Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah neler yaşamışsınız ama sonu mükemmel olmuş Rabbim evladınızı bağışlasın. İlk teselerde sperm bulunamayıp her türlü tedaviyi deneyip diğerlerinde nasıl bulundu aceba?

Ne güzel yaa çabalarınız sonuçsuz kalmamış çok şükür.
Çok mutlu oldum hatta eşime attım ona da moral olsun diye :)
İnşallah burada ki tüm arkadaşlarımın kendimin de böyle güzel sonuçlarını okuruz.

Kullandığınız iğneyi sorabilir miyim?

Sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına insallah birşey somak istiyorum azospermi oldugunu ilk ögrendiğinizde eşinizin hormonları nasıldı fsh,lh hormonları düşükmüydü yüksekmiydi ? birde celalettin hocada 2 sene tedavi sonucunda hangi seviyeye gelmiştiniz (sperm testinde)?

Allah analı babalı büyütsün evladınızı.Allah mucizenizi bağışlamış size.Sabrınız, tevekkülünüz karşılığını bulmuş.İki sperm diyorsunuz ve bundan doğan kanlı, canlı bir bebek bunun adı mucize...Allah isteyen herkese çok çabalatmadan nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar.

Amin inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşALLAH

Maşallah neler yaşamışsınız ama sonu mükemmel olmuş Rabbim evladınızı bağışlasın. İlk teselerde sperm bulunamayıp her türlü tedaviyi deneyip diğerlerinde nasıl bulundu aceba?

Amin inşallah
Sperm bulunması biraz da dr tecrübesine ve hastaneye bağlı biraz da nasip işi bu işler

Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
En son choriomon kullandık
Ondan önce pregnl ve menagon kullandık

Fsh yüksekti testo düşüktü
O zamanlar seviye yoktu sadece işte sperm hiç çıkmıyordu

Amin inşallah canım
Evet tese de 2 tane bulundu ama daha sonra alınan parçalarda yapılan aramada 2 tane daha bulunmuştu
Toplam 4 spermden sadece 1 embriyo oluştu o embriyo hamdolsun can oldu tabiri caizse resmen mucizemizi yaşadık

Sonu mutlu biten bir hikaye... Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah oğlunuza da size de canım. Okuyunca bir kez daha anladım ki Sabır ve dua.... 13 yıldan sonra gelen mucize, umudu kaybetmemek , Allah'a sığınmak... Bazen karamsar oluyor tabi ki insan burda ki arkadaşlarım da öyle. Ne bileyim bazılarımızın duyguları daha yoğun dile getiriyor , bazımız içimize atıyoruz... Cümlemi nasıl toparlayacağımı da bilemedim ki :) Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah önce yıllarca bekleyenlere. 20 yaşında evlenip 40 yaşına kadar evlat hasreti çeken insanlar tanıyorum duyuyorum... Rabbim herşeyin hayırlısını versin. eğer nasip olursa bizlere de hayırlı sağlıklı evlat(lar) nasip eder inşallah ki bizde birilerine burda umut oluruz...

Rabbim bu yol uğrunda mücadele eden kimseyi boşta bırakmasın inşallah
İmtihan dünyası işte Rabbim bu imtihan dan hayırlı bir şekilde çıkmak nasip etsin hepinize
Dua sabır ve şükür 3 ü bir arada olacak sekilde yaşadık hayatımızı
Umudumuzu hiç bir zaman kaybetmedik
4 kolla sarıldik birbirimize şu 13 yıl da
Yilmak yikilmak yorulmak yok mücadeleye ve duaya devam

kızlar merhaba eşimin fshı yüksekti kaan hoca merional iğne verdi bununla sağlıklı fsh artış ı olacakmış, değerleri biraz daha düZelirse tese yapılabilir dedi, bu şekilde başarılı sonuca ulaşan var mı.

Herkese iyi akşamlar kızlar, eşimle tüp bebek tedavisine başlayacağız, özel bir klinikle görüştük, ancak sgk desteğinden de faydalanmak istiyorum. Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek için rapor alan var mı , nasıl ilerliyor süreci. Benim de tahlilmyaptırmam gerekir mi,, rapor alan arkadaşlar ne kadar zaman aldığını yazabilir mi

Yaklaşık 5 aydır neredeyse bütün mesajları okudum diyebilirim. Eşimle yaklaşık 2 yıl önce evlendik ve 6 ay sonra çocuk sahibi olmak için korunmayı bıraktık fakat olmadı. Ben 5 farklı doktora gittim. Hormon tahlilleri, rahim filmi, yumurta takibi derken doktorlar hiçbir sorun olmadığını söyledi. Eşin de gitsin görünsün dediler. Zor da olsa eşimi ikna ettim ve gittiğimizde sperm sayısının 0 olduğunu öğrendik. Hormon tahlilleri, ultrason, herşey normal ama sayı 0. dünya başımıza yıkıldı resmen. Çok üzüldük. Bu arada eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir oğlu var. Çocuğu olmuş ama ne olduysa şimdi sperm yok. Kocaeli Ünv Prof Dr Melih Çulhada tedaviye başladık. Her hafta olması gereken toplam 20 iğne verdi. Detaylı sperm analizi yapılacak üniversitede belki 3-5 tane vardır dedi. İçimi dökmek için yazdım. O kadar bunaldım o kadar üzgünüm ki..

