Amin insallahAllah çocuğunu sana bağışlasın rabbim bize de o mucizeyi gösterir inşallah
Allah bağışlasın sizinki neyden kaynaklıydı acaba ? Teseylemi gebe kaldınızAmin insallah
Sagol canim amin allah istiyen herkese nasip etsin. Esim küsükken atesli hastalik inmemis testis bide hormonlarla ilgiliydi ergenlik cagina giremedi tüylenme falan olmadi yani 15 yasindan beri ugrasiyor. Ilk Bastard tedavi olduk igne falan 2012 da esim tese oldu 7 tane sperm cikti 2 yumurta dölendi 1 tanesi tutundu . Sonra 2 tane tese daha oldu sperm cikti ama olmadi en son tutundu oda hamile kaldim ama 8 haftalikken kaybettimAllah bağışlasın sizinki neyden kaynaklıydı acaba ? Teseylemi gebe kaldınız
merhaba cnm tahlillerle ilgili doktorla görüştünüz mü aynı yollardan geçtim yardımcı olabilirimMerhabalar herkese kızlar bu fsh yüksek mi sayılıyor henüz doktora sonuçları göstermedik genetik sonuçlarını bekliyoruz daha çok var çıkmasına referans değeri 12,4 diyorlar ama burda okuduğuma göre 3/4 olmalıymış azosperm olup fsh sıkıntısı çeken yada bilgisi olan varsa cevap verirseniz çok sevinirim
Canım çok sağol bu attigin mesaj ne kıymetli benim için bir bilsen temmuz da biz de gidicez bir sene beklesem diyorum yaş33 geçiyor artık ama bilinmeyen bi yöntem olunca da her defasında maddi olarak bu yükten kalkamam öyle zor ki karar tabi nasip olacaksa olur ama insan yine de aynı yöntemle hamile kalan yada kalmayanlari duymak istiyor çok teşekkür ederim canım allah hepimiz için hayırlısını versin recai hocayı takipteyim ama malum hep olumlu şeyler konuşuluyor insan güvenemiyor.Canım bende bi arkadşla tanıstım 15 haftalık olmustu en son oda ankarada yaptırdı rosi yi bu arada bugun recai hoca cıktı tv ye 10 tane gebelik olmus toplamda
Canım inşallah hamile kalır ve sağlıkla doğurursun Rabbim çifter sevinç yaşatsınBizde dün tese ve opu olduk cok sükur doktorumuz sperm buldu ve dondurdu bir cogunu smdi 7 tane yumurtam dölllenmis 5. Gune ulasmasini bekliyorz arkadaslar sabir ve dua rabbime yalvarmaktan baska cagremiz yoktu cok dua ettim insallah olumlu sonuclar aliriz herkese dua ediyorm rabbim benm yasadigim mutlulugu sizlerede evlat hasreti ceken herkese yasatsin cunku 1 tane sperm bulabilmek bile bizim icin muzice ve umut
Cok ama cok sevindimm.. masallahh barekallah. Allahim kucagina aldigin gunlerinide gostersin insallah. Hepimizin.. ameliyati kim yapti canimBizde dün tese ve opu olduk cok sükur doktorumuz sperm buldu ve dondurdu bir cogunu smdi 7 tane yumurtam dölllenmis 5. Gune ulasmasini bekliyorz arkadaslar sabir ve dua rabbime yalvarmaktan baska cagremiz yoktu cok dua ettim insallah olumlu sonuclar aliriz herkese dua ediyorm rabbim benm yasadigim mutlulugu sizlerede evlat hasreti ceken herkese yasatsin cunku 1 tane sperm bulabilmek bile bizim icin muzice ve umut
Insallah Allah hepinizden razi olsun bu duyguyu herkese yasatsin sperm cikmasina bile oyle seviniyorki insan birbirimizin duasida olalm her zamanCanım inşallah hamile kalır ve sağlıkla doğurursun Rabbim çifter sevinç yaşatsın
Ayy cok sevindim allahım bana da nasip etsin insallah inşallah rabbim kucağını doldururBizde dün tese ve opu olduk cok sükur doktorumuz sperm buldu ve dondurdu bir cogunu smdi 7 tane yumurtam dölllenmis 5. Gune ulasmasini bekliyorz arkadaslar sabir ve dua rabbime yalvarmaktan baska cagremiz yoktu cok dua ettim insallah olumlu sonuclar aliriz herkese dua ediyorm rabbim benm yasadigim mutlulugu sizlerede evlat hasreti ceken herkese yasatsin cunku 1 tane sperm bulabilmek bile bizim icin muzice ve umut
