Bizde emre bakırcıoğlu dan ve murad başardan randevu aldık klinefelterde de tansel kaplancanın bulduğunu gördüm insatgarmda.Celalettin hocaya gidicez dün inbihin b testini verdik 15 gün sonra çikicak sonra randevu alip gittcegm bildgm yadariyla azfc sperm bulunuyor azfa azfb dha delesyona ugradgi icin ameliyt bile onermiyolar
Aynen bende gordüm insallah bizdede bulunurBizde emre bakırcıoğlu dan ve murad başardan randevu aldık klinefelterde de tansel kaplancanın bulduğunu gördüm insatgarmda.
MerhabaErbil hoca... Dört dörtlük bir doktor gerçekten.
Biz tedavi gördük canım eşimde birkaç sperm çıkışı vardı ancak hepsi kalitesizdi eşimde varikosel olduğunu söyledi ameliyat etti ardından ilaç tedavisi ile spermlerun kalitesini düzeltti 4.tüp bebek denemesinde ilk defa 5.güne gelen 5 embriyo oluştu önceki denemelerde 2 3 döllenme oluyordu ve 3.gün transfer ediliyordu pozitif sonuç aldım ama 11 haftada kaybettim seneye tekrar tüp bebek yaptıracağım eşim yine ona gidecek tedavi görecek inşallah Rabbim bekleyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunİyi akşamlar bizde tekrardan tedaviye başlayacağız inşallah iyi olur dualarınızı bekliyorum. Burak Sivaslıoglunda tedavi olan var mı aranızda bana yardımcı olabilecek tahlillerimizi yolladım WhatsApp tan bana dönüş yaptı değerleriniz normal tese olmayın tedavi ile çıkış sağlarız inşallah olmazsa en son tese yapalım dedi
Canım siz tese olmamıs mıydınız tese den önce klinerferlş oldugu bilinmıomuydu tese den önce genetik test yaptırıor ya cogu doktor bizde emre bey de tese oldukBizde emre bakırcıoğlu dan ve murad başardan randevu aldık klinefelterde de tansel kaplancanın bulduğunu gördüm insatgarmda.
Hayır canım biz hiç tedaviye başlamadık bugün afzc delesyonu olduğunu öğrendik haftaya sonuçlarla emre bakırcıoğlu a gidicezCanım siz tese olmamıs mıydınız tese den önce klinerferlş oldugu bilinmıomuydu tese den önce genetik test yaptırıor ya cogu doktor bizde emre bey de tese olduk
Keşke bilsem de söylesemOtun adi ne lutfen soyler misin bizde deneyelim otlardan zarr gelmez
Merhaba siz kullandınız mı o otu kullanıp tahlil vericektiniz ne durumdasınız merak ettimKeşke bilsem de söylesem
Yeni gördüm canım seninle konuşmuştuk naptınız ne önerdi doktorBizimde dün çıktı klinefelter senduromu sonucumz
Sizin maille görüştüğünüz doktorların isimlerini bana yazabilirmisin cnm amerika ve ingiltere dekilerCanım selam..Biz türkiyede yaptırdık ama çok araştırdım tüm dünyayı neredeyse..İngiltere’nin bu konuda çok bir farkı yok!Hatta Avrupa’nın yok desem yeridir..Çünkü genelde onlar direkt sperm donasyonuna yöneliyorlar,onlar için gelenek,din,adet çok önemli olmadığından..Bu konuda Amerika’da bir kaç isim var!Hepsine mail attım dönüş yapanların çoğu tedavisiz mikroteseden yana..İstersen bir kaç isim verebilirim ama sorarsan farklı mı diye türkiyeden!Bence hayır..Bu konuda en iyi Yahudiler!Malesef bu bir gerçek çünkü onlarda bizim gibi kan,genetik,aile kavramlarına önem verdiklerinden dolayı..İsrail’e bile baktım ama pek bir şey bulamadım :)
O ne oluyor canimMerhaba arkadaslar esinin genetik sonucu translokasyon tasiyicisi olan var mi aranizda?
ne yorumu yapmıştı acabaKızlar celallettin peruya gitmeyi düşünüyordum fakat instagramda bir hastasının yaptığı yorum kafamı karışıtrdı
Sizin maille görüştüğünüz doktorların isimlerini bana yazabilirmisin cnm amerika ve ingiltere dekiler
29 ocak 2018 de yaptığı paylaşımın altında konuşmaları. Yani tese den önce deneyelim die düşünürken onu görünce ister istemez tedirgin oldum tabi doğruysane yorumu yapmıştı acaba
Hastanın kendisininde yorumu var kardeşi baya celallenip yazmış ilk gittiklerindede tüp bebek şansı varmış bu kişinin normal yolla olur dediği için cp de bi sene tedavi görmüşler ama olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermişler. Sayı ve hareket artsın diye yada morfoloji için sanırım gitmişler.29 ocak 2018 de yaptığı paylaşımın altında konuşmaları. Yani tese den önce deneyelim die düşünürken onu görünce ister istemez tedirgin oldum tabi doğruysa
Aynen ama celalettin hocanın yaptığı yorum hastanın azospermi olduğu fakat değilmiş. Riske atılamayack durumdayız o yüzden nerden kimle başlayacağımı bilmiyorumHastanın kendisininde yorumu var kardeşi baya celallenip yazmış ilk gittiklerindede tüp bebek şansı varmış bu kişinin normal yolla olur dediği için cp de bi sene tedavi görmüşler ama olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermişler. Sayı ve hareket artsın diye yada morfoloji için sanırım gitmişler.
Öyle tabi canım ama malesef ki bu konuda gerçk anlamda tedavi için ugrasan doktor yok hepsi ameliyat yapayım paramı alayım kenara çekileyim derdinde ben suan cp den memnunum hastalarından da sıfırdan mesa ile sperm bulunan bir çok kişi oldu en iyisi suan o gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz. Tedaviniz nerdeyse rabbim oraya yönlendirsinAynen ama celalettin hocanın yaptığı yorum hastanın azospermi olduğu fakat değilmiş. Riske atılamayack durumdayız o yüzden nerden kimle başlayacağımı bilmiyorum
Amin hepimizin inşallah canımÖyle tabi canım ama malesef ki bu konuda gerçk anlamda tedavi için ugrasan doktor yok hepsi ameliyat yapayım paramı alayım kenara çekileyim derdinde ben suan cp den memnunum hastalarından da sıfırdan mesa ile sperm bulunan bir çok kişi oldu en iyisi suan o gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz. Tedaviniz nerdeyse rabbim oraya yönlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?