Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Okudugum kadiryla cogu kisi zaten memnun kalmiyor peki cellatin hocada ilerleme kaydettinzmi canim
Sıfırdan %6 gibi bi orana geldik canım ama dediğim gibi bizimki tıkanıklık kaynaklıymış o yüzden cp tıkanıklık uzun süre geçtiği zaman üzerinden içerde üretimi durduruyo biz içerden üretimi destekleyip mesa yapacagız size dedi ne zaman söyler bunu bilmiyorum yani sperm tahlili çok bi detay göstermiyo suan bize belki kan tahlilletine göre hareket edecek

Simdiye kadar nasil tikanıklık fark edilmedi canim ama gene iyi eger üretim olursa içerde mesayla baya sperm bulunur insallah hepimiz olumlu sonuclar alırız

Simdiye kadar nasil tikanıklık fark edilmedi canim ama gene iyi eger üretim olursa içerde mesayla baya sperm bulunur insallah hepimiz olumlu sonuclar alırız
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Kaan aydos ayrıntılı tahlil felan yaptırmadı canım sadece kan ve sperm tahlili istiyordu cp doppler istedi ordan çıktı zaten bu durumu öğrenelide bi sene yeni oldu

Anladim canim bizimde genetik problemimz var bakalim bize ne dicek insallah iyi seyler der umut vardir insallah

Bende aynı durumdayım. Şehir dışından gitmeyi düşünüyorum ancakrandevu hemen veriliyor mu neler gerekli hiç bilmiyorum eşimle aynı anda izin almamız zor. Bu yüzden yazı bekleyeceğim. Giden arkadaşlar uzaktanda takip ediyor mu

Ben 21 martta aradim en yakin randevu tarihi 1 nisandi istedikleri bunlar
Randevuya geldiğinizde elinizde olması gerekenler testler;

1. inhibin B testi (istediğiniz bir yerde yaptırabilirsiniz. Sonucu 10-14 gün içinde çıkar)

2. Hormon testleri olan;
FSH
LH
E2 ( ESTRADİOL)
Prolaktin
Total testesteron testlerini de istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.

3. Doppler baktırılmalı

Alfa görüntülemede
(şirinevler)

Dr. Macit Bey

Bunun için şu numaradan siz iletişime geçerek randevu almalısınız.
0212 452 76 27

Alfa Görüntüleme Adres:
Maraşal Çakmak cd. 2. Sk. Göksoy Apt. No. 3 Kat : 1 D: 3
Şirinevler/İSTANBUL

4. Detaylı Spermiogram Analizi (DSA)

Bu test Bakırköy Andromed laboratuvarında verilecektir. Bu laboratuvara randevularınızı da ben oluşturacağım. Bu testi verebilmeniz için 3 günlük perhiz gereklidir.

Andromed laboratuvar adres:
İncirli Caddesi No:29 D:6 Bakırköy
Tel: 0212 660 04 10

Celalettin Bey'in çalıştığı hastane;

Esenler Ensar Hastanesi

Adres: Birlik Mahallesi, Atışalanı Caddesi, 835. Sk. No:2 34230 Esenler/İstanbul.

COK GUZEL BILGI VERMISSINIZ DOPLER VE DSA ILLAKI ISTANBULDAKI BU YERLERDE YAPTIRMA SARTI VARMIYMIS ELIMIZDE VARSA ONLARI GOTURSEK CUNKU BIZDE SEHIR DISINDAN NISAN AYINDA GITMEYI DUSUNUYORUZ

Merhaba bizde de fsh yuksek testosteron dusuk sizde durumlar nasil. Duzeltilebildiimi

merhaba bizim de fish testimizin sonuçları çıktı.sınırlı sayıda hücre bulundu bulunan hücrelerde %90 diploid hücre var fakat haploid hücreye rastlanmamıştır diyor sonuçta. doktorla görüştü eşim tedavi olmanın bir faydası yok tese ol %50 ihtimalle buluruz demiş.tedavi önermemiş çünkü bi yıl tedavi yapmıştık başka bi doktorda. benim anlamadığım sonuç iyi değilse nasıl tesede sperm bulanacak.

COK GUZEL BILGI VERMISSINIZ DOPLER VE DSA ILLAKI ISTANBULDAKI BU YERLERDE YAPTIRMA SARTI VARMIYMIS ELIMIZDE VARSA ONLARI GOTURSEK CUNKU BIZDE SEHIR DISINDAN NISAN AYINDA GITMEYI DUSUNUYORUZ
İlk gidecekseniz elinizde olan tahlilleri götürün eksik olanları tamamlayın doktor gerek görürse tekrar yaptırırsınız. Mesela biz doppler çektirmiştik eşimin kasıklarda ağrı olusmuştu tekrar istedi veya sizin doppler üzerinden belli bi süre geçmişse tekrar isteyebilir. İlk olarak elinizdekilerlr gidin bence eksik olanlarıda tamamlarsınız

Doktorunuz kaan aydos mu

Haploid yok ve %50 ihtimal mi verdi.. Ağlanacak halimize gülsem mi yoksa oturup tekrar mı ağlasam bilemedim. Bize de aynısı denmişti. Ama %50 diye bir ihtimal vermedi. Oyüzden bizde tedaviyi bıraktık. Olmayın arkadaşım bi ışık bi belirti yoksa tese falan olmayın. ama derseniz ki biz rosiyi denicez o zaman farklı. Rosi yapmak için tese olmak gerekiyor çünkü. ama onda bile belirli tahlil ve testler yapıldıktan sonra.

Kızlar bizde azfcliyiz 1-2 motil görüldü ilaç vermediler 3 ay semen analizini görmek istedi doktor. Sizce birşeyler kullanmalımıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…