Amin canim cok tesekkur ederim insallah o gunleride goruruz ameliyati bahceci umut tup bebek egecan serefoglu yapti form da memnun olmayanlarda var ama bize cok iyiligi dokundu neler yasadik dun neler doktor bey bizzat odaya gelip esimle konustu ameliyat oncesi ve sonrasi uzun uzun sohbet etti biz cok memnun kaldikCok ama cok sevindimm.. masallahh barekallah. Allahim kucagina aldigin gunlerinide gostersin insallah. Hepimizin.. ameliyati kim yapti canim
Insallah arkadasim rabbim herkese bu hastalikla ugrasan herkese yasatsin cok zor esm ameliyattayken sperm cikicakmi cikmicakmi beklemek cikmazsa onu esime nasl soylerm demek cok korkunctuAyy cok sevindim allahım bana da nasip etsin insallah inşallah rabbim kucağını doldurur
Bizimki bi gitse 1 bucuk yıl öğreneli dr götürmekte ikna edemiyorum sperm testi yapalım diyorum ona da yok diyorInsallah arkadasim rabbim herkese bu hastalikla ugrasan herkese yasatsin cok zor esm ameliyattayken sperm cikicakmi cikmicakmi beklemek cikmazsa onu esime nasl soylerm demek cok korkunctu
Geçicek canim gecicek ben 1 yil boyunca ikna etmete calistim yok seninki gibi gtmedi hergun kavga hergun tartisma istemiyorm hic bi zaman gtmicem filan diyodu ama artk yeter dedm yarin gidiyorz dedim senini bile cikartmadi tamam dedi sabret hep dua ettm rabbime ne olur ikna edebiliyim diye Allah kabul etti sende dua etBizimki bi gitse 1 bucuk yıl öğreneli dr götürmekte ikna edemiyorum sperm testi yapalım diyorum ona da yok diyorçıldırtacak beni
Inşallah darısı bana olur bende öyleyim hergun tartışıyorumGeçicek canim gecicek ben 1 yil boyunca ikna etmete calistim yok seninki gibi gtmedi hergun kavga hergun tartisma istemiyorm hic bi zaman gtmicem filan diyodu ama artk yeter dedm yarin gidiyorz dedim senini bile cikartmadi tamam dedi sabret hep dua ettm rabbime ne olur ikna edebiliyim diye Allah kabul etti sende dua et
Gitmiyor mu ?? O ne demek yaa... kendini dusunmuyorsa seni dusunmek zorunda. Bu hayati tek kisi yasamiyor nasil bir bencilliktir..Bizimki bi gitse 1 bucuk yıl öğreneli dr götürmekte ikna edemiyorum sperm testi yapalım diyorum ona da yok diyorçıldırtacak beni
Az kaldı patlamama zaten bu ay umut ediyordum yine geldi ama 3 aydir her zamankinden farkli adet gördüm acaba hormon bozukluğu mu oldu bendeGitmiyor mu ?? O ne demek yaa... kendini dusunmuyorsa seni dusunmek zorunda. Bu hayati tek kisi yasamiyor nasil bir bencilliktir..
Cok kafana takma stres sıkntida farkli adet sebebi olur cok buyukte patlama eşinden farkli tepkiler gorup kırilabilirsinAz kaldı patlamama zaten bu ay umut ediyordum yine geldi ama 3 aydir her zamankinden farkli adet gördüm acaba hormon bozukluğu mu oldu bende
Ama bi anlasa beni yoksa kim ister yuvasınin sarsılmasınıCok kafana takma stres sıkntida farkli adet sebebi olur cok buyukte patlama eşinden farkli tepkiler gorup kırilabilirsin
Benimkide anlamiyordu canim en sonunda soyledim anne olma hakkimi elimden alamazsin dedik herkes cocklariyla ilgileniyo hamile muhabbeti yapiyo ben dinliyorm senin yuzunden diyodum senin yuzunden ben 5 sene gezdm esimle bu problemini bilerek evlendim bana bunu yapmaya hakkin yok filan diyodumAma bi anlasa beni yoksa kim ister yuvasınin sarsılmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?