Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olumsuz teseden sonra celalettin perudan sonuç alan var mı kimi çok memnun kimi maddi açıdan şikayetçi

Olumsuz teseden sonra celalettin perudan sonuç alan var mı kimi çok memnun kimi maddi açıdan şikayetçi
Gerçekten masraflı canım. Biz tese olmadık hormon tedavisi uyguluyor kendince bitkiselleri de var, çok pahalı. İlaçlara rapor çıkardığı için pek masraflı olmuyor. Memlekette o kadar üroloji profesörü var gerek üniversite gerekse eğitim araştırma hastanelerinde. Bütün bunlar onların yüzünden ilgilenmiyorlar biliyorlar hormon tedavisini ama uygulamiyorlar. Sonra oluşan boşluğu Celalettin Peru gibi doktorlar dolduruyor. Hiç vergi vermeden elden ücret aliyor. Hastaneye de ayrı ödüyorsunuz. Allah herkese şifa versin ne diyebilirim şifa Allah'tan.

Biz tansel kaplancana tese olmadan önce celelettin beyle görüşmüştük ama pek güvenemedik gerçi Tansel beye guvendik de ne oldu çok umit verdi sonuc yine olumsuz herkes tedavi olmadan tese olmayın diyo bize tedavi uyguladigi halde olmadı benim tavsiyem tese en son çare kesinlikle biz yanıldık. Tabiki spermin bulunamaması doktorun suçu değil ama keske o kadar bulurum diye ümit vermesiydi büyük hayal kırıklığı yaşadık atlatmaya çalışıyoruz hala hayatımız keskelerle doldu

Çok haklısınız. Biz de Başkent hastanesinde tese yaptırmıştık. Ameliyat olana kadar hep olumlu konuşan doktorumuz ameliyattan sonra bizi başından attı resmen. Başarılı olunca hastayı başının üstünde taşıyorlar Ama başarısız olunca kabullenemiyor, sahiplenemiyorlar başarısızlığı. Çok zor bir sınav, gün geliyor insanı kardeşi bile anlamıyor. Anne olamazsam bunu nasıl kabullenirim bilmiyorum. Ama içimde bu sene olacağına dair bir umut var. Bu umudu içimde Allahın yeşerttiğine inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.

İnşallah kalbinizden geçenler olur siz teseden sonra naptınız şuan bi tedavi görüyor musunuz

İnşallah kalbinizden geçenler olur siz teseden sonra naptınız şuan bi tedavi görüyor musunuz
İlk tedaviden sonra hem maddi hem manevi çok yıprandık. Şimdi Celalettin Peru'da tedavideyiz. İlk üç ayımız yeni doldu. Haftaya randevumuz var, bakalım hayırlısı.

İlk tedaviden sonra hem maddi hem manevi çok yıprandık. Şimdi Celalettin Peru'da tedavideyiz. İlk üç ayımız yeni doldu. Haftaya randevumuz var, bakalım hayırlısı.
Bi fayda görürseniz bilgilendirin lütfen bizde yaza düşünüyoruz gitmeyi

kızlar selam, eşimin spermiyografi testine bakabilir misiniz? benim aman aman bir bilgim bulunmuyor; yeni yeni araştırmaya başladım... tek anladığım morfoloji 0 olduğu için 1 tane bile sağlıklı sperm yok sanırım, değil mi?
bu arada 3.5 yaşında bir çocuğumuz var ve doğal yollardan olmuştu, bu kadar kötü sonuç beklemiyorduk

Eklentiler

• IMG_E2119.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar merhaba nasılsınız bilmiyorum bilio musunuz Recai hoca var ya centrumda Rosi tekniği ile gebelik olustu bu cok güzel bir haber inşllah bole basardı lı tedaviler olur hep. Kendide beyaz TV de acıkladı

Kızlar merhaba nasılsınız bilmiyorum bilio musunuz Recai hoca var ya centrumda Rosi tekniği ile gebelik olustu bu cok güzel bir haber inşllah bole basardı lı tedaviler olur hep. Kendide beyaz TV de acıkladı
Öylemi internette varmı bizde bakalım nasıl olmuş canım

Kese görünmedi daha dedi kan tahlilleri yükselmiş gebe kalan bayanın haftaya kese yi görücez inşllah dedi belki ondan yoktur bende video var ama burdan atılmıyor demi atayım size dedim ama

Merhabalar micro teseyi ingiltere de ya da amerikada yaptıran varmı veya araştıran ?

Canım selam..Biz türkiyede yaptırdık ama çok araştırdım tüm dünyayı neredeyse..İngiltere’nin bu konuda çok bir farkı yok!Hatta Avrupa’nın yok desem yeridir..Çünkü genelde onlar direkt sperm donasyonuna yöneliyorlar,onlar için gelenek,din,adet çok önemli olmadığından..Bu konuda Amerika’da bir kaç isim var!Hepsine mail attım dönüş yapanların çoğu tedavisiz mikroteseden yana..İstersen bir kaç isim verebilirim ama sorarsan farklı mı diye türkiyeden!Bence hayır..Bu konuda en iyi Yahudiler!Malesef bu bir gerçek çünkü onlarda bizim gibi kan,genetik,aile kavramlarına önem verdiklerinden dolayı..İsrail’e bile baktım ama pek bir şey bulamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…