Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim ilk testlerde çıkmadı azospermi ydi sonra 3 ay tedavi gördü 70 80 adet çıktı sonra bir daha çıkmadı sonra tese de çıktı iyi bir doktora giderseniz bence olur umudunuzU kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim

İnşallah hakkımızda hayırlısı düşünmekden kafayı yiyem belirsizlik insanı mahvediyor

CANLI HAREKETLİ SPERM CANIM 1 YIL 3AY OLDU ŞUANDA SÜREKLİ TEST VERİYORUZ CANIM DONDURUYORUZ
Canım daha güzel sonuçlar alırsınız inş bi kaç sorum olcak sana celalettin hocaya ilk gittiğinizde detaylı sperm testi yaptırmış mıydı ? Bide kaç ay tedaviyle çıkış başladı acaba

Reactions: Lei
Çok sevindim adınıza inşallah tamamına erer çabanız. Gerçekten zor süreç.

Bizimde sebepsiz..
Öğreneli 1 yılı geçti ne gereken önemi veriyoruz ne çok olumsuz hissedip ağlıyorum ne de çok olumlu düşünüyorum.
Sadece çok merak ediyorum acaba anne olacak mıyım?

arkadaşlar nasılsınız ben bir şeyi merak ediyorum azosperm olup hacamat yaptıran oldu mu ya da bununla ilgili bir bilgi sahibi olan var mı ?

Aynı şekilde canm insan ne düşüneceğini şaşırıyor.insani en çok üzen şeyde belirsizlik hep kafamda soru işaretleri var Allah sonumuzu hayır etsin

arkadaşlar nasılsınız ben bir şeyi merak ediyorum azosperm olup hacamat yaptıran oldu mu ya da bununla ilgili bir bilgi sahibi olan var mı ?

Benim eşim yaptırıyor. Onunla beraber bende yaptırıyorum. Bu hafta sonu son hacamatı var 1 ay ara verip eşim sonra sülük tedavisine başlayacak.

Şöyle ki sebepsiz azo deyince doktorlar benim eşim sağlıksız beslenen biri ve birazda göbekli:) o kadar olumsuz doktorlardan sonra ben eşimin sağlıklı beslenmesi için program yapmaya karar verdim. Hatice Misge ye ulaşıp randevu aldım. Kısaca sıkıntımızı ve eşimin yaşam ve beslenme şeklini anlattım. Eşime kan grubuna uygun beslenme programı oluşturdu. Bu programa hacamat ve sülük tedavisi ekledi. Program aynı zamanda vücudunu hatta organlarını temizlemeye yönelik bir şey. Eşimle onu yapıyoruz. Bi umut bende ki vücudunu temizlersem belki hücreleri yenilenir diye düşündüm çocuğumuz olur olmaz bilemem ama en azından sağlığımızı korumuş oluruz dedik.

Aynı şekilde canm insan ne düşüneceğini şaşırıyor.insani en çok üzen şeyde belirsizlik hep kafamda soru işaretleri var Allah sonumuzu hayır etsin

Amin canım çevremde şu ara tam bir imtihan.
Aynı zamanda evlendiğim kuzenım doğum yaptı mecbur gittim mevlütte herkes bana senınde olur ıns sıra sende muhabbeti yaptı. Yakın arkadaşım oğlunun sünnetine davet etti.Eşimin kuzeni hamile kaldı. Şirketten biri seni rüyamda gördüm hamileydin yoksa hamilesin söylemiyor musun dedi. Akşam yatıyorum üst katımdaki komşunun bebeği olmuş belli ki bebeğin ağlama sesini dinliyorum. :) ya sabır diyorum..

İnsanı en çok üzen şey insanların sana acıması inşallah seninde olur demeleri insanin uzulmeyecegi varsa da o laflara uzuluyor

Aidin salihin tadevi yöntemi sanırım oruçlar felanda vardı onda inşallah şifa bulursjnuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…