaç ay tedaviyle çıkış başladı acabaCANLI HAREKETLİ SPERM CANIM 1 YIL 3AY OLDU ŞUANDA SÜREKLİ TEST VERİYORUZ CANIM DONDURUYORUZ
SEBEBSİZ CANIM BAKALIM NASASİP KISMET MART NİSAN GİBİ DÜŞÜNÜUORUZSizde sebep neydi canım canlı hareketli spermse tüp bebeğe ne zaman başlarsınız Allah nasip ederse
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bizlerde umut oluyor böyle güzel haberlerSEBEBSİZ CANIM BAKALIM NASASİP KISMET MART NİSAN GİBİ DÜŞÜNÜUORUZ
Aynı şekilde canm insan ne düşüneceğini şaşırıyor.insani en çok üzen şeyde belirsizlik hep kafamda soru işaretleri var Allah sonumuzu hayır etsinÇok sevindim adınıza inşallah tamamına erer çabanız. Gerçekten zor süreç.
Bizimde sebepsiz..
Öğreneli 1 yılı geçti ne gereken önemi veriyoruz ne çok olumsuz hissedip ağlıyorum ne de çok olumlu düşünüyorum.
Sadece çok merak ediyorum acaba anne olacak mıyım?
arkadaşlar nasılsınız ben bir şeyi merak ediyorum azosperm olup hacamat yaptıran oldu mu ya da bununla ilgili bir bilgi sahibi olan var mı ?
Aynı şekilde canm insan ne düşüneceğini şaşırıyor.insani en çok üzen şeyde belirsizlik hep kafamda soru işaretleri var Allah sonumuzu hayır etsin
İnsanı en çok üzen şey insanların sana acıması inşallah seninde olur demeleri insanin uzulmeyecegi varsa da o laflara uzuluyorAmin canım çevremde şu ara tam bir imtihan.
Aynı zamanda evlendiğim kuzenım doğum yaptı mecbur gittim mevlütte herkes bana senınde olur ıns sıra sende muhabbeti yaptı. Yakın arkadaşım oğlunun sünnetine davet etti.Eşimin kuzeni hamile kaldı. Şirketten biri seni rüyamda gördüm hamileydin yoksa hamilesin söylemiyor musun dedi. Akşam yatıyorum üst katımdaki komşunun bebeği olmuş belli ki bebeğin ağlama sesini dinliyorum. :) ya sabır diyorum..
Aynen öyle cnmİnsanı en çok üzen şey insanların sana acıması inşallah seninde olur demeleri insanin uzulmeyecegi varsa da o laflara uzuluyor
Bizim sinavimizda buymuşAynen öyle cnm
Offf ne zaman bitecek bu ızdırap dayanamıyorum artık
Aidin salihin tadevi yöntemi sanırım oruçlar felanda vardı onda inşallah şifa bulursjnuz :)Benim eşim yaptırıyor. Onunla beraber bende yaptırıyorum. Bu hafta sonu son hacamatı var 1 ay ara verip eşim sonra sülük tedavisine başlayacak.
Şöyle ki sebepsiz azo deyince doktorlar benim eşim sağlıksız beslenen biri ve birazda göbekli:) o kadar olumsuz doktorlardan sonra ben eşimin sağlıklı beslenmesi için program yapmaya karar verdim. Hatice Misge ye ulaşıp randevu aldım. Kısaca sıkıntımızı ve eşimin yaşam ve beslenme şeklini anlattım. Eşime kan grubuna uygun beslenme programı oluşturdu. Bu programa hacamat ve sülük tedavisi ekledi. Program aynı zamanda vücudunu hatta organlarını temizlemeye yönelik bir şey. Eşimle onu yapıyoruz. Bi umut bende ki vücudunu temizlersem belki hücreleri yenilenir diye düşündümçocuğumuz olur olmaz bilemem ama en azından sağlığımızı korumuş oluruz dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?