Helal olsun arkadaşım
İnşallah birgün biz de anne oluruz
Allah büyük o diledikten sonra olmayacak şey yok
Inşallah allahtan en büyük istediğim bana ve benim gibi annelik duygusunu tatmak icin can atan herkese nasip etsin inan ki beklemek birde hiç birşey yapmadan beklemek insanı çıldırtıyor

Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu tedavisi varmı acaba bunun
Eşin azospermi ve tedavi olmadan tese mi oldunuz? Doğru anladıysam size yardımcı olmak isterim

Canım merhaba. Sanki mesajını ben yazmışım gibi :) tıpa tıpa aynı şeyleri yaşadım. İki yıllık evliyim ve aynı hikaye :) iğnelere devam edin
Biz erken farkettik şükür 6 ayın sonunda çok az da olsa sperm bulundu ve tüp bebek merkezine yönlendirildik

Eşin azospermi ve tedavi olmadan tese mi oldunuz? Doğru anladıysam size yardımcı olmak isterim
Evet eşim 2014 de mikro tese oldu attığım kan sonucu su anki sonuç gene gittik doktora devlet hastanesine bu sefer doktor bize sperm arttırıcı ilaç verdi yok ki hiç nasıl arttiracaksa almadık zaten şuan hiçbir tedavi olmuyoruz

Kızlar biraz önce merkez ile görüştüm rosi yöntemini canlı sprem olmasa da elektrik aktivasyon ile yapılıyormuş bilen var mı?
Biz eşimle sempozyuma katildik antalyada rossi için ama bana pek umutlu gelmedi ve bir bayan hamile kaldı denildi ve malesef düşük le sonuçlandi pek umutlu olmadığı için kimse tercih etmiyor.sahsen bizde tercih etmedik tavsiye etmem yani boşa gidecek zaman para

8 yıllık evliyim eşim azospermi tatbiki çocuğumuz yok (( dün eşim biri ile tanıştı eskiden azospermi hastası olan bir adamla ve bu adam kendini tedavi etmiş.bir ot sayesinde sıfır olan spermi milyon olmuş.bu pazartesi bize yolluyacak 15 gün veya 26 gün kullan git test ver eğer sıfır olan spermin çoğalmazsa ne dersen de diyor çok iddialı bu konuda ve bizi ikna etti.esim kullansın eğer ki faydası olursa söz size 8 yıllık sperm sonucu ve o ot sayesinde olan sonucu çekip burda paylaşacam dilerim Allah tan faydası olur hepimize . vallahi billahi 5 tane sperm çıksın dile benden ne dilersen dedik .diğer ay inşallah izinle olumlu şeyler paylaşıyor olamayi Allah'ımdan diliyorum.

Ph değeri ve sağlam doku olan bütün azospermi hastası na iyi gelen otmuş.benim eşim 2014 de amaliyat oldu doku zarar gördü bakalım hayırlısı olsun inşallah bir Umut kullanacak dua edin nolur rabbim ol derse olur kunfe yekün.

Klomen mı ververdi.ahhh ahhh olmayan spermi hiç bir hap ve iğne fayda etmiyor bize boşa ümit veriyorlar.kullan dur sonuç yine sıfır sperm ((

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 8 yıllık evliyim ve hâlâ ortada hiçbir şey yok çok can sıkıcı bir durum bu 8 yıl süre zarfı içinde neler yaşadıklarımızı bir anlatmaya kalksam kelimeler yetmez.Allah büyük inşallah birgün biz de anne oluruz

Klomen mı ververdi.ahhh ahhh olmayan spermi hiç bir hap ve iğne fayda etmiyor bize boşa ümit veriyorlar.kullan dur sonuç yine sıfır sperm ((
Klomeni benim eşim de kullandı ve faydası olmadı. Ama 6 ay boyunca menogon gün aşırı iğne ve choromion haftada iki kez iğne kullandı çok şükür sperm bulundu MaşaAllah. O yüzden ümidimizi kaybetmeyelim önemli olan vücut ve kişinin yapısı
Hacamat ve sülük de bol bol belden yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…