- 14 Ağustos 2018
- 195
- 72
- 48
- 28
Benimde var önceden cekildgm kabul edilmiyor ama ayni gün icerisinde yapilabiliyor canimCOK GUZEL BILGI VERMISSINIZ DOPLER VE DSA ILLAKI ISTANBULDAKI BU YERLERDE YAPTIRMA SARTI VARMIYMIS ELIMIZDE VARSA ONLARI GOTURSEK CUNKU BIZDE SEHIR DISINDAN NISAN AYINDA GITMEYI DUSUNUYORUZ
Kızlar bizde azfcliyiz 1-2 motil görüldü ilaç vermediler 3 ay semen analizini görmek istedi doktor. Sizce birşeyler kullanmalımıyız ?
Şimdi ne planlıyorsunuz Tesemi olacaksınız canımmerhaba canım bnm eşimde 1-2 wbc var menopur 75 verde kaan aydos ama biz sonuç almadk ha birde klomen vermişti
bnde kaan hocaya gittim canm sonuç almdk bıraktık şimdi kimle devam ediyorusnuzAynen bizimde öyle oldu. Tese yapalım %15 ihtimal var dedi. Bizde tedaviyi bıraktık.
yok canım bahçeci fulya tüp bebk merkezine gidecem istanbulda ege can şerefoğlu dünyada 1. bilim adamı başarılı ürolog onunla tedaviye başlayacaz nasipseŞimdi ne planlıyorsunuz Tesemi olacaksınız canım
benim eşimde herşey 0 arkadaşım sizde nasıl ilerledi doktor başarılı mı gerçektenArkadaşlar hemen tese yaptırmayın. Önce bir tedavi olun ondan sonra çıkış olmazsa en azından sağlam bir alt yapı ile olursunuz ve bulunma ihtimali yükselir. Benim eşimde %40 haploid ile tese oldu sadece yuvarlak hücre çıktı denildi ve onlar da yumurtayı döllemedi. %50 ihtimal diye bir şey yok sakın inanmayın. Biz öyle kandık 2 kez mikrotese olduk. Şuan Celalettin hocada 8 aydır tedavi görüyoruz ve eşim Şubat ayında mesa oldu çok şükür sperm bulundu. Şöyleki mesa tese göre daha dar bir alanda yapılan işlem ama alt yapı olunca çıkış ihtimalide yüksek. Boş yere maddi manevi yıpratmalarına izin vermeyin. Çünkü sonrası çok büyük yıkım oluyor. Hem testislere de zarar verebilir.
Bu arada wbc ne canımmerhaba canım bnm eşimde 1-2 wbc var menopur 75 verde kaan aydos ama biz sonuç almadk ha birde klomen vermişti
lokasyonmuş yani 0 1-2 tane var görünüyor ama hereketsiz olunca sonuyc vermiyormuşBu arada wbc ne canım
Böyle iken tese olmak kumar gibi ya çıkarsa demek oluyor. Ama insan yaşamadan bilemiyor. Biz iki teseden sonra akıllandık. Biz Celalettin hocadan memnunuz. Hormon-bitkisel ve antioksidan tedavisi uyguluyor. Eşimde sürekli immotil (hareketsiz sperm) çıkışı vardı. Az sayıda da olsa. Düşün yani bizde böyle olduğu halde tesede sperm çıkmadı dediler. Ancak 8 ay tedavinin ardından mesada sperm çıktı. İyi araştırın öyle karar verin nacizane fikrim.benim eşimde herşey 0 arkadaşım sizde nasıl ilerledi doktor başarılı mı gerçekten
klısın casnım 8 aydır bu durumdayz kaan aydos saolsn yeterli gelmedi bize menopur iğne kulladk bıraktık sonrada panax e vitamn bitkisel ilaçlar kullndk 15 bin oldu şimdi hiçbirşey yok ama 0 sonuçBöyle iken tese olmak kumar gibi ya çıkarsa demek oluyor. Ama insan yaşamadan bilemiyor. Biz iki teseden sonra akıllandık. Biz Celalettin hocadan memnunuz. Hormon-bitkisel ve antioksidan tedavisi uyguluyor. Eşimde sürekli immotil (hareketsiz sperm) çıkışı vardı. Az sayıda da olsa. Düşün yani bizde böyle olduğu halde tesede sperm çıkmadı dediler. Ancak 8 ay tedavinin ardından mesada sperm çıktı. İyi araştırın öyle karar verin nacizane fikrim.
canım cok sevındım sızın adınıza tup bebege gectınız mı bızı burdan bılgılendırırsen cok sevınırızArkadaşlar hemen tese yaptırmayın. Önce bir tedavi olun ondan sonra çıkış olmazsa en azından sağlam bir alt yapı ile olursunuz ve bulunma ihtimali yükselir. Benim eşimde %40 haploid ile tese oldu sadece yuvarlak hücre çıktı denildi ve onlar da yumurtayı döllemedi. %50 ihtimal diye bir şey yok sakın inanmayın. Biz öyle kandık 2 kez mikrotese olduk. Şuan Celalettin hocada 8 aydır tedavi görüyoruz ve eşim Şubat ayında mesa oldu çok şükür sperm bulundu. Şöyleki mesa tese göre daha dar bir alanda yapılan işlem ama alt yapı olunca çıkış ihtimalide yüksek. Boş yere maddi manevi yıpratmalarına izin vermeyin. Çünkü sonrası çok büyük yıkım oluyor. Hem testislere de zarar verebilir.
yo doktorumuz burak sivaslıoğluDoktorunuz kaan aydos mu
Hm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ama tese için acele etmeyin benim tavsiyemyo doktorumuz burak sivaslıoğlu
canım sizde de hiç sperm yok muydu fish testi yaptırmışmıydınızArkadaşlar hemen tese yaptırmayın. Önce bir tedavi olun ondan sonra çıkış olmazsa en azından sağlam bir alt yapı ile olursunuz ve bulunma ihtimali yükselir. Benim eşimde %40 haploid ile tese oldu sadece yuvarlak hücre çıktı denildi ve onlar da yumurtayı döllemedi. %50 ihtimal diye bir şey yok sakın inanmayın. Biz öyle kandık 2 kez mikrotese olduk. Şuan Celalettin hocada 8 aydır tedavi görüyoruz ve eşim Şubat ayında mesa oldu çok şükür sperm bulundu. Şöyleki mesa tese göre daha dar bir alanda yapılan işlem ama alt yapı olunca çıkış ihtimalide yüksek. Boş yere maddi manevi yıpratmalarına izin vermeyin. Çünkü sonrası çok büyük yıkım oluyor. Hem testislere de zarar verebilir.
eşim hemen tese olup kurtulmaya niyetli olursa olur olmazsa kısmet diyor bende dedim 3 ay tedavi yapsın ona göre bakalım dedim tedavi için vitamin falan bişeyler vermiş bu arada da başka doktora da gitmek istiyorum .Hm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ama tese için acele etmeyin benim tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?