Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bi sonuc alabilir miyiz bilmiyorum. Ama hiçbişey yapmadan beklemek de icimize sinmiyor. Allah nasip eder inşallah da biri vesile olur. Celalettin beyde sonuç alan da var ama tabi bundan da çok net olarak emin olamayız. Keşke bırakmasaydınız bi deneseydiniz. En azından elimizden gelen herşeyi yaptık demiş olurdunuz.

E Evlat2534 maşallah tebrik ederim ne güzel amacınıza ulaşmışsınız. Inşallah bu yolda enek veren çocuk hasreti çeken tüm kader arkadaşlarimiza rabbim bu sevinci yaşatsın. Gerçekten her acıdan çok çok zor bir süreç.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Canm Rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

N naz109 eşimde ege üniv. Varikosel ve tese oldu . Sonra kaan beye gittigimizde varikosel gereksiz olmuş dedi. Yanı bu işte her kafadan farklı bi ses çıkıyor.

Canm o ot neymiş ki acaba inşllah sifanızı görürsünüz mutlaka yaz bizlerede umut olur adam baya emin konusmul demekki kendinden inşllah olur. Allahn izniyle

Kızlar daha önce de yazmıştım Celalettin Peru da tedavideyiz haftada 2 ovitrelle ile 2 ayda FSH ve lh 0 a düştü. Kendisini aradık ama açmadı teli WhatsApp a da cevap vermedi. Sekreteri vasıtasıyla ulaştık kendisine. Aynen devam edin gelince ikinci iğneye geçeriz dedi. Kontrole de daha var. Daha önce bunları yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi verin. Bu aşamada hangi iğne veriyor. Sonra esim gidip test yaptirdiginda birşey çıkma ihtimali varmı, şöyle ki bu hormonlar sperm üretimini uyaran hormonlar biz bunları sifirladik bu durumda nasıl sperm üretecek vücut. Bilenler cevap yazsın lütfen. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar eşi ankara da hacamat yaptıran varmi.ankara da nereye gidilmeli acaba yardımcı olursanız sevinirim

Cnm öncelikle şifa oldun inşallah, acaba fiyatları nasıl kürlerin macunların çok uçuk rakamlar mı
Canm bir kavanoz yaklasık 1kg luluk kavanoz diyiö Bi karısım verdi eşime 1 bucuk ay gtti bitti suanda macun 600 TL ye aldık Kasım da tese oldugumuz için hücreler yenilensin die test vermedik ama bu ay vercez cıkmazsa da devam etmeyi düşünüyorum yanıklar baharatla Bi kac orda devam edelim dıyorım

Şifa olur inşallah cnm benimde yumurta rezerv ve kalitesizlik sorunum var tüp bebekle hamile kaldım ve boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum araştrdım doğal yolla bu baharatçının kürlerini deneyenler hamile kalmış umut doğdu içime vesile olurlar inşallah, bide ben sakaryadayım istanbula gitmedende veriyolarmı derdimizi anlatsak, sen nasıl temin etmiştin

Vallahi bilmiyorum eşimle iletişim kurmuşlar.bir değil birçok ot varmış yolluyacak bakalım inşallah bir nebze olsun işe yarar faydası olur inşallah inşallah inşallah

Canım tüp Bebek de en azından sperm bulunuyor o yumurta ya enjekte ediliyor ama bu sperm bile olmayan çok çok umutsuz bir hücre yani bilmiyorum ama bana hiç umutlu gelmedi.sempozyumdayken deney olan bayan hamileydi tabiki doktor lar çok umutlu konuştu ve aynı zamanda birkaç tane bayan da da denendi hiç biri olumlu sonuç elde etmedi .yinede siz bilirsiniz bana kalokal tüp Bebek çok çok daha başarılı oluyor yinede karar sizin tabiki

O kadar duygulandım ki benim eşimde 6 ve 15 yaşında lenfoma kanseri sonucu azosperm bi tedavisiz tesemiz var olumsuz oldu tabi daha sonra detaylı sperm testi yaptırdık ve 1. Evre çıktı şükür tedaviye başlıcaz inş bizde.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Canm sonuc alan bir cok kişi var telefonla arıosun anlatıyorsun durumunu basından gecenleri tahlilleri ni isterse whtspta atarsın yada sorular telde ons göre sana kargoyla gönderiyorlar

İnşallah bizim de sizin gibi olur normal çıkış sağlanır da ameliyata gerek kalmaz. İnşallah çocuğumuz olur ne diyim.. çok yıpratıcı bir süreç.. size de iğneler haftada 1 mi dendi?

İnşallah bizim de sizin gibi olur normal çıkış sağlanır da ameliyata gerek kalmaz. İnşallah çocuğumuz olur ne diyim.. çok yıpratıcı bir süreç.. size de iğneler haftada 1 mi dendi?
Biri haftada iki kez diğeri gün aşırı. Ama imtihan işte 3. Denememizi şu an yapıyoruZ. Şimdi de ben de e2 yüksek çıktığı için bir ay ertelendi. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak hepimizi şu Cuma vakti hürmetine sevindirsin sağlıkla hayırla

Herşeyde vardır bir hayır. Zor olacak ama olacak Allah’ın izniyle. Sizin normal çıkış sağlandı sanırım. Eski mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla.

BenZer şeyleri ben de yaşıyorum.. senin de çocuğun inşallah olur, darısı başına. Biz azospermiyi ailemiz de dahil olmak üzere kimseyle paylaşmadık. Eşim istemiyor. Zor bir durum onu anlıyorum. Ama çevre baskısında cok bunaldım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…