- 12 Mart 2019
- 16.611
- 35.987
- 598
Insallah canm insallahEvet en güzel ilaç duadır yoksa hiç sorunu olmayıp aylarca çocuğu olmayanlarda var veren Allah bizlere nasip eder inşallah
hocanın instagram hesabı var sonuçları paylaşıyor.bizde ilk defa önümüzdeki hafta gideceğiz testleri yaptırdık.Merhaba, Celalettin Peru hoca hakkinda neler düsünüyorsunuz, bizde ilk defa önümüzdeki hafta gidecegiz. Azospermi icin bir site kurulmus fakat sanki sitede sadece Celalettin Peruyu öven yazilar yaziliyor ve diger doktorlar kötü degerlendiriliyor gibi geldi. Tarafsiz bir bilgi alamadim. Mesela tedavi olup olumlu sonuclanan kisilerede keske ulasma sansimiz olabilseydi.
Merhaba. Celalettin hocayı övuyorlar evett. Şöyle iyi böyle iyii ... 2 senedir gidiyoruz 3 senedir tedavi goruyoruz.. yok hormonlarımız duzeldi bilmem ne ... ee tamam iyi hos bu adam yillarca tedavi uyguluyorda sonuc ne ?? Neden kimse celalettin hocanin tedavi sonucunda bebegim oldu yazmamiş ?? Neden kimse bizim derdimizi derman oldu yazmamis.. bu hoca bana kalirsaa hic bisey degil bosuna senelerinizi harcamayin.. paralarinizida harcamayin. Ya da bebegi olan varsa neden yazıp baskalarina umut olmuyorlar gidin peru ya diye ?? Ne bileyim siz bilirsiniz .. benim aklim hic yatmiyor .. emre beye gidiyoruz bizde koca kari ilaclari vermiyor.. 1 ayda esimin hormonlarini duzeltti.. simdibaska tedaviye baslatti.. kesip bicmiyor da hemenMerhaba, Celalettin Peru hoca hakkinda neler düsünüyorsunuz, bizde ilk defa önümüzdeki hafta gidecegiz. Azospermi icin bir site kurulmus fakat sanki sitede sadece Celalettin Peruyu öven yazilar yaziliyor ve diger doktorlar kötü degerlendiriliyor gibi geldi. Tarafsiz bir bilgi alamadim. Mesela tedavi olup olumlu sonuclanan kisilerede keske ulasma sansimiz olabilseydi.
Simdi instagram sayfasina baktim basarilarini gordum az once yazdiklarim hakkinda yanildım açıkcası .. ilk defa bakiyorum inst. Sayfasina
Gelişmelerden haberdar et bizi ben benimkine dun konuyu actim ilac kullanacam diye çocuk gibi tuturdu boşayacam sonunda olucak bitecekAlinti yapmaya calisirken yanlislikla ayni mesaji 3 kere göndermisim, nasil silinecegini de bulamadim, kusura bakmayin.
celalettin hocaya bizde bu haft ilk defa gideceğiz test sonuçlarını bekliyoruz.celalettin hocanın hastalarının bayanlar whatsap grubu var ve grupta herkes hasta eşi olduğu için herşey tarafsızca konuşuluyor.hamilelerde var.Merhaba,bende instagram sayfasina baktim ama orada yazilanlar evet cok güzel fakat bana nedense hic profesyonel gözükmüyor. Yani insanlarin whatsapp mesajlarini paylasmak bir anlam ifade etmiyor mesela insanlarin isimlerini soy isimlerini gecmis öykülerini biliyor olsak ozaman yüzde yüz güvenirdim. Biz haftaya hem Emre Beyden hemde Celalettin Perudan randevu aldik, tüm testlerimizide yaptiracagiz ikisininde yaklasimina göre kiminle devam edecegimize karar verecegiz. Burada bilgi paylasimi yaparsak birbirimize daha iyi yol gösteririz.
Siz 2-3 yıldır celalettin hocada mı tedavi oldunuz?Merhaba. Celalettin hocayı övuyorlar evett. Şöyle iyi böyle iyii ... 2 senedir gidiyoruz 3 senedir tedavi goruyoruz.. yok hormonlarımız duzeldi bilmem ne ... ee tamam iyi hos bu adam yillarca tedavi uyguluyorda sonuc ne ?? Neden kimse celalettin hocanin tedavi sonucunda bebegim oldu yazmamiş ?? Neden kimse bizim derdimizi derman oldu yazmamis.. bu hoca bana kalirsaa hic bisey degil bosuna senelerinizi harcamayin.. paralarinizida harcamayin. Ya da bebegi olan varsa neden yazıp baskalarina umut olmuyorlar gidin peru ya diye ?? Ne bileyim siz bilirsiniz .. benim aklim hic yatmiyor .. emre beye gidiyoruz bizde koca kari ilaclari vermiyor.. 1 ayda esimin hormonlarini duzeltti.. simdibaska tedaviye baslatti.. kesip bicmiyor da hemen
Hayirr onu mecazen yazdim 2 sendir 3 senedir millet tedavi gördüğünü yaziyor ama kimse sonucunu yazmiyor demek istedimSiz 2-3 yıldır celalettin hocada mı tedavi oldunuz?
Ben inanıyorum daha bu hafta başlayacağız ve sonuca ulaşacağız kimsenin aklına sonuca ulaştıktan sonra burası pek gelmez.whatsappta paylaşan çok iyi sonuçlar alan çok fazlaHayirr onu mecazen yazdim 2 sendir 3 senedir millet tedavi gördüğünü yaziyor ama kimse sonucunu yazmiyor demek istedim
O zaman siz bi ilk olun sonuca ulasinca yazin lutfenBen inanıyorum daha bu hafta başlayacağız ve sonuca ulaşacağız kimsenin aklına sonuca ulaştıktan sonra burası pek gelmez.whatsappta paylaşan çok iyi sonuçlar alan çok fazla
Kullandığınız şey nedir canım bilgi verirmisinizArkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu tekrar kullnamaya dvm edyrz nasip olursa bende ocak sonu tüp bebek deneyecegim sizlerede umut olsun diye paylşamak istedim belki faydam dokunur
Canım benim gorumcem yaptı 26 mayista test yapacakHepinize iyi akşamlar arkadaşlar.esinde spermatid bulunup rosi tekniğiyle tup bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı.yontem yeni bize rosi dediler ama hiç doğru düzgün tecrübe eden göremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?