Gerçekten masraflı canım. Biz tese olmadık hormon tedavisi uyguluyor kendince bitkiselleri de var, çok pahalı. İlaçlara rapor çıkardığı için pek masraflı olmuyor. Memlekette o kadar üroloji profesörü var gerek üniversite gerekse eğitim araştırma hastanelerinde. Bütün bunlar onların yüzünden ilgilenmiyorlar biliyorlar hormon tedavisini ama uygulamiyorlar. Sonra oluşan boşluğu Celalettin Peru gibi doktorlar dolduruyor. Hiç vergi vermeden elden ücret aliyor. Hastaneye de ayrı ödüyorsunuz. Allah herkese şifa versin ne diyebilirim şifa Allah'tan.Olumsuz teseden sonra celalettin perudan sonuç alan var mı kimi çok memnun kimi maddi açıdan şikayetçi
Biz tansel kaplancana tese olmadan önce celelettin beyle görüşmüştük ama pek güvenemedik gerçi Tansel beye guvendik de ne oldu çok umit verdi sonuc yine olumsuz herkes tedavi olmadan tese olmayın diyo bize tedavi uyguladigi halde olmadı benim tavsiyem tese en son çare kesinlikle biz yanıldık. Tabiki spermin bulunamaması doktorun suçu değil ama keske o kadar bulurum diye ümit vermesiydi büyük hayal kırıklığı yaşadık atlatmaya çalışıyoruz hala hayatımız keskelerle dolduGerçekten masraflı canım. Biz tese olmadık hormon tedavisi uyguluyor kendince bitkiselleri de var, çok pahalı. İlaçlara rapor çıkardığı için pek masraflı olmuyor. Memlekette o kadar üroloji profesörü var gerek üniversite gerekse eğitim araştırma hastanelerinde. Bütün bunlar onların yüzünden ilgilenmiyorlar biliyorlar hormon tedavisini ama uygulamiyorlar. Sonra oluşan boşluğu Celalettin Peru gibi doktorlar dolduruyor. Hiç vergi vermeden elden ücret aliyor. Hastaneye de ayrı ödüyorsunuz. Allah herkese şifa versin ne diyebilirim şifa Allah'tan.
Çok haklısınız. Biz de Başkent hastanesinde tese yaptırmıştık. Ameliyat olana kadar hep olumlu konuşan doktorumuz ameliyattan sonra bizi başından attı resmen. Başarılı olunca hastayı başının üstünde taşıyorlar Ama başarısız olunca kabullenemiyor, sahiplenemiyorlar başarısızlığı. Çok zor bir sınav, gün geliyor insanı kardeşi bile anlamıyor. Anne olamazsam bunu nasıl kabullenirim bilmiyorum. Ama içimde bu sene olacağına dair bir umut var. Bu umudu içimde Allahın yeşerttiğine inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.Biz tansel kaplancana tese olmadan önce celelettin beyle görüşmüştük ama pek güvenemedik gerçi Tansel beye guvendik de ne oldu çok umit verdi sonuc yine olumsuz herkes tedavi olmadan tese olmayın diyo bize tedavi uyguladigi halde olmadı benim tavsiyem tese en son çare kesinlikle biz yanıldık. Tabiki spermin bulunamaması doktorun suçu değil ama keske o kadar bulurum diye ümit vermesiydi büyük hayal kırıklığı yaşadık atlatmaya çalışıyoruz hala hayatımız keskelerle doldu
İnşallah kalbinizden geçenler olur siz teseden sonra naptınız şuan bi tedavi görüyor musunuzÇok haklısınız. Biz de Başkent hastanesinde tese yaptırmıştık. Ameliyat olana kadar hep olumlu konuşan doktorumuz ameliyattan sonra bizi başından attı resmen. Başarılı olunca hastayı başının üstünde taşıyorlar Ama başarısız olunca kabullenemiyor, sahiplenemiyorlar başarısızlığı. Çok zor bir sınav, gün geliyor insanı kardeşi bile anlamıyor. Anne olamazsam bunu nasıl kabullenirim bilmiyorum. Ama içimde bu sene olacağına dair bir umut var. Bu umudu içimde Allahın yeşerttiğine inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.
İlk tedaviden sonra hem maddi hem manevi çok yıprandık. Şimdi Celalettin Peru'da tedavideyiz. İlk üç ayımız yeni doldu. Haftaya randevumuz var, bakalım hayırlısı.İnşallah kalbinizden geçenler olur siz teseden sonra naptınız şuan bi tedavi görüyor musunuz
Bi fayda görürseniz bilgilendirin lütfen bizde yaza düşünüyoruz gitmeyiİlk tedaviden sonra hem maddi hem manevi çok yıprandık. Şimdi Celalettin Peru'da tedavideyiz. İlk üç ayımız yeni doldu. Haftaya randevumuz var, bakalım hayırlısı.
Mutlaka yazacağım burada, inşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlanır tedavimiz.Bi fayda görürseniz bilgilendirin lütfen bizde yaza düşünüyoruz gitmeyi
Öylemi internette varmı bizde bakalım nasıl olmuş canımKızlar merhaba nasılsınız bilmiyorum bilio musunuz Recai hoca var ya centrumda Rosi tekniği ile gebelik olustu bu cok güzel bir haber inşllah bole basardı lı tedaviler olur hep. Kendide beyaz TV de acıkladı
Merhabalar micro teseyi ingiltere de ya da amerikada yaptıran varmı veya araştıran ?
:) teşekkür ederim türkiye de hangi doktora yaptırdınız umarım sonuçlarınız olumludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?