Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Paul Turek
Stanton Honig
Ashok Agarwal
Paul Devroey
Marc Goldstein
Edmund Sabanegh
Jonathan Ramsay
Suks Minhas
Peter Schlegel

Bunların hepsine mail attım canım..Geri dönüş yapanlarla mailleştik ama sonuç olarak tese’den başka bizde şu cihaz var bu özellik var diyeni görmedim.Birde bunlarda ki tese kasap usuluymuş mesela en son yolladığım isim çok çok ünlü!Bu tese ameliyatlarının başında geliyor adam ama öyle gidipte ben tese olcam dedin mi hemen tamam demiyor.Belli tarihler var..Bir kaç hastayı birden alıyormuş :) Bunların çoğu amerika..İngiltere vardı galiba ama çok hatırlayamadım.Sende bi bak,şansını dene :) Olumlu,gelişen şeyler duyarsan bizlerede haber et olur mu?

tabi paylaşırım çok teşekkür ederim jonathan ramsay ingilterede onu bende araştırdım bakalım bizde yazışalım inşallah umut olur çok saol tekrardan canım :)

İyi geceler arkadaşlar dr recai pabuççunun sosyal medya hesabında rosi tekniğinin nasıl uygulandığı yazıyor ve bu teknikle hamile kalmış bir kişiyle de küçük bir video çekilmiş.Allahın büyük bir lütfu mucizesi bu gerçekten inşallah daha çok güzel haberler alırız burdaki arkadaşlardan da.

Aynen canım ve ben o sosyal medyaya koyfugu arkadsla konusuyırum cok sükür suan hersey yolunda keseyide gördüler

Şu rosi benim beynimi allak bullak etti. Tese den sonra japonya dan gelen cihaz mı kullanılıyor , Öncül hücrelere yani.

Iyi gunler ben araniza yeni katildim arkadaslar acikcasi ne yapacagimizi bilmiyotuz doktorlar devlet hastanesinde birsry soylemior once benden tedavi basladilar tup bebek merkezinde .kafam karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Şu rosi benim beynimi allak bullak etti. Tese den sonra japonya dan gelen cihaz mı kullanılıyor , Öncül hücrelere yani.
O cihaz kullanılıyormus canım . Sperm öncül hücrelerle ama gecen beni centrumda aradılar ben sordum dedim bizim 1 tesemiz var ve olumsuz ve sertoly dedim sansımız varmı Rosi bizdede uygulanır ı diye sordum hiç spermi olamayan lara uygulanıyor suanda 3 gebeliğimiz oldu dedi. Nasipse eşimle yaza gidicez centruma

Iyi gunler ben araniza yeni katildim arkadaslar acikcasi ne yapacagimizi bilmiyotuz doktorlar devlet hastanesinde birsry soylemior once benden tedavi basladilar tup bebek merkezinde .kafam karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sizdeki sorun ney canm azospermi

Ay Allah'ım ne güzel bir haber yaa. Canımmm çok sağol bilgilendirdiğin için :)

canım hıc spermı olmayanlara degılde belırlı bır sure tedavı gorup grade 3 grade 4 asamasına gelen hastalara yapılıyor.bu yapılan 3 kısıde celalettın beyın hastaları yaklasık 1 1 bucuk yıl tedavı goren hastalar.hepsıne mesa yapıldı cıkan hucrelere bu yenı sıstem uygulandı.gebelıklerın 2 sı olumsuz sonuclandı ama dondurulmuslarla devam edecekler bırının kesesı goruldu cok sukur.

Recai pabuccu nun 2 martta ki paylaşım yaptığı bayan da celalettin beyin hastası o zaman doğru mu anladım acaba ?

Merhaba arkadaşlar, benimde eşim azoosperm. Dr hacer Caferovayi diye duydunuzmu bitkisel kürler bilmem kullanıyormuş. Azoosperm hastalarında varmış. Tek çare diye bunu buldum 10 senedir evliyim 4 tane tezemiz oldu tek tü sperm çıktı ama cansiz. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…