Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy allah razı olsun arkadaşım ilk kez yaptıran duydum allah inşallah sevindirir onu da isteyen herkesi de.kimde yaptırdılar bi bilginiz var mı acaba ve ilk kez mi deniyorlar
Ankara centurum tüp bebek merkezi recai papuçcu 26 mayista test yapacak gelismeleri burya yazarım

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar ben bu sayfaya yeni üye oldum bu konu hakkında dertleşenleri hep okuyorum bende içimi dökmek istedim.. ben 2 senelik evliyim 1 sene boyunca denedik ama olmadı sonra azospermi olduğunu öğrendik ve sebebi yok herhangi bir genetik hastalık yok problem yok sonuçları iyi ama azospermi.. öylesine zor bi süreç geçiriyoruz ki anlatamam.. Eşim verdiği tahlillerden sonra mikro tese ameliyatı oldu ama sonuç negatif ölü yada canlı hücreye rastlanamadı sonucunu aldık. Doktor ameliyata girmeden önce kan sonuçlarına baktığında Güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum demişti.. yıkıldık.. Daha sonra ameliyat olduğumuz doktor bizi Kaan aydosa yönlendirdi ona gittik. Klomen ve göbekten vurulan iğne verdi, 1 ay boyunca onları kullanıp kan testi yaptırdık bugün sonucu gönderdik aynı tedaviye 1 ay boyunca devam etmemizi söyledi 1 ay sonra sonucu gönderince ne olacak hiç bilmiyorum giden var mı, başından buna benzer bi olay geçiren var mı.. Allahım kimselere göstermesin öyle zor ki.. başımı yastığa her koyduğumda rabbime yalvarıyorum bizim kucağımızı boş koyma, evlat hasretiyle yanıp tutuşturma diye.. Bi yanımız hep buruk.. allahım kimselere göstermesin çokkk zormuş...

geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi ama 3 gun sonra 3 yıldan gün alıyoruz bizde gecen yıl öğrendik ilaçlar bitkisel takviye edici gıdalar 1 yıl oldu daha test yapmadık bu aralar gidip yapacaz inşallah bulunmazsa bende kaan aydosu cok araştirdim sen tedavi surecini burya yaz mutlaka rabbik tez zamanda kucaklarimizi doldursun bugun yine kahverengi lekeyi gördüm 21 de ader olucaktım erken geldi sabahtan beridir aglıyorum durduk yere gözlerim doluyor

Aminn.. bende az ağlamadım aldığım testler acaba varmıdır bi ihtimal deyip. Sonra büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum o yüzden artık bıraktım doğal yolla olmayacağına inandırdım kendimi. Doktorunuz kim? Ameliyat etmeden bir sene boyunca tedavi mi verdiler size. Biz öğrendiğimiz gibi mikro tese olduk. Belki bizde tedavi görsek sonucumuz olumlu çıkacaktı kim bilir. Ameliyattan sonra Kaan bey tedavi başladı. 1 ay sonra tekrar test yapıp göndericez bakalım. Allah yardımcımız olsun..

Simdi instagram sayfasina baktim basarilarini gordum az once yazdiklarim hakkinda yanildım açıkcası .. ilk defa bakiyorum inst. Sayfasina
2 tane hamile hastasi var tanidigim herkes k.kulubune üye olup yazcak diye bir sey yok biz 2 aydir tedavi oluyoz ama sonuc alicagimz kesin degil zaten hocada bunu soyledi kesin birsey yok ancak allah bilir baska doktorlarda var basarili onlar tese öneriyor celalettin hoca tedavi öneriyor sonuc alanda var almayanda

Biz 1 yil oldu öğreneli daha hicbirsey yapmadik doğal tedaviler haricinde dr hemen tese dedi eşim ameliyat olamamkta israrcı oda senin gibi doğal yolla olacagına inanıyor ama benim umudum yok imkansiz gibi geliyor

Biz 1 yil oldu öğreneli daha hicbirsey yapmadik doğal tedaviler haricinde dr hemen tese dedi eşim ameliyat olamamkta israrcı oda senin gibi doğal yolla olacagına inanıyor ama benim umudum yok imkansiz gibi geliyor
Rabbim büyük ondan Ümit kesilmez ama doğal yolla çok zor canım.. O yüzden zaman geçmeden imkanlarınız varsa biran önce başlayın tedaviye ameliyata vs. Çok zor bi süreç başlıycak sizin için ama pes etmeyin birbirinizden destek alın her zaman. Çünkü ben bu ameliyatta psikolojininde iyi olmasının olumlu etkilediğini düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.. Zaten bu öyle vişey ki ameliyat olmaktan başka çözüm yok. Bu zamana kadar başarılı geçen ameliyatlar da %50 o yüzden doktorlar kesin bişi söylemiyor. Doktorunuz kim bilmiyorum ama araştırın derim. İşinin ehli birini bulun mutlaka. Size en büyük desteği veren biride o olucak çünkü..

Bilmiyorum insallah ikna edebilirim

Kimseninde aklını karistirmak istemiyorum pisman oluyorum sonra yazincaa. Ama yalan mı allah askina bi tane şuraya yazan olmamıss nasil inanayim simdi ic hastaliklar uzmani peruya
Canım o doktor hakkında bir fikrim yok ama malesef hamile kalan bi daha uğramıyor belki o doktorun hastalarının bebeği olmuştur da uğrayan yoktur çünkü işi biten gidiyor

Canım o doktor hakkında bir fikrim yok ama malesef hamile kalan bi daha uğramıyor belki o doktorun hastalarının bebeği olmuştur da uğrayan yoktur çünkü işi biten gidiyor
Aslında işi biten gitmiyor aralarda gelip yazıyorlar sağolsunlar ama görmek için baştan sona okumak lazım bütün sayfaları, ben denk geldim bikaç kişinin yazısına evladına kavusana şükür.. onlarda bebeklerden dolayı yogun olabiliyorlar

Tabiki çok şükür çok mutlu oluyorum birisi daha bu dertten kurtuldu diye ama ben son birkaç yılda yazan çok çok az kişiye rastladım burda insanların aradığı azıcık bi umut ve bence insanlar yazmalı yazmalı ki arkadaşların umudu yeşersin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ve hepimiz bu dertten kurtulalım tez zamanda inşallah

Amin canım inşallah bizde o günlere gelir yazarız buraya

Keşke yazsalar bize ışık tutsalar ama malesef.. en azindan biz oyle yapmayalim. Bi sonuca vardığımızda yazalim bilgi verelim.. ben inanmadigim güvenmediğim halde randevu aldım gidecegiz.. umut iste ne yaparsin..

Keşke yazsalar bize ışık tutsalar ama malesef.. en azindan biz oyle yapmayalim. Bi sonuca vardığımızda yazalim bilgi verelim.. ben inanmadigim güvenmediğim halde randevu aldım gidecegiz.. umut iste ne yaparsin..
Ben sonuç aldığımda yazdım bi daha pozitif olsa bi daha yazarım kendime söz verdim buraya yazacağım yazmalıyım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah insanların aradığı umutazıcık umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…