Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim hemen tese olup kurtulmaya niyetli olursa olur olmazsa kısmet diyor bende dedim 3 ay tedavi yapsın ona göre bakalım dedim tedavi için vitamin falan bişeyler vermiş bu arada da başka doktora da gitmek istiyorum .
Tese tedavi sürecini bir sonraki seferde geriletiyo o yüzden acele etmemek lazım eşine anlat güzelce yada dediğin gibi belli bi süre sonra tedavi desteklendikten sonra olsun

eşim hemen tese olup kurtulmaya niyetli olursa olur olmazsa kısmet diyor bende dedim 3 ay tedavi yapsın ona göre bakalım dedim tedavi için vitamin falan bişeyler vermiş bu arada da başka doktora da gitmek istiyorum .
Merhaba bizde tek testise bagli azosperm var. Fsh yuksek ve testosteron dusuk . Aca
canım sizde de hiç sperm yok muydu fish testi yaptırmışmıydınız
Merhaba bizimde tek testise bagli azosperm var . Fsh yuksek bu dusurulebilen birseymi bilginiz varmi ?

Arkadaslar oyle deil yani bn yptm ugrsm olmdi para koly kazanilmiyor rabbim kimsenin kucagni bos birakmisn bizm sinavmz bu rabbim nasip etsn insllh bn ugrasmk istemiyorm tup bebekle baslayacam ege can beyde

Sanirm yok cnm bnm esmde oyle vunku o yuzdn yiprndm 8 ayda yillara bolmemk icn bahceci tup bebek icn gidiom
Bende emre bakircioglu ile gorustum . Adam imkanszlari basariyor diyorlar. Haftaya gidecegiz. Cok üzgünüm cok kırgınimm bu hayataa. Ben ve esim anne baba olamayacagiz cok uzgunum.. yinede allahtan umit kesilmez

Canim siz kime oldunuz teseyi. Benim esimde de devamli 5 10 tane immotil cikiyor igneler ilaclar da kullandi ama hala ayni sekilde immotil cikiyor ben tese ya da mesadan umutluydm ama senin dedigini duyunca cekindim. Celalettin beyden de memnun olan var olmayan var sizin gbi ise yarayan da duydum ama hic memnun olmayan ve sonuc alamayan da cok duydum. Bi de sizin sebep belli mi

Bir de mesa olmadan once hangi degerlere baktirdiniz cikacagina nasil karar verdinjz

Bizede aynısını söyledi bizde de haploit hücre çıkmayınca tese dedi. Fsh yüksek testesteron düşük.

Merhaba bizde tek testise bagli azosperm var. Fsh yuksek ve testosteron dusuk . Aca

Merhaba bizimde tek testise bagli azosperm var . Fsh yuksek bu dusurulebilen birseymi bilginiz varmi ?
Merhaba cnm FSH düşürmek için böğürtlen suyu oldukça etkili geçen sene Konya'daki Sina baharatci bir karışım bir çay ve böğürtlen kökü göndermişti bize. Eşimin FSH 13 ten 2 ye düşmüşt. Eski sayfalarda var ermiş aktar ın tarifinde de var 400 gram böğürtlen kökü yanlış hatırlamıyorsam 6 litre suda kaynatılıp süzülüp sabah akşam açken bir çay bardağı içiliyor

günaydın diploid hücre ne demek haploid hücreye dönüşme şansı var mı acaba sonucumuz bu şekilde

Eklentiler

• IMG-20190328-WA0003.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 78
canım sizde de hiç sperm yok muydu fish testi yaptırmışmıydınız
Fish yaptırdık %40 Haploid çıkmıştı. Ama eşimde en başından beri immotil çıkışları vardı. Ve pelet Pozitifti. Celalettin hoca sağolsun tedavisi sayesinde mesada hareketli spermlerimiz çıktı.

Bir de mesa olmadan once hangi degerlere baktirdiniz cikacagina nasil karar verdinjz
Bizim immotil çıkışlarımız olduğu için Celalettin hoca şansımızın yüksek olduğunu söylemişti. Ama immotil çıkmayan ve grade 4 olan arkadaşlarda da sperm bulundu mesada.

Tansel Kaplancan ı öneririm. Fulya Momart da zaten tüp bebek merkezlerinde çalışan tüm doktorlar neredeyse Bahçeci Tüp bebek merkezinden ayrılma. Tedavi taraftarı bir doktor maliyet her yerde aynı

Bizim immotil çıkışlarımız olduğu için Celalettin hoca şansımızın yüksek olduğunu söylemişti. Ama immotil çıkmayan ve grade 4 olan arkadaşlarda da sperm bulundu mesada.
Hani dediniz ya ama önceden de immotil çıkışlar oluyordu ama tesede bulunamadı diye. Sonra tedavi olduktan sonra ayrıntılı sperm testinde mi mesada çıkacağına karar verildi onu merak ettim. Çünkü bizde de 1 senedir her testte 5 6 bazen 10 12 tane immotil çıkıyor ben de artık yaşım 33 oldu daha fazla ilaç beklemeyip tese ya da mesa olsun istiyordum sizin yazdıklarınızı okuyunca endişelendim açıkçası. Zaten dr da önermiyor ameliyatta hareketli çıkacağının garantisi yok diyor.

Biz eşimin immotilleri ile denemeye karar vermiştik. Opu günü 20 immotilden çözülünce 2 canlı sperm çıktı. Bizde mesa riskini göze aldık. Celalettin hoca da onay verince çok şükür çıktı da.

Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Deneyecegim insallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…