Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizde Ege can şerefoğlu ile başlamıştık tedaviye mikrotese olduk sonuç malesef olumsuz oldu bence tese den önce tedavi deneyin derim

biz 5 yıllık evliyiz ben 31 yaşındayım. Biz bahçeçide tedavi gördük ve çok memnunum. Eşim azospermi çıktı fakat biz daha sonra nohut kürü ve incir kürü uyguladık doktorda vitamin verdi. Dha sonraki testte 70-80 motil sperm çıktı. 4. tedavimde eşimde yine sperm bulunamadı tese yapıldı. Tese de sperm bulundu çok şükür. Embriyolar genetiği gitti. Sağlıklı 2 embriyo transfer edildi ve şimdi ikizlerime hamileyim çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah.

Merhaba bizde Ege can şerefoğlu ile başlamıştık tedaviye mikrotese olduk sonuç malesef olumsuz oldu bence tese den önce tedavi deneyin derim
Benim eşim de ege bey de tese oldu çok şükür sperm bulundu. Onun öncesinde tedavisini bahçeci de Prof. Gürhan Günaydın yapmıştı. Verdiği vitaminlerden ve bitkisel kürler kullandıktan sonra testte 80 motil sperm bulundu. Hatta bana gittiğimde çocuğu olan daha çok şikayet ediyor sonr bana çocukları şikayete gelme demişti :) Çok umut vererek konuştu en azından psikolojimi rahatlatmıştı. Ama Ege Bey de ameliyattan çıktıktan sonra hemen koşarak benim yanıma gelmişti müjde müjde diye o da çok iyi ve başarılı bir doktor bence.

Ne güzel ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve buradaki arkadaşlarıma olsun inşallah
Bide ayrıca şunu söylemek istiyorum bildiğim kadarıyla azospermi hastalarında incir,nohut kürü ve keçi boynuzu sakıncalı öyle duymuştum hatta bize doktorumuz da söylemişti. Ama sperm sayısı az olanlarda işe yarıyor galiba bilemiyorum.

Ewt nohut incir kürleri azospermde iyi gelmiyor keçi boynuzuda fsh yüksek olan hastalarda onerilmiyor egerki sperm sayısı düşükse kullaniliyor

Bugün yine rosi yöntemi ile ilgili konuştu recai hoca 7 tane gebelik oluşmuş ve kalp atışlarını duymuşlar.

Fsh yüksekse keçiboynuzu önermiyorlar bizde fsh yüksekti keçiboynuzu kullanmadık ama nohut ve inciri kullandık o da bu hastaların yüzden 50 sinde çok azda olsa sperm varsa ortaya çıkarıyormuş yüzde 50 de az bi rakam değil. Biz denedik bizde işe yaradı ayrıca şeker hastası değilse günde 1 bardak havuç suyu içirdim ben o da kalitesini ve hzunu arttırıyor. Çok şükür rabbimin izniylede işe yaradı. Denemekte fayda var.

Kızlar günaydın,
Rosi yöntemi hakkında yeni bilgi bulamadım netten. Bahsettiğiniz programın adı nedir izlemek isterim.
Recai Bey in şubat videosu var 1 tane gebelık denemısler olumlu demış. 1 ay da 6 tane daha mı denemışler yani :s
görüşmeye giden yada arayıp bilgi alan var mı aranızda?

Zahide yetiş dünkü programı bitmeye yakın çıktı

Ben centrum tüp bebek merkezini arayıp bilgi aldım canım

Arkadaşlar merhaba, Ben üç yıllık evliyim yaklaşık bir yıla yakındır bebek deniyorduk ama hiç hamile kalamadım. Bu süreç içerisinde 3 farklı doktora gittim ve dr ların üçüde hiçbir sorunumun olmadıgını söylediler, eşime muayene önerdiler. Birkaç ay daha bekledik belki acele ediyoruzdur diye ama olmayınca eşim muayeneye gitti sıradan bir ürologa ve ilk etapta sperm ve bazı kan testi istediler. Testin sonucunu aldık ve tüm değerlerin sıfır oldugunu görünce dünya başımıza yıkıldı sanki. Bu arada eşim çocukken geçirdiği rahatsızlık nedeni ile uzun yıllar kemoterapi görmüş ve eşime suanda azosperm tanısı koyuldu. Doktor yine de bir spermiogram ve detaylı hormon testleri istedi. Drlar tüp bebek haricinde kesinlikle şansımız olmadıgını söylediler. Eşim ameliyat olması gerekiyor, azospermin iki nedeni varmıs ya kanallar tıkanık ya da sperm üretmeme nedeni ve biz ikjincisinden süpheleniyoruz. bu olay yeni yasandı ve cok üzgünüz derken internette tedavi yöntemlerini araştırırken celalettin peru isimli bir dr bulduk. Ondan randevu alacagız. Konu ile ilgiki tecrübeli arkadaşlar nolursun cevap yazabilir mi? Eşiniz ilk tedavi mi oldu ameliyatı mı tercih etti. Böyle bir şey basımıza gelecegini hiç düşünmediğimizden herseyi sıfırdan araştırıyoruz suanda gelecek her bilgi benim için cok değerli. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.

Rabbim Sağ salim eline almayı nasip etsin. Yazdıklarını deneyeceğim bende. Rabbim ol derse olur inşallah. Çörek otu bal tarçın kürü karşımının ölçüleri nasıl ayarlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…