Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz de sonuç ne canım olumlu mu olumsuz mu sperm bulunabildi mi

Siz de sonuç ne canım olumlu mu olumsuz mu sperm bulunabildi mi

Malesef canım olgun hücre bulunamadı denildi. Ameliyat öncesi umut verirken çat diye olumsuz dedi Dr umursamadan.
Arkadaşlara katılıyorum Tese son çareniz olsun beslenmenize dikkat edin sigara alkol varsa eşin bıraksın kiloluysa zayıflasın doğal beslenin ve doktor tedavisi deneyin. Tese zor süreç hele ki sonuç olumsuz olunca katlanır şey değil eşinin üzüntüsüne mi üzülürsün sonucun olumsuzluğuna mı

Herşeyde vardır bir hayır. Zor olacak ama olacak Allah’ın izniyle. Sizin normal çıkış sağlandı sanırım. Eski mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla.
Evet çok şükür sağlandı ama şu an ne durumda bilmiyoruz en son 7 ay önce baktırmıştı bakalım diğer aya ne çıkacak sonuç rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlar dpoldırsun

Canım resmen beni anlatmışsın. Bende 3 sene olacak kimseye demedim. Desem üzülüyorlar eşimle de dertleşemiyorum onu üzmemek için. Ama iu toplum baskısı ve evde bebek sesi özlemi artık ağır basıyor. Siz şu an ne durumdasınız tedavi olarak

Canm geldimi ne gönderdiler size de savde macun mu bazılarına cay falan da veriyorlar
Geldi canm kullanmaya başladım ben kendim için istedim eşimde sıkıntı yok, bana hayıt ekstratı, üzüm çekirdeği ekstratı ve kırmızı pancar ekstratı gönderdiler bide küçük kavanozda bi macun var sanki arı sütü bal polen karışımı gibi bişe ekstratların tadı kötü ama zorla içiyorum şifa olur inşallah

Bu sabah işe gitmek için hazırlanırken,eşim rüyamda iki çocukla uğraşıyordum bizim çocuklarımızla, onlar yaramazlık yapıyorlardı bende peşlerinden koşuyordum onlarla oynuyordum dedi. Tabi bunu anlatırken biraz buruktu farkettim inşallah birgün gerçek olur hayırlısıyla dedim.Dedim ama bütün gün canım çok sıkıldı,moralim bozuldu her ne kadar ona belli etmesemde.Yani ona mı üzüleyim bana karşı mahçup hissediyor kendisini farkındayım.Yoksa anne olamamanın acısını hergün her dakika iliklerine kadar yaşayan kendime mi bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Otun adi ne lutfen soyler misin bizde deneyelim otlardan zarr gelmez

Canımmm..Evet konuşmuştuk tabii ki hatırlıyorum.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Hemen hemen çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bizim durumumuzda malesef.Bizde Emre Hoca ya tese olmadan önce bir arkadaş burada bana yazmıştı,hemen tese olmayın başka yerlerede gidin falan diye..Ama nasıl yapabilirsin ki?İnsanın aklında hep ‘Ya çıkarsa?’ umudu var..Benim eşimde keşke hemen olmasaydık dedi ama artık çaresi yok.Herşeyde vardır bir hayır..En azından şu şekilde düşün Emre hoca ne olursa olsun tesede başarılı biri ve testislere verebileceği en en az hasarı veren nadir insanlardan!O yüzden en azından şanslıyız (Kötünün iyisiyiz :)

Kızlar iyi akşamlar. Az önce kayinvaldemlerdeydik tekrar doktora gideceğimizi söylemiştik. Bunu da deneyin de olmazsa çocuk esirgemeden alırsınız bi çocuk dedi babası tabi annesi de destekledi. Bisey de diyemedim.canim sıkıldı. Çünkü ben henüz böyle bir düşüncede değilim.sanki bir sıfır yenik bi şekilde devam ediyoruz gibi hissettim. Içim acıdı. Bende mi sıkıntı bilemedim. Sizde aynı şeyleri yaşıyor musunuz. Yanı benim fikrim bile sorulmadan kafalarınca böyle yorum yapılmasına çok sinir oldum.

Sıkıntı sende değil canım. Boşver takılma. Hepimiz bazen bazı şeylerle karşılaşıyoruz tek değilsin. Evet çok güzel birşey evlat edinmek ama yapabilené hele ki bu değişen kanunlara rağmen. Mesela bende o cesaret hiç yok hiç. Başkasının çocuğu olarak gördüğüm için değil kesinlikle. Malesef hersey bebeklikteki gibi kalmıyor. Büyüdüğünde onu açıklaması duyduktan sonraki psikolojisi gibi Vs Vs. Yani bu başkalarının demesiyle olacak birsey değil.o yüzden çok takılma emi arkadaşım

Haklısın bu hayat sizin. Bu ikinizin karar vereceği bir konu. Herkese hava hoş konuşmak kolay.Karşısındakinin canı acır mı içi yanar mı umurları değil.yaşamayan anlamıyor ben de yaşatılanlara karşı sessiz kalıp içime atanlardanım... sonumuz hayrola

Asumanelly evet belliki bizden hariç habire fikir yürütülüyor bana bisey diyemiyolar açıkça. Sanki bütün sorumluluk onlarda olacak. Üstelik öyle bir durumda ciddi manada öz torunu gibi mi davranacaklar bilemiyorum. Diğer şekilde olursa da üzülürüm. Çok detaylı hassan uzun uzadıya düşünülmesi gereken bir konu. Bi de bu moda hiç sokamıyorum kendimi maalesef

Tüm tedavi yollarını denedikten sonra nasip olmazsa ortak karar alınmalı.Hassas ve birçok prosedürü olan sorumluluğu fazla acabalarla dolu bir süreç.Herkesin kararına saygı duymaktan başka çare yok.İnşallah o moda girmeye geren kalmadan mucize sizi bulur tedaviniz olumlu sonuçlanır.

Canım evet sen de kendine göre haklısın tabi ki evlat edinmek hiç kolay verilecek bir karar değil artı sorumluluğu iki kat daha fazla bir olay.Lakin şöyle bir durum var hiç olmamasındansa keşke bir tane olsa diye düşünüyor insan ha biyolojik ha kalbiyolojik hiç farketmez benim için, en azından ben böyle düşünüyorum.Ahhh ahh yaramı açtınız gece gece efkârlandım Oysa ne kadar çok istemiştim olmasını ama olmadı insanın hayallerinin yıkılması ve kendine acımasız kadar kötü birşey yok.

H Hayat57 biz yolunda bulunuyoruz gerisi takdiri ilahi. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz daha ötesi de yok. Etraftan biri bu konuyu açtığında inanılmaz geriliyorum belki kafam hep bunla meşgul olduğundan. Bugün de öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…