Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ozelde yapilirsa 15 gün ile 21 gun arasi cikiyor bizim 15 gunde çıkmıştı.. 1000 tl tutar ikisi
Anladım peki bu test sonucunda nasıl bir yol izleniyor. Yani doktor eşime ilaç verdi 6bhafta onu kullan sonra tekrar degerlerine bakcam dedi. Esim kullandi igneleri bugün doktor değerlerin normale dönmüş ama bidegenetik teste bakmamiz lazım ona gore bir yol izleyecez dedi ama kafama takıldı bu test sonucunda kötü bi durum olabliyor mu yada bu test neyi belirliyor.

Bide bu test sperm örneği ile mi bakılıyor çünkü sperm örneği vericeksin demiş

Canim biz devlet hastanesinde yaptirdik ucretsiz 40 gun icinde cikar dediler 20 gun olmadi daha cikti sonucumuz hemen
Birisi yazmis gecen 2 ay sonra cikacak bilmiyorum canim sizin sansliymissiniz
Bide bu test sperm örneği ile mi bakılıyor çünkü sperm örneği vericeksin demiş
Kan ile bakiliyor bu testler.. hormonlari duzeldigi icinde sperm testi istemis belki çıkış olmusmudur diyr.. kullandıgi igne chorimon 5000 mi ?? Fsh mi yuksekti ?

Merhaba kızlar,Ankara da kaan aydoa dışında önerebileceğiniz klinik ve dr var mı. Bemim eşimde azospermi genetik testi bekliyoruz onun dışında tahliller normal değerlerde anca sperm 0. Ayrıca sürekli akciğer rahatsızlığından dolayı antibiyotik kullanıyor. Yani son 1,5 ayılda 20 kutuya yakın kullanmıştır ve tomografi çektirdik 3 kez.. yani ilaç kullanımı aralıksız devam ediyor evlendiğinizden beri belki bir iki ay kullanmadığı zaman olmuştur. Bunlarında etkisi olabileceğini düşünüyorum. Biz uzaktayız. Buradaki dr lar ile sadece zaman geçiyor.. ilgilenebilecek ve memnun olduğunuz dr var mı?

Zaten dikkat ettiyseniz 3 yada 4 tane doktorun adı geciyor.. kaan aydos emre bakircioglu tansel kaplancan ve celalettin peru. Bunlarin hepside istanbulda canim.. biz emre beye gidiyoruz isinin ehli biri gibi guveniyoruz yani bilemedim arastir bu isimleri

Kaan bey ankarada bi tek

Teşekkür ederim canın, istanbul çok uzak sürekli gidip gelmemiz çok zor oluyor. Ama eşimin ailesi ankarada , ankara daha uygun olacak ..peki istanbulda emre bey uzaktan takip ediyor mu, yani ne kadar sürede bir kontroller oluyor..

Şöyle söyleyeyim kalpten başlayıp göbek deliğine kadar giden büyük kan damarımız var (aort )onun atışını duyabilirsinin bence bir kalp damar doktoruna görünün derim dr daha iyi teşhis koyabilirler tansiyon yüksekliği vb rahatsızlıklardan dolayı oluşabilir

Ilac ovitrelle idi. Evet fsh yuksek testosteron düşüktü yumurtaliklar biri digerine gore küçük. Igneden sonra degerler normal demis ama bakalim testten sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…