Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım raund spermatid le olan da var birde celalettin hastaları değilki Recai hocanın paylastıgı hasta centrumda zaten 1 yıldır tedavi görüolarmıs birde tese yapıldı onlara mesa değil hatta suan Bi arkadsımız daha var tese oldu ve transferi oldu onuda beklıyoruz oda Rosi. Rabbim onada göstersin inşllah

Beni centrumda aradıklarındada 3 ününde gebelik olustu gı söylendi

Canım daha önce tedavi oldunuz mu on yıldır evliyiz demssn ya yeni mi ögrendiniz tesemiz falan var mı istersen Bi ürologla görüş derim doktor arstr bütün tahlilleri yaptır gene cansız da olsa cıkıs olmus. Belki tedaviyle cıkıs olan hastalarda var ama tam bilmiyorum rabbim yardım etsin inşllah en kısa zamanda sizde

Canım biz 10 senedir tedavideyiz eşimin hipofüz den kaynaklı yani hormonlarından ama iğne tedavisi oldu çıkış olmadi 1 ay once gene sperm testi yaptirdik gene yok birsey mustafa eraslanin bitkisel haplarını 2 ay kullandı 3 miliona çıktı şaşırdık ama yurdışına sipariş göndermedikleri icin bizde alamadık devamını. Şimdide dr hacer caferovaya baktim bilmiyorum inandirici gelmiyor bana bi sorim dedim acaba taniyan varmı

Merhabalar
Test sonuçları
Fsh 6.64
Ph 8
Testosteron total 21.5
Labo. Sahaya da çok sayıda lökosit görüldü
Sonuç azosperm
Doktor microtese dedi sizce ne yapmalıyım

Celalettin hocaya gidicez dün inbihin b testini verdik 15 gün sonra çikicak sonra randevu alip gittcegm bildgm yadariyla azfc sperm bulunuyor azfa azfb dha delesyona ugradgi icin ameliyt bile onermiyolar
İnhıbın b testıni nerde verdınız acaba ve nekadar

merhaba kızlar, eşime ilk defa inhibin b testi yaptırdık 120 ile 400 arasında olması gerekliymiş ama 31 çıktı, inhibin değerini nasıl yükselir mi iğne ilaç vs ile çıkar mı
Merhaba ınhıbın testını nerde cektırdınız nekadar

ya biz sigortamız karşılıyor sandık ından yaptırdık sonra pişman olduk tabi baya fark var
Çıkcağı varmış saglık olsun,, ınhıbın testı vercez yalnız eşim klomen kullanıyor hormon ılacı bu ılac bıtınce mi versek yoksa hıç bı etkısı olmaz verelim mi inhıbın testını

etkisi olur mu bilmiyorum eşim de klomen kullanırken verdi testi, biz peruya gidicektik iptal ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…