- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
Hangi şehirdeyseniz. İstanbul’da Emre Akkuş var Prof ona bi gidin. Benim eşim de azospermdi 6 ay iğne tedavisi bin şükür MaşaAllah çok az da olsa çıktı şimdi tüp bebek deniyoruzEvet eşim 2014 de mikro tese oldu attığım kan sonucu su anki sonuç gene gittik doktora devlet hastanesine bu sefer doktor bize sperm arttırıcı ilaç verdi yok ki hiç nasıl arttiracaksa almadık zaten şuan hiçbir tedavi olmuyoruz
Ve bol bol hacamat arkadaşlar. Belden her hafta ayda bir belden sülükHangi şehirdeyseniz. İstanbul’da Emre Akkuş var Prof ona bi gidin. Benim eşim de azospermdi 6 ay iğne tedavisi bin şükür MaşaAllah çok az da olsa çıktı şimdi tüp bebek deniyoruz
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya. Bu nasıl bir otmuş ki böyle 15 20 günde milyon yapan? İsmi neymiş aceba? Bide nerde bu yer ve kim bu kişi açıklarsanız sevinirim. Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşALLAH8 yıllık evliyim eşim azospermi tatbiki çocuğumuz yok(( dün eşim biri ile tanıştı eskiden azospermi hastası olan bir adamla ve bu adam kendini tedavi etmiş.bir ot sayesinde sıfır olan spermi milyon olmuş.bu pazartesi bize yolluyacak 15 gün veya 26 gün kullan git test ver eğer sıfır olan spermin çoğalmazsa ne dersen de diyor çok iddialı bu konuda ve bizi ikna etti.esim kullansın eğer ki faydası olursa söz size 8 yıllık sperm sonucu ve o ot sayesinde olan sonucu çekip burda paylaşacam dilerim Allah tan faydası olur hepimize . vallahi billahi 5 tane sperm çıksın dile benden ne dilersen dedik .diğer ay inşallah izinle olumlu şeyler paylaşıyor olamayi Allah'ımdan diliyorum.
8 yıllık evliyim eşim azospermi tatbiki çocuğumuz yok(( dün eşim biri ile tanıştı eskiden azospermi hastası olan bir adamla ve bu adam kendini tedavi etmiş.bir ot sayesinde sıfır olan spermi milyon olmuş.bu pazartesi bize yolluyacak 15 gün veya 26 gün kullan git test ver eğer sıfır olan spermin çoğalmazsa ne dersen de diyor çok iddialı bu konuda ve bizi ikna etti.esim kullansın eğer ki faydası olursa söz size 8 yıllık sperm sonucu ve o ot sayesinde olan sonucu çekip burda paylaşacam dilerim Allah tan faydası olur hepimize . vallahi billahi 5 tane sperm çıksın dile benden ne dilersen dedik .diğer ay inşallah izinle olumlu şeyler paylaşıyor olamayi Allah'ımdan diliyorum.
Merhaba canınm Emre Akkuş tedavi mi uyguladı size? Benim eşime ilaç tedavi sadece para ve zaman kaybı, direk tese olun demişti de şaşırdımHangi şehirdeyseniz. İstanbul’da Emre Akkuş var Prof ona bi gidin. Benim eşim de azospermdi 6 ay iğne tedavisi bin şükür MaşaAllah çok az da olsa çıktı şimdi tüp bebek deniyoruz
Evet canım öyle dedi biz de araştırıp gitmiştik direk tese der doktorlar diye bekledik. Ama menogon ve choromion diye iki iğne kullandı 6 ay ve oldu. Tabi belki diğer değerlerle alakalı da olabilir size niye öyle dedi bilemiyorumMerhaba canınm Emre Akkuş tedavi mi uyguladı size? Benim eşime ilaç tedavi sadece para ve zaman kaybı, direk tese olun demişti de şaşırdım
Sizde hormonlar düşük müydü belki ondan size ilaç vermiştir. Benim eşimin testis yetmezliği var fsh yüksekEvet canım öyle dedi biz de araştırıp gitmiştik direk tese der doktorlar diye bekledik. Ama menogon ve choromion diye iki iğne kullandı 6 ay ve oldu. Tabi belki diğer değerlerle alakalı da olabilir size niye öyle dedi bilemiyorum
