Canm geldimi ne gönderdiler size de savde macun mu bazılarına cay falan da veriyorlarDün aradık canm tahlillerimizi istediker attık inşallah bu kürle düzelir allahın izniyle dediker bakalım bi ikigüne gelir inşallah şifa olur 40 gün galan gidiyomuş 450 tl miş
Siz de sonuç ne canım olumlu mu olumsuz mu sperm bulunabildi miMerhaba,
Eşim Şişli Memorial da Murat Başer e ameliyat oldu. Bizim sebepsiz Azosperm her dr gibi Murat Bey de bize sperm bulunabileceğini vadetti oranın tüp bebek merkezi çok başarılı olduğu içinde orayı seçtim çünkü ameliyat kadar tüp bebek sürecide önemli. Hastane ve hemşirelerden yana sıkıntımız olmadı. Ama Murat bey çok soğuk bir dr empatisiz, eli iyidir ameliyatına birşey demem ama ilgisizliği ve ters hali inanılmaz rahatsız etti bizi.
Siz de gidin görüşün belki herkese aynı değildir.
Siz de sonuç ne canım olumlu mu olumsuz mu sperm bulunabildi mi
Evet çok şükür sağlandı ama şu an ne durumda bilmiyoruz en son 7 ay önce baktırmıştı bakalım diğer aya ne çıkacak sonuç rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlar dpoldırsunHerşeyde vardır bir hayır. Zor olacak ama olacak Allah’ın izniyle. Sizin normal çıkış sağlandı sanırım. Eski mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla.
Canım resmen beni anlatmışsın. Bende 3 sene olacak kimseye demedim. Desem üzülüyorlar eşimle de dertleşemiyorum onu üzmemek için. Ama iu toplum baskısı ve evde bebek sesi özlemi artık ağır basıyor. Siz şu an ne durumdasınız tedavi olarakİnşallah canım hepimize Rabbim annelik duygusunu yaşatsın. Eşlerimizle çocuk sohbeti, mutluluğu yaşamayı nasip etsin Allah ım.. :)
Bizimde aile dışında kimse bilmiyor ama öyle bir şey ki el kol bağlı Nisan da 3 yıl olacak evliliğimde herkes ee artık ne bekliyorsunuz diye başladı. Hayır kimseninde aklına olmaması yada bir sıkıntımız olduğu gelmiyor çünkü 2 tarafta ailelerimizde böyle bir durum yaşayan yok benim de aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdi sorduklarında haksızlar da diyemiyorum. Ama yani eşimin morali ve ruh halinden dolayı olmuyor diyemiyorum desem peşi gelmeyecek.
Öbür türlüde hadi hadi demeler bitmiyor ne bilim. 3 yıllık evliliğimde 1 gün olsun çocuk istiyorum demedim ama şimdi böyle bir durum varya sürekli aklımda bebek var dün eşime dedim bu aralar çok bebek istiyorum diye öyle ağzımdan çıktı dertleşir gibi o da beni üzmek için mi söylüyorsun dedi. Hani böyle dertleşemiyorum bile benim eşim küsme modun da kız kardeşlerime anlatınca yada annelerime ağlıyor yada acır gibi üzülüyorlar onlara da anlatmıyorum güçlü duruyorum olursa olur olmazsa olmaz gibi ama birazcık bunaldım sanki =(
Geldi canm kullanmaya başladım ben kendim için istedim eşimde sıkıntı yok, bana hayıt ekstratı, üzüm çekirdeği ekstratı ve kırmızı pancar ekstratı gönderdiler bide küçük kavanozda bi macun var sanki arı sütü bal polen karışımı gibi bişe ekstratların tadı kötü ama zorla içiyorum şifa olur inşallahCanm geldimi ne gönderdiler size de savde macun mu bazılarına cay falan da veriyorlar
Otun adi ne lutfen soyler misin bizde deneyelim otlardan zarr gelmez8 yıllık evliyim eşim azospermi tatbiki çocuğumuz yok(( dün eşim biri ile tanıştı eskiden azospermi hastası olan bir adamla ve bu adam kendini tedavi etmiş.bir ot sayesinde sıfır olan spermi milyon olmuş.bu pazartesi bize yolluyacak 15 gün veya 26 gün kullan git test ver eğer sıfır olan spermin çoğalmazsa ne dersen de diyor çok iddialı bu konuda ve bizi ikna etti.esim kullansın eğer ki faydası olursa söz size 8 yıllık sperm sonucu ve o ot sayesinde olan sonucu çekip burda paylaşacam dilerim Allah tan faydası olur hepimize . vallahi billahi 5 tane sperm çıksın dile benden ne dilersen dedik .diğer ay inşallah izinle olumlu şeyler paylaşıyor olamayi Allah'ımdan diliyorum.
