Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, Celalettin Peru hoca hakkinda neler düsünüyorsunuz, bizde ilk defa önümüzdeki hafta gidecegiz. Azospermi icin bir site kurulmus fakat sanki sitede sadece Celalettin Peruyu öven yazilar yaziliyor ve diger doktorlar kötü degerlendiriliyor gibi geldi. Tarafsiz bir bilgi alamadim. Mesela tedavi olup olumlu sonuclanan kisilerede keske ulasma sansimiz olabilseydi.

hocanın instagram hesabı var sonuçları paylaşıyor.bizde ilk defa önümüzdeki hafta gideceğiz testleri yaptırdık.

Merhaba. Celalettin hocayı övuyorlar evett. Şöyle iyi böyle iyii ... 2 senedir gidiyoruz 3 senedir tedavi goruyoruz.. yok hormonlarımız duzeldi bilmem ne ... ee tamam iyi hos bu adam yillarca tedavi uyguluyorda sonuc ne ?? Neden kimse celalettin hocanin tedavi sonucunda bebegim oldu yazmamiş ?? Neden kimse bizim derdimizi derman oldu yazmamis.. bu hoca bana kalirsaa hic bisey degil bosuna senelerinizi harcamayin.. paralarinizida harcamayin. Ya da bebegi olan varsa neden yazıp baskalarina umut olmuyorlar gidin peru ya diye ?? Ne bileyim siz bilirsiniz .. benim aklim hic yatmiyor .. emre beye gidiyoruz bizde koca kari ilaclari vermiyor.. 1 ayda esimin hormonlarini duzeltti.. simdibaska tedaviye baslatti.. kesip bicmiyor da hemen

Kimseninde aklını karistirmak istemiyorum pisman oluyorum sonra yazincaa. Ama yalan mı allah askina bi tane şuraya yazan olmamıss nasil inanayim simdi ic hastaliklar uzmani peruya

Simdi instagram sayfasina baktim basarilarini gordum az once yazdiklarim hakkinda yanildım açıkcası .. ilk defa bakiyorum inst. Sayfasina

Merhaba,bende instagram sayfasina baktim ama orada yazilanlar evet cok güzel fakat bana nedense hic profesyonel gözükmüyor. Yani insanlarin whatsapp mesajlarini paylasmak bir anlam ifade etmiyor mesela insanlarin isimlerini soy isimlerini gecmis öykülerini biliyor olsak ozaman yüzde yüz güvenirdim. Biz haftaya hem Emre Beyden hemde Celalettin Perudan randevu aldik, tüm testlerimizide yaptiracagiz ikisininde yaklasimina göre kiminle devam edecegimize karar verecegiz. Burada bilgi paylasimi yaparsak birbirimize daha iyi yol gösteririz.

Merhaba,bende instagram sayfasina baktim ama orada yazilanlar evet cok güzel fakat bana nedense hic profesyonel gözükmüyor. Yani insanlarin whatsapp mesajlarini paylasmak bir anlam ifade etmiyor mesela insanlarin isimlerini soy isimlerini gecmis öykülerini biliyor olsak ozaman yüzde yüz güvenirdim. Biz haftaya hem Emre Beyden hemde Celalettin Perudan randevu aldik, tüm testlerimizide yaptiracagiz ikisininde yaklasimina göre kiminle devam edecegimize karar verecegiz. Burada bilgi paylasimi yaparsak birbirimize daha iyi yol gösteririz.

Simdi instagram sayfasina baktim basarilarini gordum az once yazdiklarim hakkinda yanildım açıkcası .. ilk defa bakiyorum inst. Sayfasina

Alinti yapmaya calisirken yanlislikla ayni mesaji 3 kere göndermisim, nasil silinecegini de bulamadim, kusura bakmayin.

Alinti yapmaya calisirken yanlislikla ayni mesaji 3 kere göndermisim, nasil silinecegini de bulamadim, kusura bakmayin.
Gelişmelerden haberdar et bizi ben benimkine dun konuyu actim ilac kullanacam diye çocuk gibi tuturdu boşayacam sonunda olucak bitecek

celalettin hocaya bizde bu haft ilk defa gideceğiz test sonuçlarını bekliyoruz.celalettin hocanın hastalarının bayanlar whatsap grubu var ve grupta herkes hasta eşi olduğu için herşey tarafsızca konuşuluyor.hamilelerde var.

Siz 2-3 yıldır celalettin hocada mı tedavi oldunuz?

Hayirr onu mecazen yazdim 2 sendir 3 senedir millet tedavi gördüğünü yaziyor ama kimse sonucunu yazmiyor demek istedim
Ben inanıyorum daha bu hafta başlayacağız ve sonuca ulaşacağız kimsenin aklına sonuca ulaştıktan sonra burası pek gelmez.whatsappta paylaşan çok iyi sonuçlar alan çok fazla

Kullandığınız şey nedir canım bilgi verirmisiniz

Kızlar şahımerdan diye bi macun var kulanan varmı bilen varmı bide burda daha önce nondox kullanan varmı

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.esinde spermatid bulunup rosi tekniğiyle tup bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı.yontem yeni bize rosi dediler ama hiç doğru düzgün tecrübe eden göremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Canım benim gorumcem yaptı 26 mayista test yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…