- 24 Eylül 2017
- 764
- 744
- 103
- 32
Ya canım şimdi gördüm sen hamile kalmışsınBen sonuç aldığımda yazdım bi daha pozitif olsa bi daha yazarım kendime söz verdim buraya yazacağım yazmalıyım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah insanların aradığı umutazıcık umut
Allah razı olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı zor çok zor ama bin şükür Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve sonu güzel olsun sonunda sağlıkla kavuşalım inşallahYa canım şimdi gördüm sen hamile kalmışsınRabbim cennet kuşunla cennetinde kavustursun yeri dolmaz ama yerine çifter sevinç yaşatsın inşallah..
Aynen sen hamile kalmissin ne guzel.. bizede dua et olurmuuAllah razı olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı zor çok zor ama bin şükür Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve sonu güzel olsun sonunda sağlıkla kavuşalım inşallahRabbim kimseyi evladiyla evlatsizlikla sınamasın inşallah
Evet canım kaldım çok şükür ama kaybetmek büyük yıkım oldu aylardır hala canım yanıyor dualarım hepimizle hep bir gün bile sadece kendim için istemedim hep Rabbim isteyen herkese içlerinde bana da nasip et diye ettim inşallah bir gün hepimizin yüzü gülecek inanıyorum benAynen sen hamile kalmissin ne guzel.. bizede dua et olurmuu
Aminn canımm üzülme bir kez yasatan rabbim yine yasatır o mutlulugu ben inanıyorumAllah razı olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı zor çok zor ama bin şükür Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve sonu güzel olsun sonunda sağlıkla kavuşalım inşallahRabbim kimseyi evladiyla evlatsizlikla sınamasın inşallah
Fsh sınır 11.95 falan filan .. fsh kötü degil.. hic olmadi bir igne verir 5 e kadar duser bir igne ilee.. hoş gerci düşmesi bile gerekmez fena degil fsh hormonu bence.. tabi ben doktor degilim ama az cok ögrendimMerhabalar herkese kızlar bu fsh yüksek mi sayılıyor henüz doktora sonuçları göstermedik genetik sonuçlarını bekliyoruz daha çok var çıkmasına referans değeri 12,4 diyorlar ama burda okuduğuma göre 3/4 olmalıymış azosperm olup fsh sıkıntısı çeken yada bilgisi olan varsa cevap verirseniz çok sevinirim
Yani maddiyat gerektiren bir olay tabii. Sanırım devlet yardim ediyor rapor alınca. Pek bilgim yok ama simdiden yoruldum diyorsun. Dört elle saldırmanız lazım olaya.. esinin skntısı me tam olarakVe ayrıca merak ediyorum neden herkes tüp bebek merkezine gidiyor mesela Bezmialem bu konuda çok mu kötü. 1,2,3 deneme maddi açıdan özel yerlerde çok fazla yüklü olmuyor mu? Neye nerden nasıl başlıcam bilmiyorum başlamadan yoruldum ben
Azosperm çıktıYani maddiyat gerektiren bir olay tabii. Sanırım devlet yardim ediyor rapor alınca. Pek bilgim yok ama simdiden yoruldum diyorsun. Dört elle saldırmanız lazım olaya.. esinin skntısı me tam olarak
Fsh referans araliginda ama doktorlar 3 4 uygun diyorlar ama bu pek sorun yaratmaz igneyle dengelene bilir , tüp bebek, tedavi maddi anlamda cok yüksek devlet 3 deneme hakki veriyor ilaclarin cogunu karsiliyo ilaclar uyguna geliyor tüp bebek devlette bin lira gibi bir ücret ama özelde enfazla 2 3 milyar indrim oluyor orasi paya pahalı oluyor malesefAzosperm çıktı3 kere test yaptık kesinleşti şimdi hormon ve genetik yaptırdık hormon sonuçları çıktı genetik için 2 ay var daha sonuçlara sebep henüz kesinleşmedi yani. 2 yıllık evliyiz zar zor eşim çoçuk fikrine alıştırmıştı beni tamam dedim korunmayı bıraktım daha sonra olmayınca önce benden sandık kaynanam görümcem doktora git doktora git diye başımın etini yediler daha sonra benim herşeyim normal çıkınca eşim gitti sonuç tabiki şok etti hiç beklenmeyen düşünmediğimiz bişeydi. 2 ay olcak öğreneli ama yıpratıcı bişeymiş. Üstelik kimseye söylemiyoruz tek başıma bu ağır geldi belkidee bilemiyorum
