Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde hatay dayız fish testine ankaraya yolladı doktor spermleri hücre var mı yok mu diye bakacaklar detaylı sperm testi bu mu oluyor arkadaşlar. bide ayrıyeten inhibib b testi de yapmamız gerekir mi sizce?

Merhabalar varıkosel ameliyatı içün levent türk emre bakıroğlu hangısını önerırsınız bılgısı olan var mu

Herkese iyi geceler,
Ne yazsam nereden başlasam bilemiyorum. Ben 1 buçuk senelik evliyim. 32 yaşındayım. Eşim 35. Bebek için tedaviye başladığımızda eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Daha doğrusu 7 ay önceki tahlillerde sperm varken, son 2 aydaki tahlillerde hiç çıkmadı. Ğniversitede hormon genetik ve inhibinb testlerini yaptırdık şu anda sonuçları bekliyoruz. Diğer tedtler normal Eşim akciğerlernden rahatsız çok sık enfekte oluyor, ve ayda bir antibiyotik yada ilaç tedavisi görüyor. Son 1 yılda 7 -8 kez kullandı ve dr a gitmediği süreçlerde oldu. Bu durum azospermiyi tetikler mi? Dr lar ilgili değil diyor, ancak ateş ve halsizlik de oluyor bu süreçte. Ama ben ne yapacağımı nelere dikkat edeceğimi bilemiyorum. Eşime bir şey diyemiyorum kullanmadığı zaman daha kötü oluyor. Umut ediyorum belki zamanla düzelecektir. Antalyada yaşıyoruz. Burada dr bu konuda uzman merkez yok.
Kimseye anlatamıyorum, insanların soruları ve imalarına cevap verememek bile üzüyor insanı.. ama Allah sabrenlerin yanındadır..

Dr konusunda Celalettin peru yada önerdiğiniz bir dr var mı farklı yerlerde. Mail ile ulaşsam geri dönerler mi, .bitkisel kürler ile olumlu sonuç alan var mı.. güzel haberleri olan

Öncelikle rabbim şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin öncesinde sperm vardıysa eşinde bu bence güzel bişey sonuçta üretim oluyo bence az bi destekle tekrar eski haline dönecektir tedavi için ne ladar ugrasıyorsunuz bilmiyorum ama tedavi odaklı suan tek doktor celalettin peru gibi bizde orda tedavi görüyoruz

Kızlar selam..Celalettin hocada tedaviler nasıl gidiyor?
Aleyküm selam canım bizim ufak bi ilerleme var ama tabi 3ayda bir oldugu için kontroller zaman yavas geçiyo cp hastalarından bir çok kişiden mesa ile sperm bulundu ama bu gelişme baya rahatlattı bizi g

Merhaba bıldıgınız ıyı varıkosel doktoru var mı

Merhaba kızlar sizden bir konuda fikrinizi söylemenizi rica ediyorum.Biraz form dışında bir konu kusura bakmayın ama,galiba kararsızlık yaşıyorum.Ben Nisan ay'ı sonunda işi bırakmayı düşünüyorum sebebi ise orada çok mutsuz oluşum ve işimi severek yapmıyorum ayrıca çok haksızlıkları var ve işçiye kesinlikle bir değer yok üstelik insanları da bu garip hepsinden inanılmaz soğudum.
Ayrıca işyeri yazın tam bir işkence aşırı sıcak bir ortam bunaltıcı derecede diyebilirim. Ben ne yapayım kızlar.

Maddi yönden çok bunalmayacaksanız eşinizde saygı duyarsa bırakın bence aynı şeyi bekarken bende yasardım sanki özgürlüğümü alıyorlardı elimden tamam para kazanıyorum ama paramı yiyecek vaktim ve enerjim kalmıyordu hele birde suan hem ev hem iş çok yorucudur. Ben bunu eşime söylediğimde saygı duydu sen mutlu ol işten gelince kapımı sen aç evimde sıcak yemeğim olsun huzurum olsun yeter dedi. Çok şükür yetiyoruz. Kadının enerjisi bitik olunca ne kendine ne ailesine faydası olmuyo..

Son söylediğin sözlere aynen katılıyorum cnm
Evet maddi yönden sıkışmayız ve eşim de sen bilirsin diyor.Benim kararsızlığım şu, evde tek başına ne yapıcam ben diye düşünüyorum
Allah'ım çaresizlik ne kadar kötü birşeymiş

Yaşadıgınız yer nasıl bi yer bilmiyorum ama ben ilk evlendiğim zaman bilmediğim bi şehre gitmiştim bi tane arkadaşım dahi yoktu yüzme kursuna yazılmıştım çok iyi geliyordu sosyal bi insansanız o şekilde çevrede yaparsjınız. Suan bulundugum yerde öyleydi kuran kursuna gittim ordan pırlanta gibi kalbi olan iki arkadas edindim bana her konuda çok destekler biriside hamile üstelik bebek düşünceside bi köşede suan zamanını bekliyorum tedavi edip dua ediyorum Allaha şükür huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…