Kızlar celallettin peruya gitmeyi düşünüyordum fakat instagramda bir hastasının yaptığı yorum kafamı karışıtrdı
Sizin maille görüştüğünüz doktorların isimlerini bana yazabilirmisin cnm amerika ve ingiltere dekiler
tabi paylaşırım çok teşekkür ederim jonathan ramsay ingilterede onu bende araştırdım bakalım bizde yazışalım inşallah umut olur çok saol tekrardan canım :)Paul Turek
Stanton Honig
Ashok Agarwal
Paul Devroey
Marc Goldstein
Edmund Sabanegh
Jonathan Ramsay
Suks Minhas
Peter Schlegel
Bunların hepsine mail attım canım..Geri dönüş yapanlarla mailleştik ama sonuç olarak tese’den başka bizde şu cihaz var bu özellik var diyeni görmedim.Birde bunlarda ki tese kasap usuluymuş mesela en son yolladığım isim çok çok ünlü!Bu tese ameliyatlarının başında geliyor adam ama öyle gidipte ben tese olcam dedin mi hemen tamam demiyor.Belli tarihler var..Bir kaç hastayı birden alıyormuş :) Bunların çoğu amerika..İngiltere vardı galiba ama çok hatırlayamadım.Sende bi bak,şansını dene :) Olumlu,gelişen şeyler duyarsan bizlerede haber et olur mu?
Ben tasiyiciyim maalesefMerhaba arkadaslar esinin genetik sonucu translokasyon tasiyicisi olan var mi aranizda?
Hadi hayırlısı canım rabbim gönlünüze göre versin inşllah güzel sonuclar alırsınız inşklahHayır canım biz hiç tedaviye başlamadık bugün afzc delesyonu olduğunu öğrendik haftaya sonuçlarla emre bakırcıoğlu a gidicez
Çok saol canım herkesin inşallahHadi hayırlısı canım rabbim gönlünüze göre versin inşllah güzel sonuclar alırsınız inşklah
Aynen canım ve ben o sosyal medyaya koyfugu arkadsla konusuyırum cok sükür suan hersey yolunda keseyide gördülerİyi geceler arkadaşlar dr recai pabuççunun sosyal medya hesabında rosi tekniğinin nasıl uygulandığı yazıyor ve bu teknikle hamile kalmış bir kişiyle de küçük bir video çekilmiş.Allahın büyük bir lütfu mucizesi bu gerçekten inşallah daha çok güzel haberler alırız burdaki arkadaşlardan da.
Allah tamamını erdirsin inşallah.darısı isteyen herkeseAynen canım ve ben o sosyal medyaya koyfugu arkadsla konusuyırum cok sükür suan hersey yolunda keseyide gördüler
rosi tekniği kimlere uygulanıyo acaba bizde azosperm ameliyat olduk ama sperm bulunmadı sebepsiz azo dedilerAynen canım ve ben o sosyal medyaya koyfugu arkadsla konusuyırum cok sükür suan hersey yolunda keseyide gördüler
Peki nasil bir yol izleyecekmissiniz sans yuzde kac oluyorBen tasiyiciyim maalesef
O cihaz kullanılıyormus canım . Sperm öncül hücrelerle ama gecen beni centrumda aradılar ben sordum dedim bizim 1 tesemiz var ve olumsuz ve sertoly dedim sansımız varmı Rosi bizdede uygulanır ı diye sordum hiç spermi olamayan lara uygulanıyor suanda 3 gebeliğimiz oldu dedi. Nasipse eşimle yaza gidicez centrumaŞu rosi benim beynimi allak bullak etti. Tese den sonra japonya dan gelen cihaz mı kullanılıyor , Öncül hücrelere yani.
Sizdeki sorun ney canm azospermiIyi gunler ben araniza yeni katildim arkadaslar acikcasi ne yapacagimizi bilmiyotuz doktorlar devlet hastanesinde birsry soylemior once benden tedavi basladilar tup bebek merkezinde .kafam karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Ay Allah'ım ne güzel bir haber yaa. Canımmm çok sağol bilgilendirdiğin için :)O cihaz kullanılıyormus canım . Sperm öncül hücrelerle ama gecen beni centrumda aradılar ben sordum dedim bizim 1 tesemiz var ve olumsuz ve sertoly dedim sansımız varmı Rosi bizdede uygulanır ı diye sordum hiç spermi olamayan lara uygulanıyor suanda 3 gebeliğimiz oldu dedi. Nasipse eşimle yaza gidicez centruma
canım hıc spermı olmayanlara degılde belırlı bır sure tedavı gorup grade 3 grade 4 asamasına gelen hastalara yapılıyor.bu yapılan 3 kısıde celalettın beyın hastaları yaklasık 1 1 bucuk yıl tedavı goren hastalar.hepsıne mesa yapıldı cıkan hucrelere bu yenı sıstem uygulandı.gebelıklerın 2 sı olumsuz sonuclandı ama dondurulmuslarla devam edecekler bırının kesesı goruldu cok sukur.O cihaz kullanılıyormus canım . Sperm öncül hücrelerle ama gecen beni centrumda aradılar ben sordum dedim bizim 1 tesemiz var ve olumsuz ve sertoly dedim sansımız varmı Rosi bizdede uygulanır ı diye sordum hiç spermi olamayan lara uygulanıyor suanda 3 gebeliğimiz oldu dedi. Nasipse eşimle yaza gidicez centruma
Recai pabuccu nun 2 martta ki paylaşım yaptığı bayan da celalettin beyin hastası o zaman doğru mu anladım acaba ?canım hıc spermı olmayanlara degılde belırlı bır sure tedavı gorup grade 3 grade 4 asamasına gelen hastalara yapılıyor.bu yapılan 3 kısıde celalettın beyın hastaları yaklasık 1 1 bucuk yıl tedavı goren hastalar.hepsıne mesa yapıldı cıkan hucrelere bu yenı sıstem uygulandı.gebelıklerın 2 sı olumsuz sonuclandı ama dondurulmuslarla devam edecekler bırının kesesı goruldu cok sukur.
Recai pabuccu nun 2 martta ki paylaşım yaptığı bayan da celalettin beyin hastası o zaman doğru mu anladım acaba ?
[/QUOTE
yanı tam bılmıyorum o mu degıl mı esıme sormam lazım ama kendı cp grubu var orda bır beyın esı kesesı goruldu bu recaı beyın kendı dısardan hastası da olabılır yanlıs soylemıs olmuyum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?