Bu ot gelince yazarmisiniz nasıl bir şey ne kadara mal oldugunuVallahi bilmiyorum eşimle iletişim kurmuşlar.bir değil birçok ot varmış yolluyacak bakalım inşallah bir nebze olsun işe yarar faydası olur inşallah inşallah inşallah
ya hacamatı bende duydumda nerde yaptırıyosunuzVe bol bol hacamat arkadaşlar. Belden her hafta ayda bir belden sülük
Bi zaman sonra çok ciddi bir fark oluyor
ya hacamatı bende duydumda nerde yaptırıyosunuz
güvenilir biryermi peki temizmi birde ne kadara yapıylar canı acıyormu eşinizinCanım biz eşimle Turanşah Tümer var İstanbulda orada Hacamat yaptırdık.Sülük için testisten de yaptırıyorlarmış sadece bel değil eşimde testis ve kasıktan yaptıracak. Ama bu merkez yapmam dedi başka yer bakıcaz sülük için .Bilginiz olsun.
güvenilir biryermi peki temizmi birde ne kadara yapıylar canı acıyormu eşinizin
İki gün önce benim eşimde sülük yaptırdı ama makattan bir sonraki de kasıktan olacak en az 21 gün geçmesi gerekiyormuş birde günleri var bu hacamat ve sülük yaptırmanın sağlık için çok faydası var cp hocayada sorduk faydası var dedi hayırlısı inşallah. Bizim yaptırdıgımız kişiler el ayaktan bakıp muayenede ediyo ve kan grubuna göre beslenmeyi tavsiye ediyo
ĞCanım resmen beni anlatmışsın. Bende 3 sene olacak kimseye demedim. Desem üzülüyorlar eşimle de dertleşemiyorum onu üzmemek için. Ama iu toplum baskısı ve evde bebek sesi özlemi artık ağır basıyor. Siz şu an ne durumdasınız tedavi olarak
İnşallah sifa olur arkadsım sifa gören var bizlerde inşllah görürüzGeldi canm kullanmaya başladım ben kendim için istedim eşimde sıkıntı yok, bana hayıt ekstratı, üzüm çekirdeği ekstratı ve kırmızı pancar ekstratı gönderdiler bide küçük kavanozda bi macun var sanki arı sütü bal polen karışımı gibi bişe ekstratların tadı kötü ama zorla içiyorum şifa olur inşallah
Evet canım bende ole düşünüyorum. Bazen gitti eşim Baska doktora testlerinden ufalma falan olmamış bu ameliyattan sonra hemen olurdu olsaydı demiCanımmm..Evet konuşmuştuk tabii ki hatırlıyorum.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Hemen hemen çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bizim durumumuzda malesef.Bizde Emre Hoca ya tese olmadan önce bir arkadaş burada bana yazmıştı,hemen tese olmayın başka yerlerede gidin falan diye..Ama nasıl yapabilirsin ki?İnsanın aklında hep ‘Ya çıkarsa?’ umudu var..Benim eşimde keşke hemen olmasaydık dedi ama artık çaresi yok.Herşeyde vardır bir hayır..En azından şu şekilde düşün Emre hoca ne olursa olsun tesede başarılı biri ve testislere verebileceği en en az hasarı veren nadir insanlardan!O yüzden en azından şanslıyız (Kötünün iyisiyiz :)
Henüz diyete uymadık canım iki gün oldu yaptıralı zaten yaptırmadan önce ve yaptırdıktan iki gün sonra hayvansal gıda tüketmemesi gerekiyo. Biz gitmedik bu yaptırdıgımız kişiler kendileri şehir şehir geziyo ama heryere gitmiyorlar sanırım. Ben kendimede baktırdım söylediği nerdeyse hersey var bende eşimin ameliyat yeri vardı dizinde onu dahi bildi kan gruplarımızı kendisi söyledi benim kan grubum babamınkinfen mesela sen babanın kızısın dedi :)Merhaba seninle daha önce de yazışmıştık. Sülük için eşin nereye gidiyor. Her yer oralardan yapmıyor cunku =s
Bir de diyete uyuyor musunuz?
fiyat nedir canım pekiHacamat yaptırdıgımız yer klinik zaten temiz yer o konuda bizde seçici olduk. Hiç acımıyor desek yalan olur bende yaptırdım ama iğne batırır gibi küçük küçük acı var o kadar. Korkacak bişey yok :)
fiyat nedir canım peki
siz yaptırdınız diye soruyorumda medipol hastaneside yapıyomuş acaba hangisi daha sağlıklı olur dediğiniz klinik sadece bu işlerle uğraşıyor sanırım hastanede iyi ama sonuçta sürekli yapmıyordur bu işiCanım 150 Tl gibi daha uygun yerler var dediler ama sterilize olsun diye klinik seçtik biz.
Şimdi sülük için yer bakıyoruz.
siz yaptırdınız diye soruyorumda medipol hastaneside yapıyomuş acaba hangisi daha sağlıklı olur dediğiniz klinik sadece bu işlerle uğraşıyor sanırım hastanede iyi ama sonuçta sürekli yapmıyordur bu işi
Evet canım bende ole düşünüyorum. Bazen gitti eşim Baska doktora testlerinden ufalma falan olmamış bu ameliyattan sonra hemen olurdu olsaydı demi
Olabilir canım :) rabbim en kısa zamanda mucilerimizi göstersin bizlere isteyen herkese inşllahEvet canım Allah korusun öyle bir şey olsaydı belli olurdu.Mesela benim eşim ufaldı diyor ama bence psikolojik tamamen :) Atıyor yani :) Bizde ultrason çektirmiştik daha sonrasında herşey iyiydi çok şükür..
Doğru haklısın arkadaşım benim eşimde murat başarda microtese oldu ameliyat konusunda iyi ama malesef insanları anlama teselli etme anlamında çok soğuk bir doktor ve ağzından lafları cımbızla alıyorsun çok konuşmuyor.Merhaba,
Eşim Şişli Memorial da Murat Başer e ameliyat oldu. Bizim sebepsiz Azosperm her dr gibi Murat Bey de bize sperm bulunabileceğini vadetti oranın tüp bebek merkezi çok başarılı olduğu içinde orayı seçtim çünkü ameliyat kadar tüp bebek sürecide önemli. Hastane ve hemşirelerden yana sıkıntımız olmadı. Ama Murat bey çok soğuk bir dr empatisiz, eli iyidir ameliyatına birşey demem ama ilgisizliği ve ters hali inanılmaz rahatsız etti bizi.
Siz de gidin görüşün belki herkese aynı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?