Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Celalettin hocaya gidicez dün inbihin b testini verdik 15 gün sonra çikicak sonra randevu alip gittcegm bildgm yadariyla azfc sperm bulunuyor azfa azfb dha delesyona ugradgi icin ameliyt bile onermiyolar
Bizde emre bakırcıoğlu dan ve murad başardan randevu aldık klinefelterde de tansel kaplancanın bulduğunu gördüm insatgarmda.

Biz tedavi gördük canım eşimde birkaç sperm çıkışı vardı ancak hepsi kalitesizdi eşimde varikosel olduğunu söyledi ameliyat etti ardından ilaç tedavisi ile spermlerun kalitesini düzeltti 4.tüp bebek denemesinde ilk defa 5.güne gelen 5 embriyo oluştu önceki denemelerde 2 3 döllenme oluyordu ve 3.gün transfer ediliyordu pozitif sonuç aldım ama 11 haftada kaybettim seneye tekrar tüp bebek yaptıracağım eşim yine ona gidecek tedavi görecek inşallah Rabbim bekleyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Bizde emre bakırcıoğlu dan ve murad başardan randevu aldık klinefelterde de tansel kaplancanın bulduğunu gördüm insatgarmda.
Canım siz tese olmamıs mıydınız tese den önce klinerferlş oldugu bilinmıomuydu tese den önce genetik test yaptırıor ya cogu doktor bizde emre bey de tese olduk

Canım siz tese olmamıs mıydınız tese den önce klinerferlş oldugu bilinmıomuydu tese den önce genetik test yaptırıor ya cogu doktor bizde emre bey de tese olduk
Hayır canım biz hiç tedaviye başlamadık bugün afzc delesyonu olduğunu öğrendik haftaya sonuçlarla emre bakırcıoğlu a gidicez

Sansimizin baya düstügünü söyledi ama gene tip ilerliyor takip edin tekrar bir urologla gorusun dedi

Kızlar celallettin peruya gitmeyi düşünüyordum fakat instagramda bir hastasının yaptığı yorum kafamı karışıtrdı
Sizin maille görüştüğünüz doktorların isimlerini bana yazabilirmisin cnm amerika ve ingiltere dekiler

ne yorumu yapmıştı acaba

Merhaba kızlar. Eşim 1 sene önce sperm testi verdi ama orda sonuclar sıkıntılı değildi. BUndan bi kaç ay önce eşim tekrar testi tekrarladı. Testin sonucunda Astenoteratosperm yazıyor ne demek bu bugune kadar yanlıs tedavi mi uyguladılar bana pcoluyum diye doktor hep bana yönlendi. bilen varsa aydınlatır mı beni

29 ocak 2018 de yaptığı paylaşımın altında konuşmaları. Yani tese den önce deneyelim die düşünürken onu görünce ister istemez tedirgin oldum tabi doğruysa
Hastanın kendisininde yorumu var kardeşi baya celallenip yazmış ilk gittiklerindede tüp bebek şansı varmış bu kişinin normal yolla olur dediği için cp de bi sene tedavi görmüşler ama olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermişler. Sayı ve hareket artsın diye yada morfoloji için sanırım gitmişler.

Aynen ama celalettin hocanın yaptığı yorum hastanın azospermi olduğu fakat değilmiş. Riske atılamayack durumdayız o yüzden nerden kimle başlayacağımı bilmiyorum

Aynen ama celalettin hocanın yaptığı yorum hastanın azospermi olduğu fakat değilmiş. Riske atılamayack durumdayız o yüzden nerden kimle başlayacağımı bilmiyorum
Öyle tabi canım ama malesef ki bu konuda gerçk anlamda tedavi için ugrasan doktor yok hepsi ameliyat yapayım paramı alayım kenara çekileyim derdinde ben suan cp den memnunum hastalarından da sıfırdan mesa ile sperm bulunan bir çok kişi oldu en iyisi suan o gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz. Tedaviniz nerdeyse rabbim oraya yönlendirsin

Amin hepimizin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…