Öncelikle geçmiş olsun canım Rabbim yardımcımız olsun bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Ürolog doktorlar ameliyat diyecekler mikro tese sperm bulunursa çok büyük mutluluk ama bulunmazsa büyük yıkım oluyo burdaki hemen hemen bütün arkadaşlar ameliyatı denediler ama pişmam olduk çünkü ameliyat son çare olmalı en son çare. Evet Celalettin peru bu konuda iyi bir doktor tedavi edip sperm çıkışı olmasını sağlıyo ona gitmenizi tavsiye ederim ameliyattan önce. Ayrıca detaylı spermiogram, doppler, genetik testler, ınhıbın b testi, hormon tahlilleri bunların hepsini yaptırıp sonucuna göre ilerleme kaydedin derim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu Allah yardımcımız olsunArkadaşlar merhaba, Ben üç yıllık evliyim yaklaşık bir yıla yakındır bebek deniyorduk ama hiç hamile kalamadım. Bu süreç içerisinde 3 farklı doktora gittim ve dr ların üçüde hiçbir sorunumun olmadıgını söylediler, eşime muayene önerdiler. Birkaç ay daha bekledik belki acele ediyoruzdur diye ama olmayınca eşim muayeneye gitti sıradan bir ürologa ve ilk etapta sperm ve bazı kan testi istediler. Testin sonucunu aldık ve tüm değerlerin sıfır oldugunu görünce dünya başımıza yıkıldı sanki. Bu arada eşim çocukken geçirdiği rahatsızlık nedeni ile uzun yıllar kemoterapi görmüş ve eşime suanda azosperm tanısı koyuldu. Doktor yine de bir spermiogram ve detaylı hormon testleri istedi. Drlar tüp bebek haricinde kesinlikle şansımız olmadıgını söylediler. Eşim ameliyat olması gerekiyor, azospermin iki nedeni varmıs ya kanallar tıkanık ya da sperm üretmeme nedeni ve biz ikjincisinden süpheleniyoruz. bu olay yeni yasandı ve cok üzgünüz derken internette tedavi yöntemlerini araştırırken celalettin peru isimli bir dr bulduk. Ondan randevu alacagız. Konu ile ilgiki tecrübeli arkadaşlar nolursun cevap yazabilir mi? Eşiniz ilk tedavi mi oldu ameliyatı mı tercih etti. Böyle bir şey basımıza gelecegini hiç düşünmediğimizden herseyi sıfırdan araştırıyoruz suanda gelecek her bilgi benim için cok değerli. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
tedavisi ne kadar sürdü peki canım çok sürüyor mu bende yarın gidiyorum bahçeci fulyayaBenim eşim de ege bey de tese oldu çok şükür sperm bulundu. Onun öncesinde tedavisini bahçeci de Prof. Gürhan Günaydın yapmıştı. Verdiği vitaminlerden ve bitkisel kürler kullandıktan sonra testte 80 motil sperm bulundu. Hatta bana gittiğimde çocuğu olan daha çok şikayet ediyor sonr bana çocukları şikayete gelme demişti :) Çok umut vererek konuştu en azından psikolojimi rahatlatmıştı. Ama Ege Bey de ameliyattan çıktıktan sonra hemen koşarak benim yanıma gelmişti müjde müjde diye o da çok iyi ve başarılı bir doktor bence.
ege bey yaptı ne kadar oldu tedavi süresibiz 5 yıllık evliyiz ben 31 yaşındayım. Biz bahçeçide tedavi gördük ve çok memnunum. Eşim azospermi çıktı fakat biz daha sonra nohut kürü ve incir kürü uyguladık doktorda vitamin verdi. Dha sonraki testte 70-80 motil sperm çıktı. 4. tedavimde eşimde yine sperm bulunamadı tese yapıldı. Tese de sperm bulundu çok şükür. Embriyolar genetiği gitti. Sağlıklı 2 embriyo transfer edildi ve şimdi ikizlerime hamileyim çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Rabbim Sağ salim eline almayı nasip etsin. Yazdıklarını deneyeceğim bende. Rabbim ol derse olur inşallah. Çörek otu bal tarçın kürü karşımının ölçüleri nasıl ayarlıycaz.
bize verilen ilaçlar 3 ay sürdü sonrasında tüp bebeğe başladık zaten 4 kez deneme yaptık 4. denemede tese yaptı ilk 3 denemede tese ye gerek kalmamıştır sperm testinde az da olsa sperm çıkışı olmuştu.tedavisi ne kadar sürdü peki canım çok sürüyor mu bende yarın gidiyorum bahçeci fulyaya
Teşekkür ederim Canım. Bizi de dualarında eksik etme.Allah razı olsun kardeşimmm.
Kimisi kürü günlük hazırlamış ama ben bir web sitesinden gördüğüm tarifi uyguladım.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyenlerde var.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. (çörekotu ağızda tane taneyse çiğnemeden yutulmayacak)
Adet biter bitmez de iki güne bir ilişki...
