Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar
bende tüp bebek için bahçeci fulyaya randevu aldm eşim azosperm ege can şerefoğluna gidecez nasipse giden oldu mu aranızda=
Biz varız canım bizde ege bey'de tedavi gördük yani tese ameliyatı yaptı sonuç sıfır malesef ki tese den önce tedavi olmayı deneyin derim Celalettin peru bu konuda iyi ona gitmenizi tavsiye ederim Ege Bey ameliyat der büyük ihtimalle

Celalettin peruya gitmeye karar aldim bende . Tedavi ile normal uollardan sperm cikarmaya calisiyormus ve basariyormusta

Eşimde klefertel ve azo var bizdede umudun olmadıgını bile bileeee tese yaptılar bana bos yere iğneler yaptırdılarr mayıs ayı için kaan aydosa randevu aldık bakalım ne olur

Eşimde klefertel ve azo var bizdede umudun olmadıgını bile bileeee tese yaptılar bana bos yere iğneler yaptırdılarr mayıs ayı için kaan aydosa randevu aldık bakalım ne olur
Tese yaptilar diyorsun bos yere bida kaan aydosa gidiyorsun o da tese yapacak.

Geçmiş olsun arkadaşım. Şu veya bu doktora git demem yanlış olur.Kaan hoca ile bir kez görüşüp sonradan e posta ile yönlendirme yapıyor hastalarına.arkadaşların çoğu celalattin peruya gidiyorlar memnunlar anladığım kadarıyla uzun sürse de hem bitkisel hem de hormon iğneleriyle üç aylık kontrollerle tedavi sürdürüyor.Tansel kaplancan emre bakırcıoğlu murad başar tesede ehiller.centrum tüp bebek merkezinde ankarada rosi yöntemiyle gebelik sağlandı spermin önceki hali ile ürolog ahmet hakan haliloğlu ile çalışıyor merkez o da iyi bir hekim.Yolun açık olsun burdaki arkadaşlar da fikirlerini yazarlar.sen de forumdan okursan fikir sahibi olursun.Ayrıca klinelferter teşhisi olanların hikayelerinin olduğu forum var kadınlar kulübünde ordan da yardım alabilirsin çocukları olan kişiler var. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Gercekten en dogru karar mı ?? Sizde mi oraya gittiniz yoksaa. Bilgi verebilirmisiniz
Tese'den önce tedavi denemek en doğru karar bence canım. Biz henüz gitmedik ama giden arkadşalr çok bizim biraz zamana ihtiyacımız var teseyi yeni olduk sayılır o yüzden canım

Arkadaşlar herkes teseden öncr tedavi edilmesi gerektiğini söylüyor çünkü herkes bunu yaşamış. Yani tese olup da çıkmadığında çok büyük hayal kırıklığı yaşayıp herkes keşke tese olmasaydık tedavi olsaydı diyor. Ben de olayın başka bi tarafını belirtmek istiyorum. İlk test yaptırdığımızda pellet negatif santrifrüj sonrası 1 2 immotil çıkmıştı. 3 hafta sonraki testte de böyle çıktı. Bu sırada genetik testler hormonlar arada 2 ay geçti. Ağustos ayında tansel beye gittik, mesaj attığımda sizde sperm var ameliyata gerek yok dedi diye onu tercih etmiştim. Orada eşim ilk verdiği testte yıkama sonrası 10 adet immotil sperm çıktı hareketlendiriciyle +2 hareket gözlendi. 1 hfta sonra yine test verdik tamamen hareketsiz 7 8 tane çktı ve tedaviye başladık. Aradan 7 8 ay geçti eşimde şimdi 4 5 tane hareketsiz çıkıyor. Belki de ağustosta tedaviye başlamasaydık ve direk tese olsaydı eşim hareketli sperm bulunma şansı vardı. Şimdi vakit kaybettik, yaşım da 33 oldu. Şimdi celalettin peruya ben de gitmeyi düşünüyorum ama orada ayrıntılı sperm testi yaptırıp hoca bize mesa önerirse direk mesa olmayı düşünüyoruz. Yani tesede çıkmaynca sıkıntı büyük ama çıkarsa da sevinç büyük.

doktor nasıl canım ne zaman yaptınız eşinde 0 sperm mi vardı 1-2 nyerinde hareketsiz sperm var biz genetik test verdik 3 kez çalışıldı. 4 doktor onaylı tüp bebek denildi. kaan aydos ada gittik iğne hap verdi ama sonuç alamadık ğere 3 aylık tedavide sonuç alınamıyorsa genetikde bu sıkıntı var dendi. başka bir test önerdi. oda sadece istanbul ve ankarada varmış, ama zaten eşimde 2 yakınında bu sıkntı var yanı bizde genetikmiş

Bende emre bakircioglu ile gorustum . Adam imkanszlari basariyor diyorlar. Haftaya gidecegiz. Cok üzgünüm cok kırgınimm bu hayataa. Ben ve esim anne baba olamayacagiz cok uzgunum.. yinede allahtan umit kesilmez
kıyamam ya üzülme rabbim herşeyin en iyisini bilendir umut kesilmez rabbim bu yolda olanların hiçbiirmizin kucağını boş bırakmasın inşallh emre beyde istanbulda mı senin eşindeki sıkıntı ne canım kimde sıkıntı daha doğrusu

Kızlar rosi tekniğini deneyen var mı yada düşünen
Canım cp hastalarından bi ablamız iki yıllık tedavi sürecinde mesa ve rosi tekniğiyle hamile kaldı cp instagramdada paylaşım yaptı hatta hcg artısıda gösterdi inşallah hamileliği güzel ve sorunsuz geçip kucagına sağlıkla alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…