Canm baslıomusun tedaviye hadi hayırlısı olsun inşllah güzel haberlerini alırız inşllahh. Bu arada cok dogru solemissin tedavi olmadan tese olmayın diye evet arkadsım katılıyorum ve biz tese olmadan once L Lei arkasdssım ve hatırlarsan senede konustuk. Aynı seyi banada demiştin ama maalesef ki insan o zaman direk doktora baglı kalıyor düşğnemıyorsun sonrasını . Keske sizleri dinleseydim ozman hemen tesede cıkcak bizim sebepsiz dıyorduö ole umut etmiştim neye inanmak istersen o tarafa yöneliyor ya insan ama işte sonuc tese olduk daha e vlliğimiz 1 bucuk yıl oldu cok acele ettik tesede olumsuz sonuc alınca suan da napcaz naspdak sunu yiyelim bunu yapalım macun alalım tedavi veren doktora mı gitsek die düşünüp duruyoruz. Keske daha önceden amalyat olmadan bole seyler yapsaydık daha Baska olurdu belkide ama yapcak bişey yok nası mız boyleymiş ameliyat olmayan azosperm hastalarında dogal cıkıs daha cok cıkıyor tedavilerle ben bunu anladım ameliyat oldugunu için nasıl 2. Ameliyat yüz de 8 basrı berıolsrda tedavide de ole oluyor bu yuzden ameliyat olmayın n hemen benden de size tavsiye tese olmadan önce ugrasın en son Çare tese olsun arkadaşlarım zor süreclerşmiz rabbim kucaklarımızı doldursun inşllahh
Benide zeynep kamildeki doktor oraya yonlerdirdi iyi diye ama gitmedimkızla aranızda çapa hastanesşne giden varmı iyi doktorlar diyolar ama varmı giden
Sıkıntı sende değil canım. Boşver takılma. Hepimiz bazen bazı şeylerle karşılaşıyoruz tek değilsin. Evet çok güzel birşey evlat edinmek ama yapabilené hele ki bu değişen kanunlara rağmen. Mesela bende o cesaret hiç yok hiç. Başkasının çocuğu olarak gördüğüm için değil kesinlikle. Malesef hersey bebeklikteki gibi kalmıyor. Büyüdüğünde onu açıklaması duyduktan sonraki psikolojisi gibi Vs Vs. Yani bu başkalarının demesiyle olacak birsey değil.o yüzden çok takılma emi arkadaşımKızlar iyi akşamlar. Az önce kayinvaldemlerdeydik tekrar doktora gideceğimizi söylemiştik. Bunu da deneyin de olmazsa çocuk esirgemeden alırsınız bi çocuk dedi babası tabi annesi de destekledi. Bisey de diyemedim.canim sıkıldı. Çünkü ben henüz böyle bir düşüncede değilim.sanki bir sıfır yenik bi şekilde devam ediyoruz gibi hissettim. Içim acıdı. Bende mi sıkıntı bilemedim. Sizde aynı şeyleri yaşıyor musunuz. Yanı benim fikrim bile sorulmadan kafalarınca böyle yorum yapılmasına çok sinir oldum.
Haklısın bu hayat sizin. Bu ikinizin karar vereceği bir konu. Herkese hava hoş konuşmak kolay.Karşısındakinin canı acır mı içi yanar mı umurları değil.yaşamayan anlamıyor ben de yaşatılanlara karşı sessiz kalıp içime atanlardanım... sonumuz hayrolaKızlar iyi akşamlar. Az önce kayinvaldemlerdeydik tekrar doktora gideceğimizi söylemiştik. Bunu da deneyin de olmazsa çocuk esirgemeden alırsınız bi çocuk dedi babası tabi annesi de destekledi. Bisey de diyemedim.canim sıkıldı. Çünkü ben henüz böyle bir düşüncede değilim.sanki bir sıfır yenik bi şekilde devam ediyoruz gibi hissettim. Içim acıdı. Bende mi sıkıntı bilemedim. Sizde aynı şeyleri yaşıyor musunuz. Yanı benim fikrim bile sorulmadan kafalarınca böyle yorum yapılmasına çok sinir oldum.
Tüm tedavi yollarını denedikten sonra nasip olmazsa ortak karar alınmalı.Hassas ve birçok prosedürü olan sorumluluğu fazla acabalarla dolu bir süreç.Herkesin kararına saygı duymaktan başka çare yok.İnşallah o moda girmeye geren kalmadan mucize sizi bulur tedaviniz olumlu sonuçlanır.Asumanelly evet belliki bizden hariç habire fikir yürütülüyor bana bisey diyemiyolar açıkça. Sanki bütün sorumluluk onlarda olacak. Üstelik öyle bir durumda ciddi manada öz torunu gibi mi davranacaklar bilemiyorum. Diğer şekilde olursa da üzülürüm. Çok detaylı hassan uzun uzadıya düşünülmesi gereken bir konu. Bi de bu moda hiç sokamıyorum kendimi maalesef
Canım evet sen de kendine göre haklısın tabi ki evlat edinmek hiç kolay verilecek bir karar değil artı sorumluluğu iki kat daha fazla bir olay.Lakin şöyle bir durum var hiç olmamasındansa keşke bir tane olsa diye düşünüyor insan ha biyolojik ha kalbiyolojik hiç farketmez benim için, en azından ben böyle düşünüyorum.Ahhh ahh yaramı açtınız gece gece efkârlandımKızlar iyi akşamlar. Az önce kayinvaldemlerdeydik tekrar doktora gideceğimizi söylemiştik. Bunu da deneyin de olmazsa çocuk esirgemeden alırsınız bi çocuk dedi babası tabi annesi de destekledi. Bisey de diyemedim.canim sıkıldı. Çünkü ben henüz böyle bir düşüncede değilim.sanki bir sıfır yenik bi şekilde devam ediyoruz gibi hissettim. Içim acıdı. Bende mi sıkıntı bilemedim. Sizde aynı şeyleri yaşıyor musunuz. Yanı benim fikrim bile sorulmadan kafalarınca böyle yorum yapılmasına çok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?