Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar selam.Daha öncede bu konuda yazmıştım ama ya cevap veren olmadı yada bilgisi olan yok.Celalettin hoca bize Adapazarından bir ilaç(kendi hazırladıkları bitkisel bir şeymiş) önermişti.Aradım,fiyat aldım ama bayaa pahalı yani 660 tl dedi.Bu konuda bilgisi olan veya kullanan var mı?

Canım biz de öyle birşey kullanıyoruz 210 tl ama acaba aynı şey mi bilmiyorum bi kavanoz bir ayda bitiyor. En az 3 ay kullanılması laızm dedi aktarımız. Kendisi emekli doktor kendileri yapıyor tamamen bitkisel
Acaba size denilenle aynısı mı bilmiyorum

Canım Adapazarın da yaşıyorum. Dediğin bitkisel karışımı nereden bulabilirim.

eşinizin sorunu ne bizim azosperm ameliyat olduk ama sperm bulunmadı malesef istanbulde böyle aktarlar varmı ya ben hiç bilmiyorum nerden buluyosunuz

eşinizin sorunu ne bizim azosperm ameliyat olduk ama sperm bulunmadı malesef istanbulde böyle aktarlar varmı ya ben hiç bilmiyorum nerden buluyosunuz
Arkadaşlar biz İstanbuldayız. Ermiş aktar ismi. Google’dan numarasını alabilirsiniz. Üsküdar da yerleri. Hamdolsun biz faydasını gördük ama kesinlikle kullanırken sigara içilmeyecek içilse de az olacak. Aç karnına sabah akşam bir kaşık. Zaten içinde tahtadan küçük kaşığı var. İçindekiler de üstünde yazıyor zaten. Hepsi doğal bitkisel

nasıl bir yer sizin eşinzi tam sorunu neydi

nasıl bir yer sizin eşinzi tam sorunu neydi
Normal bi aktar. Biz de birinin tavsiyesiyle aldık üç ay kadar kullandık. Eşim azospermiydi. Tabi bizimki hormondan kaynaklandığı için TESEden önce iğne tedavisine başlattılar 6 ay. Hacamat sülük bu macun ve iğnelerle çok az da olsa çıkış sağlandı ve tüp bebekle tedaviye başlayacağız rabbim nasip ederse. Tabi bunların yanında macunun tek başına etkisi yoktur diye düşüyorum. Düzenli belden hacamat. Yada beş sülük iğne hep takviyelerle oldu. Tabi en son 9 ah önce baktırmıştık. Şu an bi artma yahut azalma var mı bilmiyoruz inşaAllah rabbim utandırmasın kimseyi

Çıkış ne kadar süreden sonra sağlandı ne güzel az da olsa çıkış olması çok güzel bişey

Arkadaşlar tabii ki tıp bir takviyelerin yanında ben her gün iki rekat istiane namazı kılıyorum meryem Suresi okuyorum 41 fatiha okuyorum bunun yanında bol bol dua ediyorum ve aynı zamanda da tıbbi yardımlarla hepimizin istediği şeyi kavuşabileceğini inanıyorum bunlar hepimiz için bir imtihan Rabbim bizim imanımızı kuvvetlendiriryor Rabbim hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın emeklerimiz zayi hiçbir zaman olmayacak ben eminim sadece inanç ve güven bununla ilk Tüp bebeğimiz hamile kaldım sonrasında düşük oldu ikincisinde dondurulmuş emre öyle hiç tutmadı şimdi üçüncüden tekrardan baştan başlayacağız çünkü ben de de yumurta sıkıntısı vardı birbirimize dua edelim

Reactions: Lei
hacamatı nerde taptırıyorsunuz

Merhaba hanımlar. Benim eşime de azosperm denildi ama biz bunun için hiç bir tedavi denemiyoruz akışına bıraktık çok istememize rağmen uğraşamıyoruz üşengeçlik oluyor korku oluyor vs. Sizce hiçbir şey yapmadan hamile kalabilmem mümkün mü ? Bu ay midem kaynıyor başım ağrıyor çok halsizlik var. Aranızda bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

Canım Tabiki rabbim bilir ama spermi 15 milyon olan bile zor hamile kalıyorken 0 spermde birinin hamileliği tıppen mümkün değil. İlerde beklediğiniz vakitler için pişman olursunuz. Çok ciddi bi mesele bu. Rabbim ol der ve olur orası öyle tabi. Ama allah bi sıkıntı verince derman da veriyor araştır yap

Merhaba ben iki yeri bilmiyorum ama medical park bahçelievlerde tedavi oldum. Çok iyi bir ekip. Şimdi bir oğlum var sayelerinde.

Merhaba ben orada twvi oldum. Bir oğlum var sayelerinde. Size özelden de yazdım. Selamlar

Haklısın canım ama hala o cesarete sahip olamadık

Yok canım bize denilen şey hap şeklinde ilaç..Aynısı değil sanırım

Canım Adapazarın da yaşıyorum. Dediğin bitkisel karışımı nereden bulabilirim.

Canım bu dediğim şey bi tedavinin parçası.Yani tek başına kullanıldığında bir faydası olacağını sanmıyorum.Herhangi bir macun vs değil..Celalettin peru verdide bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…