Bu kadar canım
Dogal yoldanmi oldu gebelik mucize resmen rabbim kucaginiza almayi nasip etsinKızlar umudunuzu kaybetmeyin. İnanın sperm sayısı bahane. Allah ol deyince oluyor. 6 senedir evliyim. En başından beri eşimde azosperm ve varikosel çıktı. Doktor sen bunca zaman boşa yaşamışsın bu ne hal gibi sözlerle bunalıma soktu. Tüp bebekten başka çaresi yok dedi.
Geçen sene tüp bebek yaptırdık malesef tutmadı. Eşim yaptığımız bir macunu ara ara kullanıyordu ama çocuk olmadı. Sonra ben preseed jelini araştırdım. Spermleri hızla taşıyor, ölmemesine vesile oluyormuş diye. Yine olmadı çocuk. Ama jeli hala kullanıyoruz çünkü kolaylaştırıyor işi. Memnun kaldık.
Bu ay içime doğdu. Bir tane sperm bile olsa Allah onu ulaştırır. O'na zor değil ❤ Her ne kadar doktorlar sende sıkıntı yok dese de belki benim yumurtalarım istenen kaliteye gelmiyordur diye düşünüp "Çörekotu bal tarçın kürünü" yaptım. Gerçekten de yumurtalarım çok güzel gelişti hissettim. Ve o an bile hamileymiş gibi havalara uçtum.
Ve elhamdulillahhh bu ay gebe kaldım. Şaka gibi.... ❤ O yüzden kaybetmeyin ümidinizi...
Sizlere umut olayım istedim..
Öncelikle geçmiş olsun canım Rabbim yardımcımız olsun bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Ürolog doktorlar ameliyat diyecekler mikro tese sperm bulunursa çok büyük mutluluk ama bulunmazsa büyük yıkım oluyo burdaki hemen hemen bütün arkadaşlar ameliyatı denediler ama pişmam olduk çünkü ameliyat son çare olmalı en son çare. Evet Celalettin peru bu konuda iyi bir doktor tedavi edip sperm çıkışı olmasını sağlıyo ona gitmenizi tavsiye ederim ameliyattan önce. Ayrıca detaylı spermiogram, doppler, genetik testler, ınhıbın b testi, hormon tahlilleri bunların hepsini yaptırıp sonucuna göre ilerleme kaydedin derim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu Allah yardımcımız olsun
Bizde yeni ameliyat olduk sayılır malesef sonuç olumsuz oldu şimdi bizde celalettin peruya gidicz randevu alıp ınhıbın b testini haftaya gideceğiz inşallah burdan paylaşırım nasip olursaTeşekkür ederim cevapladıgınız için, mübarek cuma günü Allah herkesin tüm isteyen kadınların kucagını doldursun ve bizim durumumuzda olan eşlerine sağlık versin diliyorum.
Söylediğiniz tüm testleri celalettin bey istedi, şuanda onları tamamlamaya calsıyoruz, nasıl bir tedavi yönetemi uygulayacak bilemiyoruz. Sizlerin deneyimleri çok önemli çok zor bir süreç çünkü bizler için. Allah bu yolda bizlere sabır versin inşallah.
Bizde yeni ameliyat olduk sayılır malesef sonuç olumsuz oldu şimdi bizde celalettin peruya gidicz randevu alıp ınhıbın b testini haftaya gideceğiz inşallah burdan paylaşırım nasip olursa
J
Dogal yoldanmi oldu gebelik mucize resmen rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
Evet doğal yoldan oldu hamdolsun yaaa. Çok şaşkınız hala inanki
Sizin ki gerçekten çok büyük bir mucize bizlere de umut oluyor, ne mutlu size , rabbim en sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Allah razı olsunnnn yaaa. Bir gün bunu yaşayacağımızı hayal bile edemezken şimdi umut olmak Elhamdulillah yaaa❤
Biz de birilerine umut olacağız ben eminim yeter ki vazgeçmeyelimBizlere de dua edin lütfen böyle mucizlere bizleri de bulsun inş. Ben buradaki herkese dua ederim, inş dertlerimize derman buluruz.
Biz de birilerine umut olacağız ben eminim yeter ki vazgeçmeyelim
Resmen mucize inanamiyorum azspermiydinz 0 sperm vardi macunanlarla hamile kaldinzEvet doğal yoldan oldu hamdolsun yaaa. Çok şaşkınız hala inanki
Bizlere de dua edin lütfen böyle mucizlere bizleri de bulsun inş. Ben buradaki herkese dua ederim, inş dertlerimize derman buluruz.
Resmen mucize inanamiyorum azspermiydinz 0 sperm vardi macunanlarla hamile kaldinz
Ücret ne dediler cnm ben onu sormadım çünkü. Biz aslında ankaradayız şanslıyız ama eşimi ikna edemiyorum malesefAynen canım ben hem ücreti falan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?