Amin canim inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun.
Dilerim şu güzel günde ettiğimiz bütün dua'lar kabul olsun. Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ayy ne güzel Maşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin dualarınızda unytmayın bizlerimerhaba arkadaşlar bende bu grubun ilk üyelerindenim. Azospermiyle başladığımız bu yolculukta zorlu süreçlerden geçtik bizde. 4. kez tüp bebek denemesinde rabbime şükürler olsun ki ikizlerime 4 aylık hamileyim. Ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Ben en başından hep inandım hep uğraştım rabbim nasip etti bu mübarek günde hepinizin duaları kabul olur insallah rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım sizin azoperm sebebiniz neydimerhaba arkadaşlar bende bu grubun ilk üyelerindenim. Azospermiyle başladığımız bu yolculukta zorlu süreçlerden geçtik bizde. 4. kez tüp bebek denemesinde rabbime şükürler olsun ki ikizlerime 4 aylık hamileyim. Ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Ben en başından hep inandım hep uğraştım rabbim nasip etti bu mübarek günde hepinizin duaları kabul olur insallah rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bizde genetik değildi fsh yüksekliği idi 6 ay iğne ilaç kullandık hiç düşmedi sonra ameliyata karar verildi ama bulunmadı malesefdoktor nasıl canım ne zaman yaptınız eşinde 0 sperm mi vardı 1-2 nyerinde hareketsiz sperm var biz genetik test verdik 3 kez çalışıldı. 4 doktor onaylı tüp bebek denildi. kaan aydos ada gittik iğne hap verdi ama sonuç alamadık ğere 3 aylık tedavide sonuç alınamıyorsa genetikde bu sıkıntı var dendi. başka bir test önerdi. oda sadece istanbul ve ankarada varmış, ama zaten eşimde 2 yakınında bu sıkntı var yanı bizde genetikmiş
ınmemiiş testis problemi vardı çocukken de baya ateşli bir hastalık geçirmiş 10 a yakın penisilin iğnesi vurmuşlar doktor onunda etkisi vardır dediCanım sizin azoperm sebebiniz neydi
zaten genel olarak işlem süresi o kadarmış canım bizde bitkisel ilaç kullandk panax falan 15 binlere bile ulştk sonra sonuç 0 bilmiyorum be bu durmu 8 aydır biliyrm araştırdıkça araştırıyorum bide burya gidelim dedik bakalım nasıl olacakallah yardımcımız olsun canım üzülme üzülüncede elimizden birsey gelmiyor sadece kendimize zaqrar veriyrz rabbm bizede nasip etsin inşşhBizde genetik değildi fsh yüksekliği idi 6 ay iğne ilaç kullandık hiç düşmedi sonra ameliyata karar verildi ama bulunmadı malesefdoktor iyiydi ama ameliyat çok kısa sürdü yarım saatte çıktı ameliyatdan eşim çok inceledik felan ddi ama benim kafam allak bullak oldu siz bilirsiniz canım ama ameliyatdan önce tedavi deneyin derim
sağlıkla kucağına alırsın inşallh kaç yıldır evlisinz yaş nedir? sizde kime gittinz tüp bebk için, eşinzde sperm sayısı ameliyatda mı bulundu . k.bakmayın çok sordum ama aklımda miyonlarca sorumerhaba arkadaşlar bende bu grubun ilk üyelerindenim. Azospermiyle başladığımız bu yolculukta zorlu süreçlerden geçtik bizde. 4. kez tüp bebek denemesinde rabbime şükürler olsun ki ikizlerime 4 aylık hamileyim. Ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Ben en başından hep inandım hep uğraştım rabbim nasip etti bu mübarek günde hepinizin duaları kabul olur insallah rabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin inşaAllah canım sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallahzaten genel olarak işlem süresi o kadarmış canım bizde bitkisel ilaç kullandk panax falan 15 binlere bile ulştk sonra sonuç 0 bilmiyorum be bu durmu 8 aydır biliyrm araştırdıkça araştırıyorum bide burya gidelim dedik bakalım nasıl olacakallah yardımcımız olsun canım üzülme üzülüncede elimizden birsey gelmiyor sadece kendimize zaqrar veriyrz rabbm bizede nasip etsin inşşh
Eşimde tek testis var cocukken biri alımmış . Bu yuzden azospermi.. cok üzgünüm. 22 yasindayım daha hayatın en acı yüzünü görüyorumkıyamam ya üzülme rabbim herşeyin en iyisini bilendir umut kesilmez rabbim bu yolda olanların hiçbiirmizin kucağını boş bırakmasın inşallh emre beyde istanbulda mı senin eşindeki sıkıntı ne canım kimde sıkıntı daha doğrusu
Merhabalar.
Benim de bir sorum olacak konu ile ilgili. Bir süredir eşimde çocuklukta geçirdiği (5-6 yaşlarında) inmemiş testis ameliyatına bağlı azospermden dolayı tedavi oluyoruz. Egecan şerefoğluna gittik ve önce ilaç tedavisine başlattı. 3-4 aydır ilaçları kullanıyor eşim, yenilenen sperm testinde olgun sperm hücresine rastlanmadı. Sperm bulunamazsa micro tese ameliyatı önermişti doktor ama bu aşamada hemen ameliyat denenmeli mi yoksa başka doktorlarda ilaç tedavisi mi bilemiyoruz. Celalettin Peruda çocuklukta geçirilen bu ameliyata bağlı olarak ilaç tedavisi görüp de başarıya ulaşan var mı aranızda? Azospermide başarılı tedavileri varmış doktorun ama bu teşhisteki başarı oranlarını merak ediyorum. Teseden önce acaba onu mu denesek?
Merhab canımm. Aynı durumda eslerimiz. Celalettin peru ile konustum cok olumlu seyler soyledi. Guven verdi acikcası. Emre bey ile celalettin bey arasinda kararsz kaldıkk. Sizin fsh ve total testosteron kaç.
Cnm yaptırdınız mı testiKızlar ınhıbın b testini İstanbul da en uygun nerede yaptırılıyo bileniniz varmı?
Düzen labaratuar kadıköy en uygunCnm yaptırdınız mı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?