Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben bilmiyordum canım oda bilmiyordu sonradan oldu eskiden değerleri çok iyimiş ne olduysa evlendikten sonra oldu

Ben bilmiyordum canım oda bilmiyordu sonradan oldu eskiden değerleri çok iyimiş ne olduysa evlendikten sonra oldu
Hic korkmayin beslenmesine dikkat edin doktora gtmiyo ama.ona belli etmeden findik ceviz muz filan yemesini sagla havuc yedir bol bol bize pek faydasi oldugunu dusunmuyorm.duzenli yemedi ama siz.yedirin belki ikna edip gttiginizde daha kolay olur.
Hayir soyle sonuc ne olursa olsn yanindayim diye konus anlat guzel dille kavga etmeden

Bu saydıklarının hicbirini sevmiyor

Çok sevindim hadi hayırlı haberlerini de beklyrz

Gözünüz Aydın Allah kucaklamayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese nasip etsin çok sevindim bir umut bizlere de

Gözünüz Aydın Allah kucaklamayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese nasip etsin çok sevindim bir umut bizlere de ❤
Amin canim amin Allah razi olsun dualariniz icin umut olduysam ne mutlu cok sevinirim moralinizi bozmayin bu elbet cikicak bizim sadece ilk denemede cikti bizdede cikmaya bilirdi pes etmek yok

Selam arkadaşlar bizde bayramdan sonra Ankara ya gideceğiz tabi ilk işimiz üroloji ile görüşmemiz gerekecek Aslı Öcal varmış ürolog acaba nasıl bir doktor ilk seferinde inşallah bulurlar hücreyi bizim her ikimizinde tahlilleri normal hormonlar normal sadece eşim küçükken kabakulak olmuş sebebi buymuş azospermin inşallah hepimiz sağlıklı çocuklara kavuşuruz

Insallah canm cok zor bi hastalik bu bence hersey kader en iyi doktorada gtsen cikmayinca cikmiyo ben o doktoru hic duymadim

Henüz gitmedik çünkü genetik sonuçlarını bekliyoruz daha hiç bir start veremedik önce nedenini bilmemiz lazım
Elbette araştır nedenini ama bazen sebepsiz bile olabiliyor bize doktorumuz vaktiniz varsa tedavi dedi ama biz direk baslamk istedik siz eşinizle kendiniz için en doğrusuna karar verin elbette 1 sene sonra bakıldığında sonuç bundan daha farklı çıkabilir ama aynıda kalabilir bizim sonuca çok az kaldı Allah’ın izniyle başarıyla sonuçlandırırsak yaşadığım tüm tecrübeleri benm gibi olan dostlarımla paylaşıcam elinizden geleni yapıp tevekkül edicez

Öncelikle geçmiş olsun canm rabbim yardımcın olsun unutmaki hersey geçiyo buda gecicek üzülme diyemem ama kendine dikkat et sen suan çok değerlisin yumurta sende bebeğini büyütücek ona can olucak rahim sende Sperm milyonlarca ama yumurta sayıyla rahim tek

Hayırlısı inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…