Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızla valla önceden ben de çevreyi,insanları falan çok kafama takıyordum
Sonra baktım ki bana bunun hiçbir faydası yok.Ayrıca anladım ki bazıları insanın mutsuzluğu ile besleniyor hatta mutlu oluyorlar konuşacak birşey lazım ya onlara neyse... baktım ki bu böyle olmuyor.Sonra hiç takmamaya başladım şu an kafam çok rahat gerçekten.Çünkü önemli olan benim eşim ve onun sağlığı gerisi kim ne derse desin hiç umrumda bile değil.

Canm sonuc alan bir cok kişi var telefonla arıosun anlatıyorsun durumunu basından gecenleri tahlilleri ni isterse whtspta atarsın yada sorular telde ons göre sana kargoyla gönderiyorlar
Dün aradık canm tahlillerimizi istediker attık inşallah bu kürle düzelir allahın izniyle dediker bakalım bi ikigüne gelir inşallah şifa olur 40 gün galan gidiyomuş 450 tl miş

Kızlar kimsede bir gelişme yok mu ? Yada olumlu bir haber, niye kimse birşey yazmıyor

İnşallah canım hepimize Rabbim annelik duygusunu yaşatsın. Eşlerimizle çocuk sohbeti, mutluluğu yaşamayı nasip etsin Allah ım.. :)
Bizimde aile dışında kimse bilmiyor ama öyle bir şey ki el kol bağlı Nisan da 3 yıl olacak evliliğimde herkes ee artık ne bekliyorsunuz diye başladı. Hayır kimseninde aklına olmaması yada bir sıkıntımız olduğu gelmiyor çünkü 2 tarafta ailelerimizde böyle bir durum yaşayan yok benim de aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdi sorduklarında haksızlar da diyemiyorum. Ama yani eşimin morali ve ruh halinden dolayı olmuyor diyemiyorum desem peşi gelmeyecek.
Öbür türlüde hadi hadi demeler bitmiyor ne bilim. 3 yıllık evliliğimde 1 gün olsun çocuk istiyorum demedim ama şimdi böyle bir durum varya sürekli aklımda bebek var dün eşime dedim bu aralar çok bebek istiyorum diye öyle ağzımdan çıktı dertleşir gibi o da beni üzmek için mi söylüyorsun dedi. Hani böyle dertleşemiyorum bile benim eşim küsme modun da kız kardeşlerime anlatınca yada annelerime ağlıyor yada acır gibi üzülüyorlar onlara da anlatmıyorum güçlü duruyorum olursa olur olmazsa olmaz gibi ama birazcık bunaldım sanki =(

A Agresif Polyanna ben 8 yılık evliyim .bi süre sonra da hayırdır bi sorun mu var demeye başlıyorlar ben ne diyeceğimi de bilemiyorum bu durumda. Çok çok zor bir durum. Seni yine evliliğinin 3 yılın o kadar bunaltmaz sorular. Bende senin gibi eşime bi yorum yapamıyorum.uzuluyor. valla çok zor bi imtihan sonu da sonucu da belli değil. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Valla bu rahatsızlığı gizlemek bence doğru değil sonuçta Allah'tan gelen birşey bu insanın elinde mi?
Hem zaten belli bir zaman geçtikten sonra çevredeki insanlar illaki anlıyorlar bir sorun olduğunu her ne kadar saklasanda.İşte tam da bu sebepten çok yakınlarına neyse onu söyleyeceksin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar merhaba Aralık ayında mikro tese oldu eşim 2. evre spermatid bulundu ve donduruldu sonuç kök hücreyi bekle. Peki şimdi ne yapacagiz kök hücreyi beklemekten başka caremiz yok mu bizim gibi tese olup kendiliğinden çıkış olan oldu mu bitkisel tedaviyi eşim kabul etmiyor nasılsa olmayacak git boşan benden diyor ne yapacağımı şaşırdım çabalamak istiyorum ben cabaladikca eşim geri adım atiyo