Bizde de aşırı düşüktü fsh 0.1 diSizde hormonlar düşük müydü belki ondan size ilaç vermiştir. Benim eşimin testis yetmezliği var fsh yüksek
Neden umutlu gelmedi canım biraz bahseder misin. Ben şubat ayında denenmeye başlanacak diye biliyorum. Bir de şöyle birşey var Düşük ile sonuçlandı diye umutsuz bakmak doğru değil bana göre çünkü normal hamile kalanlar yada tüp bebek yaptıranlar da (keşke olmasa ama) düşük yapıp gebelik sonlana biliyor. Yanlış anlama sempozyuma katıldık deyince sormak istedim neler konuşuldu böyle umutsuz bakılacak, kimse tercih etmiyor demişsin şuan çok yaygın birşey değil zaten . Bizi bilgilendirirsen sevinirim. Bizim için bunlar bir çare umut çünkü...Biz eşimle sempozyuma katildik antalyada rossi için ama bana pek umutlu gelmedi ve bir bayan hamile kaldı denildi ve malesef düşük le sonuçlandi pek umutlu olmadığı için kimse tercih etmiyor.sahsen bizde tercih etmedik tavsiye etmem yani boşa gidecek zaman para
Aynen size ondan tedavi vermiş cnm hipo hastası olduğunuz için. Aslında celalettin peru tam da bu konuda uzman bir doktor, hormonları yerine koyarak doğal yoldan bile hamile kalmanız mümkün. Sizdeki sorun testis yetersizliği değil hormon yetersizliği. Bizdeki testisin harap olmasından kaynaklı olduğu için iğne çok faydalı değil aslında ama yine de deniyoruz işteBizde de aşırı düşüktü fsh 0.1 di
Bende o Merkez ile görüştüm. Aslında biraz mantıklı geldi ama işte cesaret edemiyorum. Çünkü tüp bebek tedavisi gibi başlanacak sonra embriyo transferi ile bir nevi elektro şok yapılacakmış. Tabi bunların hepsi bahane rabbim ol dedikten sonra.Neden umutlu gelmedi canım biraz bahseder misin. Ben şubat ayında denenmeye başlanacak diye biliyorum. Bir de şöyle birşey var Düşük ile sonuçlandı diye umutsuz bakmak doğru değil bana göre çünkü normal hamile kalanlar yada tüp bebek yaptıranlar da (keşke olmasa ama) düşük yapıp gebelik sonlana biliyor. Yanlış anlama sempozyuma katıldık deyince sormak istedim neler konuşuldu böyle umutsuz bakılacak, kimse tercih etmiyor demişsin şuan çok yaygın birşey değil zaten . Bizi bilgilendirirsen sevinirim. Bizim için bunlar bir çare umut çünkü...
Anladım canım rabbim hepimize yardım etsin kucaklarımızı boş bırakmasınAynen size ondan tedavi vermiş cnm hipo hastası olduğunuz için. Aslında celalettin peru tam da bu konuda uzman bir doktor, hormonları yerine koyarak doğal yoldan bile hamile kalmanız mümkün. Sizdeki sorun testis yetersizliği değil hormon yetersizliği. Bizdeki testisin harap olmasından kaynaklı olduğu için iğne çok faydalı değil aslında ama yine de deniyoruz işte
günaydın, eşinizde sperm çıkışı var mıydı, sebep ne buldu, tedavi falan uygulamıştırIyi geceler arkadaşlar. Foruma yeni katıldım uzun zamndır aslında yazılarınızı okuyordum. Bizde de azosperm var maaalesef bir tanı da konulmuyor sebebsiz deniyor. Kaan hocada tedavideydik ama bir sonuç alamadık. Celalettin beyde tekrar başlamayı düşünüyoruz. Aranizda olumlu gelişme yasayan var mı.
S su4258 eşimde sperm çıkisı yok kaan hoca tedavi uyguladı 2 seneye yakın uğraştık. Yalniz bir değişme olmadı tese yaptı yine sonuç sıfır. Sadece Spermatid çıkıyor . Sebebine dair Bi sebepte söylemedi zaten onunla görüşüp konuşmak imkansız gibi bisey. Tedavi olarak bol bol iğne vurdu o yanı.Teseden sonra da bi müddet vitamin tarzı hap falan verdi .yine değişiklik olmayınca bıraktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?