Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar isyan etmek bize yakışmaz. Belki şuan acılarınız taze. Hepimizin oluyor zaman zaman gözlerimizden yaşların süzüldüğü. Ama bu yaşlar süzülürken neden diye sorgulamak yerine dua etmek ruhen de daha iyi gelir diye düşünüyorum. Öncelikle bunu bir eksiklik diye değil de imtihan olarak görmemiz lazım. Sonrasında bu imtihanı geçebilmek için mücadeleye başlamak lazım. Şuan isyan etmenin, neden diye sorgulamanın size hiç bir faydası olmayacak. Aksine psikolojiniz bozulacak, eşleriniz zaten suçluluk hissediyordur. Onlar üzülecek, evlikte sorunlar yaşayacak ve sürekli etrafınızda çocuğu olan kişilere karşı hissettiğiniz eksiklik duygusu sizinle birlikte gelecek. Her şeyin vakti zamanı olduğunu düşünün. Sizlerinde stresten dolayı yumurta durumunuz ve hormonlarınızın kötü etkileyeceğinin farkında olun. Sonuç olarak bu durum şuanda var, buna isyan etmek size ne kazandırır ya da kabullenip fiili ve manevi olarak çabalamak size ne kaybettirir. Bunun muhakemesini yapmak ve ona göre davranmak lazım. Yanlış anlaşılmasın kimseye akıl vermek gibi bir iddiam yok. Sadece bu durumda olan birisi olarak sizleri anlıyorum ve bu imtihandan çıkarmamız gereken ders ne ise onu bulmaya çalışmanın daha doğru olacağı kanaatindeyim.

Haklisin dogru soze lafım yokk. Fakat bu güç bende yok . Insallah rabbim sabrli kullarindan eylesin

Insallah guzel gunler bizide görecek.. istersen özelden yazarsan konusuruz dertlesiriz

Evet ben de bazı insanların evlat sahibi olmak için değil de, sırf parti yapabilmek sosyal medyaya resim atabilmek için çocuk yaptığını düşünüyorum gördükçe. Ve bize gözümüze sokuyorlarmış gibi geliyo. yok baby shower yok karnı burnunda yok kız mı erkek mi yok tuvaletini yaptı partisi.. neler neler..
Belki de onlarınki normaldir, bizim olmadığı için bize öyle geliyodur.. Bizim de olunca biz de öyle yapıcaz belki de.. Birileri de bize bakıp iç çekecek belki de..
Ama ben kendime söz verdim bizim çocuğumuz olursa öyle partiler paylaşımlar yapmıycam. Sadece aile arasında bi doğum günü fln olabilir o kadar...

Ne guzel düşünmüşsün. Ben tam tersi acısını cikaracagim neler yapacagim neler diye dusunurken senin bu mesajin etkiledi beni. Baskasinin yaptigi bu seyleri icim buruk izlerken ben yaptigimda da belkide bir baskasi beni ici buruk izleyecek.. ne guzel yazmissin canım benimmmm

Buraya azosperm hikayemizi yazmak istiyorum...
18 ay once evlendik. Evlenemeden once eşim bana tek testisli oldugunu soylemisti. 3 yasinda cift taraflari inmemis testis ameliyati olmuş ve testisin birini almışlar.. bunu bilerek esimle evlendim çunku ona cok aşığım ve cok seviyorum.. eşim şuan tek testise bağlı azosperm cocugumuz olmuyor.. eşim 33 yaşında ben ise 23.. ilk gittiğimiz doktor murad başar memorial .. başarılı bir doktor olduğu kesin fakat hal ve hareketleri konusma tarzı vs. Hoşumuza gitmedi icimize sinmedi .. sanki bizi basından atiyormus gibi geldi onemsemedi gibi hissettik guler yuz yoktu.. daha sonra bi arastirma icine girdik bu iste iki basarili isim duyduk biri kaan aydos diğeri emre bakircioglu.. Emre bey il olarak bize yakin oldugu icin ve kaan aydostan da daha iyi oldugunu duydugumuz icin suan onda tedavi gormekteyiz. Yaklaşımı cok hosumuza gitti bizimle cok guzel konustu.. esimin fsh yuksek testosteron düşük çıkmıştı.. diğer testlerimiz cok iyiydi.. kromozm analisi y kromozom delesyonu genetikler hersey cok iyiii .. emre bey choriomon 5000 adında bir iğne verdi ve bu igne ile hormonlar duzeldi.. igneye halen devam etmekte.. Allah izin verdikce burada her aşamayı paylasıp bu durumda olanları bilgilendirmek isterim ve beni de bilgilendirmenizi isterim..

