Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım burda yaşıyoruz doktor genetik test istedi bundan şüpheleniyor. Elim yüreğimde sonuç bekliyorum bizde sonuç çıktıktan sonra emre bakırcıoğluna gidicez ama yorumları okudum yanlış bişey yapmak istemiyorum gereksiz mikro tese gibi... o nedenle amerikayı düşündüm allah herkese sabır ve hayırlı sonuçlar versin inşallah. Sizin sorununuz neydi canım?

Biz Emre Bakırcıoğlu’na yaptırdık.Malesef olumlu değil sonuç..Siz yurtdışında mısınız?
Canım burda yaşıyoruz doktor genetik test istedi bundan şüpheleniyor. Elim yüreğimde sonuç bekliyorum bizde sonuç çıktıktan sonra emre bakırcıoğluna gidicez ama yorumları okudum yanlış bişey yapmak istemiyorum gereksiz mikro tese gibi... o nedenle amerikayı düşündüm allah herkese sabır ve hayırlı sonuçlar versin inşallah. Sizin sorununuz neydi canım?

kizlar oncelikle herkese selamlar ve gecmis olsun diyelim.simdi sizden ricam beni bilgilendirebilirmisiniz.esimde gecen yil azospermi tanisi konuldu dna bakildi hic bir sorun yok.seker hastasi kendisi bununda tetikleyebilecegini soyledi drlar ama hala sperm yok.dr lar direk tese diyor ama teseden once neler yapabiliriz.izmir merkezde guvenirlir gidilebilecek yerler.sosyal medyada karsilastim akapunktur sayesinde tup bebege gerek kalmadan dogal yontemle bebek sahibi olanlar var.turkiyede malesef bu islemler hem maddi hemde zaman acisindan cok sikintili,onerileriniz sizin yasadiklariniz yardimci olursaniz sevinirim.nerde nasil baslamaliyiz.tesekkurler herkese.

Azısperm için doğal yoldan çocuk sahibi olmak oldukça güç malesef, dna hasarına bakılmış sanırım ama azospermde sadece bu tahlil yapılmıyo canım öncelikle hormon tahlili özellikle fsh ve testesteron sonra ayrıntılı sperm testi, inhibin, doppler.. bu tarz testler azosperminin neyden kaynaklandığını gösterebilir. Biz suan celalettin peruda tedavideyiz bundan önce kaan aydosa gittik. Perudan önce gittiğimiz bütün doktorlar tese odaklı kaan aydosta buna dahil teseden çıkacağının garantiside malesef kimsede yok. Sülük hacamat akupunktur bu tarz tedavilerde ayrıyeten yaptırıyorjz biz mesela doktorumuz karsı değil yaptırmakta fauda oldugunu söylüyor.. inşallah güzel sonuç alırsınız

Bugün yine çok ağladım bı umutsuzluk çöktü içime, sanki ömrümün sonuna kadar tek kalacam ve hiç anne olmayacağım hissi mahvetti beni.Allah'ım ne zaman bitecek bu işkence

Allah sabredenlerle birliktedir.. Umutsuz olmayın.. Bende nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğum kadarıyla tese son çare öncesinde tedavi olarak ne uygulanıyor kızlar..

Allah sabredenlerle birliktedir.. Umutsuz olmayın.. Bende nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğum kadarıyla tese son çare öncesinde tedavi olarak ne uygulanıyor kızlar..
Biz maalesef ilk teseyi bu konudaki bilgisizliğimizden aceleyle yaptırmış bulunduk. Ama şanslıydık çok şükür ki eşim teseyi zararsız atlattı. Tese testisler hassas olduğu için oradaki dokuya zarar verebiliyor. Sonrasında yaklaşık bir buçuk yıl hiçbirşey yapmadık. Ben o süre zarfında hep araştırıyordum ve ilk tedavi beni çok yıpratmıştı. Allah sürekli karşıma Celalettin Peru'yu çıkarıyordu. Kendisinde tedaviye başlamaya niyetlendik. Geçen yıl kasımda Allah nasip etti ve biz tedaviye başladık. Zaten onun dışında kimse doğru düzgün bir tedavi uygulamıyor.Eşim ilaçlarını düzenli kullandı ve ben her iğnesini yapışımda dua ediyordum. Üç ay sonunda tekrar gittik ve eşimin hızlı ilerleme kaydettiğini öğrendik. Dünyalar bizim oldu. İçimden bir ses bu sene olacağını söylüyor ve ben çok inanıyorum. Önce Allah'a sonra doktorumuza çok güveniyorum.

