Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günaydın

Öncelikle evlat edinin yorumu yapanlara bu hayatın size ait olduğunu hissettirir bir cevap verin. Hiçbir şeyi içinize atmayın zaten sıkıntılı günler geçiriyoruz birde vücudunuzu daha fazla strese sokmayın. Anne baba da olsa bu karar eşimizle bizim vermeniz gereken bir karar tek başımıza bile veremeyiz. Adaletli olabilir miyiz? Etraftan biri bir şey der mi? Sonra kendi çocuğum olursa? Bunun çok sorusu ve cok cevabı var hepsi kişinin karakterine göre değişir. Bu sorulara en güzel cevabı ve gücü bulan edinsin yoksa o çocukları dahada yormaya gerek yok.

Birde eşimin dahil olduğu bir grup var. C.P. hastalarından oluşan. Orada Mesa diye yeni bir teknikten bahsediliyor duymuşsunuzdur. Hatta hoca sosyal medyada da paylaşmış çocuk 2 kere tese olmuş donuç olumsuz sonra CP tedavinin 7. ay sonunda Mesa yapılmış Centrıumda ve çok fazla sperm sağlanmış.Eşine bugün yumurta toplama işlemi yapılıyormuş.Normalde sperm testinde İmmotil çıkarken Mesa da sperm bulunmuş. Bu şekilde bir çocukda daha sperm elde edilmiş. 2 de 2 olmuş şuan =)
Birde arkadaslar cocuk hacamat ve sülük tedavisi oluyormuş. Eşlerinize sizde yaptırtın. Benim eşime tarama hacamatı yapıldı. Bi kaç hafta sonra sülük tedavisine başlayacak. Ve ara ara yaptıracağız bunları. Sizde ikna edin yaptırın.
Şifa Allahtan sonucta bu hastalıkta yalnız değiliz aynı hastalıkta bebek sahibi olan çiftler varda bizim neden olmasın
Pozitif olun eşlerinize ailelerinize umut olun Allah yardımcımız olsun.

güvenilir biryermi peki temizmi birde ne kadara yapıylar canı acıyormu eşinizin

İki gün önce benim eşimde sülük yaptırdı ama makattan bir sonraki de kasıktan olacak en az 21 gün geçmesi gerekiyormuş birde günleri var bu hacamat ve sülük yaptırmanın sağlık için çok faydası var cp hocayada sorduk faydası var dedi hayırlısı inşallah. Bizim yaptırdıgımız kişiler el ayaktan bakıp muayenede ediyo ve kan grubuna göre beslenmeyi tavsiye ediyo

Merhaba seninle daha önce de yazışmıştık. Sülük için eşin nereye gidiyor. Her yer oralardan yapmıyor cunku =s
Bir de diyete uyuyor musunuz?

Ğ
İnşallah sifa olur arkadsım sifa gören var bizlerde inşllah görürüz

Evet canım bende ole düşünüyorum. Bazen gitti eşim Baska doktora testlerinden ufalma falan olmamış bu ameliyattan sonra hemen olurdu olsaydı demi

Merhaba seninle daha önce de yazışmıştık. Sülük için eşin nereye gidiyor. Her yer oralardan yapmıyor cunku =s
Bir de diyete uyuyor musunuz?
Henüz diyete uymadık canım iki gün oldu yaptıralı zaten yaptırmadan önce ve yaptırdıktan iki gün sonra hayvansal gıda tüketmemesi gerekiyo. Biz gitmedik bu yaptırdıgımız kişiler kendileri şehir şehir geziyo ama heryere gitmiyorlar sanırım. Ben kendimede baktırdım söylediği nerdeyse hersey var bende eşimin ameliyat yeri vardı dizinde onu dahi bildi kan gruplarımızı kendisi söyledi benim kan grubum babamınkinfen mesela sen babanın kızısın dedi :)

Canım 150 Tl gibi daha uygun yerler var dediler ama sterilize olsun diye klinik seçtik biz.
Şimdi sülük için yer bakıyoruz.
siz yaptırdınız diye soruyorumda medipol hastaneside yapıyomuş acaba hangisi daha sağlıklı olur dediğiniz klinik sadece bu işlerle uğraşıyor sanırım hastanede iyi ama sonuçta sürekli yapmıyordur bu işi

Yani biz klinikten memnun kaldık. Devamlı bir hasta sirkülasyonu var orada çünkü hep o sebeple geliyorlar.
Bilemiyorum fiyat aralığı aynıysa kliniği tavsiye ederim.

Evet canım bende ole düşünüyorum. Bazen gitti eşim Baska doktora testlerinden ufalma falan olmamış bu ameliyattan sonra hemen olurdu olsaydı demi

Evet canım Allah korusun öyle bir şey olsaydı belli olurdu.Mesela benim eşim ufaldı diyor ama bence psikolojik tamamen :) Atıyor yani :) Bizde ultrason çektirmiştik daha sonrasında herşey iyiydi çok şükür..

Olabilir canım :) rabbim en kısa zamanda mucilerimizi göstersin bizlere isteyen herkese inşllah

Reactions: Lei
Doğru haklısın arkadaşım benim eşimde murat başarda microtese oldu ameliyat konusunda iyi ama malesef insanları anlama teselli etme anlamında çok soğuk bir doktor ve ağzından lafları cımbızla alıyorsun çok konuşmuyor.

Arkadaşlar günaydın c.peru nun sosyal medya hesabında ve bizle ilgili olan sitede birden çok kişiye yani mikro tesede sperm bulunamayan kişilerde mesa yöntemiyle sperm bulunduğu yazıyor.Anladığım kadarıyla mesa çok çok kolay bir yöntem mikro teseye göre.bu şekilde eşi mesa olmuş bir arkadaş var mı bize süreci anlatsa çok iyi olur.Şifayla kalın.

Her gece rüyamda bebeğimi görüyorum dün gece yine rüyamdaydı sonra uyanıyorum etrafıma bakıyorum herşey yine aynı 1 saniye bile olsa mutlu ediyor beni sonrası hep üzgün,hep can sıkıntısıyla geçiyor günlerim. Eşime anlatmıyorum çoğu zaman üzülmesin diye çevremde beni anlayacak kimsem de yok anlatayım bütün gün kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Ne kadar zormuş bu psikolojiyi kaldırmak bu anlattıklarım yaşadıklarımın binde biri sadece.Allah'ım sen yardım et bedenim yorgun,ruhum yorgun, beynim yorgun kafam hiçbir şeyi almaz oldu bilmiyorum böyle ne olacak. O kadar doluyum ki bu konuda öyle bi içimi dökmek istedim sadece, kızlar hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…