Buraya azosperm hikayemizi yazmak istiyorum...
18 ay once evlendik. Evlenemeden once eşim bana tek testisli oldugunu soylemisti. 3 yasinda cift taraflari inmemis testis ameliyati olmuş ve testisin birini almışlar.. bunu bilerek esimle evlendim çunku ona cok aşığım ve cok seviyorum.. eşim şuan tek testise bağlı azosperm cocugumuz olmuyor.. eşim 33 yaşında ben ise 23.. ilk gittiğimiz doktor murad başar memorial .. başarılı bir doktor olduğu kesin fakat hal ve hareketleri konusma tarzı vs. Hoşumuza gitmedi icimize sinmedi .. sanki bizi basından atiyormus gibi geldi onemsemedi gibi hissettik guler yuz yoktu.. daha sonra bi arastirma icine girdik bu iste iki basarili isim duyduk biri kaan aydos diğeri emre bakircioglu.. Emre bey il olarak bize yakin oldugu icin ve kaan aydostan da daha iyi oldugunu duydugumuz icin suan onda tedavi gormekteyiz. Yaklaşımı cok hosumuza gitti bizimle cok guzel konustu.. esimin fsh yuksek testosteron düşük çıkmıştı.. diğer testlerimiz cok iyiydi.. kromozm analisi y kromozom delesyonu genetikler hersey cok iyiii .. emre bey choriomon 5000 adında bir iğne verdi ve bu igne ile hormonlar duzeldi.. igneye halen devam etmekte.. Allah izin verdikce burada her aşamayı paylasıp bu durumda olanları bilgilendirmek isterim ve benide bilgilendirin..

Bizimde problem ayni bizde bahceci egecan şerefoglunda tedavi goruyoruz herseyimiz temiz çikti genetk hormon tahlilleri filan simdi tup bebek tedavisine başladik iki gundur gonalf igne vuruluyorm cumartesi kontrol var esimde klomen ve progenym kullaniyor ama birdaha sperm testi vermedik normal sperm cikisi saglanacakmi haberimiz yok

Ege bey nasıl onu hic duymadım.. insallah olumlu gusel sonuclar alirsiniz. Esinizde mi inmemis testis ??

Ege bey nasıl onu hic duymadım.. insallah olumlu gusel sonuclar alirsiniz. Esinizde mi inmemis testis ??
Evet inmemis testis 9 yaşinda ameliyat olmus ama tek yumurta çalisiyo birisi hic yok neredeyse o çalisanda cok iyi degil galiba doktor cok ilgili sorulan herseye cevap veriyo guzelce anlatiyo ama bilmiyorum sonuç ne olucak simdi ben başladm esimde ilaclarina devam ediyor normal cikis saglanacakmi belli degil

Birde biz ilk goturdugumuz sperm testinde ege bey azospermi diyemem smdi iki kere daha sperm testi vermeniz lazm ama isi şansa birakmayalm sen ilac kullanmaya basla dedi esime ilaclarini verdi elimizde ki teste hersey sıfir di hiz harekt sayi hersey sifir tek bir rakam bile yoktu bize birdaha bu verdiginiz yerde vermeyin cok dandik biyermis dedi smdi baska biyerde vericez acaba labaratuardan dolayi vardida cikmadimi diyorm kendi kendime

Canım bizde 2 defa yaptık aynı şekilde bütün değerler sıfır cıktı ben şok oldum çünkü eşimin diyişiyle evlenmeden 2 sene önce yapmıştı 20 milyon çıkmış şuan ise sifir testi tekrarlamıyali 1 yıl oldu allahın izniyle tekrar yapıcaz

Bol bol havuc suyu findik fistik filan tuketsin saglikli beslenmeye calissin biz cok onemsemedik ama basliyorz tekrardan insallah sperm çıkar bir iki tane bile olsa

Arkadaşlar merhabalar benim eşimin FSH 9,92 LH 14,97 e2 36,73 testesteron 13,32 anlayan var mı arkadaşlar bunun düzelme ve sperm sayısının yükselme ihtimali var mı daha önce yaşayan

Arkadaşlar merhabalar benim eşimin FSH 9,92 LH 14,97 e2 36,73 testesteron 13,32 anlayan var mı arkadaşlar bunun düzelme ve sperm sayısının yükselme ihtimali var mı daha önce yaşayan
Fsh guzel gorunuyor.. e 2 de guzel .. Lh sınırı 12 olmasi lazim esinizin 14 ama sorun yok o da iyi .. testosteronu anlayamadim 130 mu 200 mü 300 mu oyle yazarsan onun icinde bir yorumum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…