Merhaba genetik test sonucu kac günde çıkıyor birde ne kadara maloldu bilgi verebilir misin bizde pazartesi yaptircaz test.Henüz gitmedik çünkü genetik sonuçlarını bekliyoruz daha hiç bir start veremedik önce nedenini bilmemiz lazım
Ozelde yapilirsa 15 gün ile 21 gun arasi cikiyor bizim 15 gunde çıkmıştı.. 1000 tl tutar ikisiMerhaba genetik test sonucu kac günde çıkıyor birde ne kadara maloldu bilgi verebilir misin bizde pazartesi yaptircaz test.
Bende istabul bahceci umut tup bebekte yaptirdim doktorlari iyi insallah bizimki gibi iyi bir urologturAnkara Bahçeci Tüp Bebek merkezinde ürolog olarak o kadın dışardan geliyormuş oraya görüştüğümde öyle söylemişlerdi
Canim biz devlet hastanesinde yaptirdik ucretsiz 40 gun icinde cikar dediler 20 gun olmadi daha cikti sonucumuz hemenOzelde yapilirsa 15 gün ile 21 gun arasi cikiyor bizim 15 gunde çıkmıştı.. 1000 tl tutar ikisi
İnşallah canım çünkü en büyük iş onlarda bitiyor birde embriyologlardaBende istabul bahceci umut tup bebekte yaptirdim doktorlari iyi insallah bizimki gibi iyi bir urologtur
Biz fakültede yaptırdık 1 ay sonra çıkıcak dediler ortalama 20 gün 1 ay arasında çıkıyo sonuçlarMerhaba genetik test sonucu kac günde çıkıyor birde ne kadara maloldu bilgi verebilir misin bizde pazartesi yaptircaz test.
Hanımlar merhaba size bi sorum var karın seğirmesi yaşayan var mı ? 3 aydir var bende ve anlam veremiyorum bunu yaşayan nedenini bilen varmı yada dr gerektiren bi durum cok raharsiz oluyorum sol tarafımda özellikle sanki tekme yiyorum
Evet cnm kesinlikleİnşallah canım çünkü en büyük iş onlarda bitiyor birde embriyologlarda
Bize doktor özel bi laboratuar soyledi oradan yaptircaz ama orda kac gunde çıkar acaba bilmiyorumBiz fakültede yaptırdık 1 ay sonra çıkıcak dediler ortalama 20 gün 1 ay arasında çıkıyo sonuçlar
Anladım peki bu test sonucunda nasıl bir yol izleniyor. Yani doktor eşime ilaç verdi 6bhafta onu kullan sonra tekrar degerlerine bakcam dedi. Esim kullandi igneleri bugün doktor değerlerin normale dönmüş ama bidegenetik teste bakmamiz lazım ona gore bir yol izleyecez dedi ama kafama takıldı bu test sonucunda kötü bi durum olabliyor mu yada bu test neyi belirliyor.Ozelde yapilirsa 15 gün ile 21 gun arasi cikiyor bizim 15 gunde çıkmıştı.. 1000 tl tutar ikisi
Bide bu test sperm örneği ile mi bakılıyor çünkü sperm örneği vericeksin demişAnladım peki bu test sonucunda nasıl bir yol izleniyor. Yani doktor eşime ilaç verdi 6bhafta onu kullan sonra tekrar degerlerine bakcam dedi. Esim kullandi igneleri bugün doktor değerlerin normale dönmüş ama bidegenetik teste bakmamiz lazım ona gore bir yol izleyecez dedi ama kafama takıldı bu test sonucunda kötü bi durum olabliyor mu yada bu test neyi belirliyor.
Birisi yazmis gecen 2 ay sonra cikacak bilmiyorum canim sizin sansliymissinizCanim biz devlet hastanesinde yaptirdik ucretsiz 40 gun icinde cikar dediler 20 gun olmadi daha cikti sonucumuz hemen
Kan ile bakiliyor bu testler.. hormonlari duzeldigi icinde sperm testi istemis belki çıkış olmusmudur diyr.. kullandıgi igne chorimon 5000 mi ?? Fsh mi yuksekti ?Bide bu test sperm örneği ile mi bakılıyor çünkü sperm örneği vericeksin demiş
Dr ora ile anlaşmalıdır muhtemelen ondan sizi yönlendirmiş olabilir aşağı yukarı yine 1 ayı bulur sonuçlanmasıBize doktor özel bi laboratuar soyledi oradan yaptircaz ama orda kac gunde çıkar acaba bilmiyorum
Genetik testini kan alarak yapılıyorlarBide bu test sperm örneği ile mi bakılıyor çünkü sperm örneği vericeksin demiş
Zaten dikkat ettiyseniz 3 yada 4 tane doktorun adı geciyor.. kaan aydos emre bakircioglu tansel kaplancan ve celalettin peru. Bunlarin hepside istanbulda canim.. biz emre beye gidiyoruz isinin ehli biri gibi guveniyoruz yani bilemedim arastir bu isimleriMerhaba kızlar,Ankara da kaan aydoa dışında önerebileceğiniz klinik ve dr var mı. Bemim eşimde azospermi genetik testi bekliyoruz onun dışında tahliller normal değerlerde anca sperm 0. Ayrıca sürekli akciğer rahatsızlığından dolayı antibiyotik kullanıyor. Yani son 1,5 ayılda 20 kutuya yakın kullanmıştır ve tomografi çektirdik 3 kez.. yani ilaç kullanımı aralıksız devam ediyor evlendiğinizden beri belki bir iki ay kullanmadığı zaman olmuştur. Bunlarında etkisi olabileceğini düşünüyorum. Biz uzaktayız. Buradaki dr lar ile sadece zaman geçiyor.. ilgilenebilecek ve memnun olduğunuz dr var mı?
Zaten dikkat ettiyseniz 3 yada 4 tane doktorun adı geciyor.. kaan aydos emre bakircioglu tansel kaplancan ve celalettin peru. Bunlarin hepside istanbulda canim.. biz emre beye gidiyoruz isinin ehli biri gibi guveniyoruz yani bilemedim arastir bu isimleri
Teşekkür ederim canın, istanbul çok uzak sürekli gidip gelmemiz çok zor oluyor. Ama eşimin ailesi ankarada , ankara daha uygun olacak ..peki istanbulda emre bey uzaktan takip ediyor mu, yani ne kadar sürede bir kontroller oluyor..Zaten dikkat ettiyseniz 3 yada 4 tane doktorun adı geciyor.. kaan aydos emre bakircioglu tansel kaplancan ve celalettin peru. Bunlarin hepside istanbulda canim.. biz emre beye gidiyoruz isinin ehli biri gibi guveniyoruz yani bilemedim arastir bu isimleri
Ilac ovitrelle idi. Evet fsh yuksek testosteron düşüktü yumurtaliklar biri digerine gore küçük. Igneden sonra degerler normal demis ama bakalim testten sonra ne olacakBirisi yazmis gecen 2 ay sonra cikacak bilmiyorum canim sizin sansliymissiniz
Kan ile bakiliyor bu testler.. hormonlari duzeldigi icinde sperm testi istemis belki çıkış olmusmudur diyr.. kullandıgi igne chorimon 5000 mi ?? Fsh mi yuksekti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?