Azospermide normal gebelik beklenmez bu daha cok azospermi sebebine bagli varikosel icin renkli doppler çekilir azospermi varikosel ayri seyler siz oncellik azo sebebinizi bulup ona göre tedavi olun normal gebeligi gecin cogu insan senelerce tedavi olup 2 3 sperm cıkıp tüp bebek yapmak icin bekliyorlar iyi seyler demek isterdim ama malesef durum bu kadar zorPeki merak ettiğim bişey daha var diyelim ki fsh düzenlendi normal gebelik mümkün oluyo mu? Bide eşimin ayaklarında varis var ağrısı çok oluyo. Bundan sebep acaba varikosel mi diye düşünüyorum ama bu varikosel olup olmadığı nasıl belli olucak ayrıca varikosel olanlar azosperm olarak mı çıkıyo. Sperm sayısı 0 varikosel oldaydı az da olsa sperm çıkmazmıydın spermiogramda ?
Genetikler neden 2 ay sonra çıkıyor bizim 15 gunde cikmisti.. iki ay beklemeyin gidin özeldr yaptirin hem daha guvenilir.. kimseye soylemeyin bencedee eşin kırılabilir kardeslerine annene falanda soyleme bence ikinizin arasinda kalsin ve tedavinize odaklanin.. emre beye gidiyoruz biz isterseniz ona bir görünün derimAzosperm çıktı3 kere test yaptık kesinleşti şimdi hormon ve genetik yaptırdık hormon sonuçları çıktı genetik için 2 ay var daha sonuçlara sebep henüz kesinleşmedi yani. 2 yıllık evliyiz zar zor eşim çoçuk fikrine alıştırmıştı beni tamam dedim korunmayı bıraktım daha sonra olmayınca önce benden sandık kaynanam görümcem doktora git doktora git diye başımın etini yediler daha sonra benim herşeyim normal çıkınca eşim gitti sonuç tabiki şok etti hiç beklenmeyen düşünmediğimiz bişeydi. 2 ay olcak öğreneli ama yıpratıcı bişeymiş. Üstelik kimseye söylemiyoruz tek başıma bu ağır geldi belkidee bilemiyorum
Canım bende bi arkadşla tanıstım 15 haftalık olmustu en son oda ankarada yaptırdı rosi yi bu arada bugun recai hoca cıktı tv ye 10 tane gebelik olmus toplamdaHepinize iyi akşamlar arkadaşlar.esinde spermatid bulunup rosi tekniğiyle tup bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı.yontem yeni bize rosi dediler ama hiç doğru düzgün tecrübe eden göremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Allah çocuğunu sana bağışlasın rabbim bize de o mucizeyi gösterir inşallahIyi günler arkadaslar cok ümitsiz daha 1 veya 2 senedir evli olan ciflerimiz var aramizda . Ümidinizi kaybetmeyin üzülmeyin hic merak etmeyin allah büyükdür. Ben 10 senelik evliyim 10 senedir bu hastalikla ugrasiyoruz bi kizim oldu suanda 6 yasinda 2 hamile kaldim ama 8 haftalikken kaybettim 12 kere tüp bebek tedavisi yaptirdik. Yani az birseyler yasamadim. Cok kötü günler gecirdim buda bizim sinavimiz rabbime sükürler olsun. 2 hafta önceden celalledin peruya gittik esimle. Massallah cok iyi bir doktordur. Bize öyle Ümit verdiki. Hatta esim dedi eger olmazsa bile bu doktorun bize verdigi destek ümit bana yeterli dedi. Cok sevindim. Insallah allah bu mübarek günlerde bize yarin eder Kucaklarimizi doldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?