İyi akşamlar bizde tekrardan tedaviye başlayacağız inşallah iyi olur dualarınızı bekliyorum. Burak Sivaslıoglunda tedavi olan var mı aranızda bana yardımcı olabilecek tahlillerimizi yolladım WhatsApp tan bana dönüş yaptı değerleriniz normal tese olmayın tedavi ile çıkış sağlarız inşallah olmazsa en son tese yapalım dedi

Tedavi ile çıkıp çıkmayacağını yada içerde üretim olup olmadığını gösteren testler var mıdır detaylı sperm testi nasıl oluyor normal sperm testinden farkı ne yardımcı olun lütfen

Burak sivaslıoğlunu bende netten duydum paylaşımları felan güzeldi yakın olsaydı bende gitmeyi düşünürdüm canım ama tabi tedavi şekli nasıl bilmiyorum bundan önce nerde tedavi oldunuz?

Burak sivaslıoğlunu bende netten duydum paylaşımları felan güzeldi yakın olsaydı bende gitmeyi düşünürdüm canım ama tabi tedavi şekli nasıl bilmiyorum bundan önce nerde tedavi oldunuz?
Adana da yaptık ama bizi doktor daha çok oyaladi sanki genetik testlerini bile yapmadan varikosel ameliyatı yaptı bı yıl ilaç tedavisi uyguladı bide hastahaneymissin randevu alıp gidiyoruz hiç bı zaman randevu saatinde gelmedi 9 da verdiği randevuya saat 1de geliyor insanlar birikiyor yani çok sinir bozucu bir durumdu

Tese olmadınız o zaman sanırım canım bizde kaan aydosta oyalandık gibi doktorla yüzyüze dahi gelemiyorsun sorularına cevap bulamıyprsun suan celalettin perudayız tavsiyem doktor istemiyosa dahi siz arastırıp gerekli tahlilleri yaptırın genetik testler inhibin, hormon, doppler yani azo sebebnizi öğrenip tedaviyi ona yönelik olmanız gerekiyo belkide çok basit bi yöntemle kurtulabileceksiniz mesela hormon eksikliğiyse tedavisi kolay.. hayırlısı olsun hakkınızda sebep söyledi mi doktor peki sundan kaynaklı diye

sbep söylemedi yani şundan da olabilir bundan da olabilir tarzıyla yaklaştı açıkçası genetik testi yeni yaptırdık iyi çıktı diğerleri de iyiydi hormaonlar falan normal dedi inhibin b testi yaptırmadık ama kimse istemedi çünkü burda okuduğum zaman anladım yaptırmamız gerektiğini celalettin peru da ne zamandır tedavidesiniz nasıl gidiyor hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah istediğiniz olur.

Merhaba kromozom analiz sonucumuz geldi azfc delesyonu çıktı bu durum da olup başarılı sonuç alan varmı

Amin canım hepimizin inşallah 6ay oldu bizim dopplerden tıkanıklık kaynaklı dedi cp bize içerden üretimi destekleyip mesayla sperm alıcaz dedi bizimde bütün testler normaldi suan iyi gibi bakalım zaten bu arada mesa baya ön plana çıktı cp hastası olup mesayla sperm bulunan birkaç hasta oldu darısı bizlere olsun

çok üzüldüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Kime tedavi olmayı düşünüyorsunuz
Celalettin hocaya gidicez dün inbihin b testini verdik 15 gün sonra çikicak sonra randevu alip gittcegm bildgm yadariyla azfc sperm bulunuyor azfa azfb dha delesyona ugradgi icin ameliyt bile onermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…