Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esinin skntısi ne tam olarak hormonlar boyle guzelken skntı ne. Varikosel mii tıkanıklık mi inmemis testismi ne skntısi var.. sperm buluyorlarsa tup bebek buyuk bir nimett yanii. Bizde bir tane bile sperm yokk.
Bizde ilk teste sıfır ikincide 400 bin ama ileri hareket sıfır %98 ölü %2 yerinde hareket düşük tehlikesi çok yüksek

Birde arkadaşlar tek doktorla yetinmeyin birkaç tane gezin en iyisi de karar kılın. Yoksa birinin bildiğini biri bilmiyor .
Simdi birine baslamisken digerine gitmek tekrardan ayni surece girmek maddi manevi zorluyor hadi problem bizde olsa tamam kolayda eşlerimizde oldugu icin bir doktora goturmek zorken iknciyi filan dusunemiyorm Allah korusun tup bebek tutmazsa sperm bulnmazsa ozaman baska doktora gidilebilir benm icin boyle tabi

Hani aslında şunu demek istedim birine gidiyorsun şunları kullan gel diyor başka birine gidiyorsun kan değerlerine bakalım ona göre başka ilaç veriyor. Birine gidip bütün testleri yapıp çözüme gitmiyorlar ondan dedim yoksa tabiki maliyetli eşim devlet hastanesindeki urolojiye de gitti iyi dedikleri doktor vardi.

Tabi orasi oyle ben hep veren Allah burdada verir baska yerde de diyorm basladik bi yola insallah bu doktr bize hayirli gelir diye dua ediyorm elimizden baska bisey gelmiyor

Tabi orasi oyle ben hep veren Allah burdada verir baska yerde de diyorm basladik bi yola insallah bu doktr bize hayirli gelir diye dua ediyorm elimizden baska bisey gelmiyor
Evet en güzel ilaç duadır yoksa hiç sorunu olmayıp aylarca çocuğu olmayanlarda var veren Allah bizlere nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…