Herkese merhaba.Bu aralar iyice canımı acıtıyor bu durum. İnsan üzülmeden edemiyor. Düşünmeden duramıyorum iki kişi bşr ömür basıl geçer diye. Ben eşime çok aşığım. 8 yıl birlikteliğimiz sürece de ben hep çocuk istiyordum Kendimi bildim bileli aslında bebekleri çok severim. Çeyizimde bebekler, oyuncak, kıyafetler örgü bebek battaniyeleri biriktirmiştim. Bu durumu o yüzden kaldıramıyorum. Yakın çevremize söyledik biz durumumuzu. Ama bilmeyenler de artık az çok tahmin ediyor çünkü 4. Yılımız bu sene evliliğimizde. İnsanlar acıyarak bakıyor ya çok ağırıma gidiyor. Celalettin Hoca'da 3. Ayımız doluyor bu ay tedavide. Ay sonu ya da ay başı gitmeyi düşünüyoruz tekrar. Ama içimde bşr sıkıntı var. Çok bunaldım çok. Allah hepinizin hakkında en hayırlısını versin. Sık sık dua ediyorum evlat hasreti çeken bizim gibi herkese. Hakkımızda hayırlısı.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.eşimin inmemiş testise bağlı azospermi olduğunu öğrendik.acıbadem maslak ya da memorial şişli de tedavi olanınız var mı bu iki yeri düşünüyoruz

Merhaba 6 aylik evliyken eşimin azosperm olduğunu ögrendik.Arastirdik Ankara'da Gürgan kliniğe gittik sürecin bu kadar uzun süreceğini bilmeden bir embriyo oluştu heyecanlı bekleyiş sonuç olumsuz. İkinci deneme üçüncü gün embriyosu transfer edildi.10. haftada kalp atişi duyulmadı büyük bı yıkım kürtaj oldum başka bı kliniğe hastaneye gitmek yerine baştan sıkıntımızı anlatmak herşeye baştan başlamak yerine yada İkinci denememizde az kalmişti üçüncü de olur düşüncesiyle yine Gürgan da ücuncÜ deneme bes embriyo olustu.ikisi üçüncü gün embriyosu yerleştirildi.Diger üç embriyo beşinci gün diyerek donduruldu. Üçüncü denemede basarisiz oldu ve diğer dondurulmuş iki embriyonun sonuclarida dördüncü denemeyle hüsran.velhasil 4 senede 4 tüp bebek denemesi 4 de Gürgan da maalesef.Doktoruna güven bu işler nasip diyerek yaş oldu 36. Herşey böyle anlatilan gibi basit olsa keske.Beklentiler umutlar hayaller yıkilışlar tükenişler.Kaç defa eşimle birbirimize sarılıp ağladık.Kimseye anlatamadık çunçü yaşayan bilir anlamazlar.Bir umutla başlayıp psikolojinin bozulup yeniden ayağa kalkıp toparlanip hersey bitti dayanamiyorum deyip yeniden başlamak . Maddi manevi yıpraniyosuyıp zaman geçiyor siz başladığınız yerdesiniz napacaginizi bilmeden kafanizda hep sorular. Rabbim yardimcimiz olsun
İsteyen herkese versin bizlere en kısa zamanda inşallah

P peri023 geçmiş olsun muhakkak durumunuz çok zor ama ben sizin doktor dan kaynaklı olabilecegini düşündüm okurken. Doğru bir yöntem ve tedavi yapılması gerekir gibi algıladım. Siz biçok defa tüp bebek denediğinize göre sperm var ama yapısında sıkıntı var galiba. Yine de bir nebze içiniz rahat tutun biz de o da yok. Yine çok daha iyi durumdasiniz bence. O 1 tane için yırtınıyoruz valla. Allah hepimize yardım etsin.

Merhaba,
Eşim Şişli Memorial da Murat Başer e ameliyat oldu. Bizim sebepsiz Azosperm her dr gibi Murat Bey de bize sperm bulunabileceğini vadetti oranın tüp bebek merkezi çok başarılı olduğu içinde orayı seçtim çünkü ameliyat kadar tüp bebek sürecide önemli. Hastane ve hemşirelerden yana sıkıntımız olmadı. Ama Murat bey çok soğuk bir dr empatisiz, eli iyidir ameliyatına birşey demem ama ilgisizliği ve ters hali inanılmaz rahatsız etti bizi.
Siz de gidin görüşün belki herkese aynı değildir.

arkadaşlar her defasında söylüyorum '' lütfen tedavi olmadan tese olmayın cunku tedavısız tesede bulunbması cok zor bır ıhtımal ve bosuna amelıyat gorup hasar veren arakdaslarımızlar var daha sonrasından cok ugrasılar verıyorlar oncelıkle bır tedavı ılac tedavısı daha sonrasından cıkıs olmuyorsa tese olunabılır tese ıslemı esnasında spermın gelıstıgı kanallar yıpranıyor epididim zarar görüyor ve bazen gerıye donus asla olmuyor kendını yeıleyemıyor sonucta bır parca et kopartıyor doktorlar sizi de aynı zamanda hazırlayıp bulunamaaınca sızde cok yıpranmıs oluyorsunuz '' bu tedaviyi celalettın peru yapıyor ahmet hakan halilioğlu yapıyor emre bakırcıoğlu bır müdet yapıp daha snra tese yapıyor vs .

CANIM O KADAR GUZEL YAZMISSIN KI ANLATAMA RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH BENNİM EŞİMDE KUCUK YASTA KEMO VE RADYOTERAPI ALIYOR SIRTINDA CIKAN BEZE SEBEBIYLE ARADAN 15 YIL GECIYOR EVLENIYOR VS HEMEN COOCUK ISTEDIGIMIZ ICIN COK ERKEN OGRENDIK HASTALIGI ALLAH ŞÜKÜR CELALETTIN BEYDE HEMEN TEDAVIYE BASLADIK SUAN TUP BEBEKASAMASINDAYIZ VE 4 EMBRIYO OLUSTU DONDURULDU REGL BEKLIYORUM BUGUN YRADIN HAZIRLIKLARA BASLAYACAGIZ INSALLAH DUALRINIZI EKSIK ETMEYIN SIZLER BENIM HER ZAMAN DUALARIMDASINIZ...

Canım çok sevindim :)) inşallah hamilelik haberlerini de almak nasip olur burada herşey gönlünce olsun.Okurken bile gözlerim doldu.Rabbim yardımcınız olsun dua'larım sizinle

Canm baslıomusun tedaviye hadi hayırlısı olsun inşllah güzel haberlerini alırız inşllahh. Bu arada cok dogru solemissin tedavi olmadan tese olmayın diye evet arkadsım katılıyorum ve biz tese olmadan once L Lei arkasdssım ve hatırlarsan senede konustuk. Aynı seyi banada demiştin ama maalesef ki insan o zaman direk doktora baglı kalıyor düşğnemıyorsun sonrasını . Keske sizleri dinleseydim ozman hemen tesede cıkcak bizim sebepsiz dıyorduö ole umut etmiştim neye inanmak istersen o tarafa yöneliyor ya insan ama işte sonuc tese olduk daha e vlliğimiz 1 bucuk yıl oldu cok acele ettik tesede olumsuz sonuc alınca suan da napcaz naspdak sunu yiyelim bunu yapalım macun alalım tedavi veren doktora mı gitsek die düşünüp duruyoruz. Keske daha önceden amalyat olmadan bole seyler yapsaydık daha Baska olurdu belkide ama yapcak bişey yok nası mız boyleymiş ameliyat olmayan azosperm hastalarında dogal cıkıs daha cok cıkıyor tedavilerle ben bunu anladım ameliyat oldugunu için nasıl 2. Ameliyat yüz de 8 basrı berıolsrda tedavide de ole oluyor bu yuzden ameliyat olmayın n hemen benden de size tavsiye tese olmadan önce ugrasın en son Çare tese olsun arkadaşlarım zor süreclerşmiz rabbim kucaklarımızı doldursun inşllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…