Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ilac ovitrelle idi. Evet fsh yuksek testosteron düşüktü yumurtaliklar biri digerine gore küçük. Igneden sonra degerler normal demis ama bakalim testten sonra ne olacak
Esiminde ayniydi sonra duzeldi ignelerle bakalim haftaya sperm testi verecegiz sonra tese olacak sanirim

Istanbul bizede uzak geliyor ama bi defa gittik sonra telefonla takip etti surekli gidip gelme diye bisey yok canim .. gitmeden once butun testleri yaptirin testler elinizde gidinki hersey hazir olsun isiniz kolaylasin

Esiminde ayniydi sonra duzeldi ignelerle bakalim haftaya sperm testi verecegiz sonra tese olacak sanirim
Hadi hayırlısı inş olumlu sonuçlar alırız. Eşim bir defa tese oldu sperm cikmadi sonra baska doktora gittik iste o doktor ilac verdi önce işte kullandı bakalim ne olacak bu sefer olur inş

Anladim canim hic duymamistim daha omce
Bizde duymamıştık işin doğrusu eşim kimseye duyurmak istemediği icin kimseden sorup araştırmada yapamadık direkt bulduğumuza gittik. Simdi novaart tüp bebekteyiz buraya cok iyi dediler ama bakalim allah büyüktür.

Eşler zaten duyulmasini istemiyo nedense onlarn bi suçu yok sağlık problemi yani benm eşimde kimseye soyletmedi tese de sperm bulununca herkese kendi anlatmaya başladı

Eşler zaten duyulmasini istemiyo nedense onlarn bi suçu yok sağlık problemi yani benm eşimde kimseye soyletmedi tese de sperm bulununca herkese kendi anlatmaya başladı
N3 güzel bulunmuş en azından sizin ilk tese de mi bulundu bebek var mi suan

Şuan 4. Gundeyiz yarin 5. Gun yarin arayip embriyolarin son durumu hakkinda bilgi vericekler sonra onlari dondurucaklar rahim dinlendirme olucak doktorum transfer tarihini belirlicek
Hmm anladim hadi hayırlısı olsun canim darısı bizlere olsun inş. Yaş kaç senin

Hmm anladim hadi hayırlısı olsun canim darısı bizlere olsun inş. Yaş kaç senin
Amin insallah 22 yasindayim ben esim 29 bu problemi evlenmeden once biliyorduk evlendik 2 yillik evliyiz basimiza ne gelicek nekada sure ugrasicaz belki hic olmicak diye hemen basladik tedaviye cok sukur rabbim yuzumuzu güldurdu

Amin insallah 22 yasindayim ben esim 29 bu problemi evlenmeden once biliyorduk evlendik 2 yillik evliyiz basimiza ne gelicek nekada sure ugrasicaz belki hic olmicak diye hemen basladik tedaviye cok sukur rabbim yuzumuzu güldurdu
Yine de cok erken olmamış bildiğiniz halde 2 yıl cok iyi durmuşsunuz biz bilmiyoduk hatta 2 yila yakın d kontrol hapi ile korundum 3 yillik evliyiz 1 olmadi daha öğreneli. Keske en başında hiç korumasaydım diyorum ama işte insan başına neler geleceğini kestiremiyor.

Ben korunmadım 3 senedr hep kadın doğumlara gittim verdiğim kanın haddi hesabı yok kocamı zor ikna ettim hemen randevu aldm. Tese oldu sonuç negatif. Şimdi patoloji sonucu beklyrz çok korkyrm anne olamamaktan zaman kaybetmeyin gerekirse her gün söle benim annelik hakkımı elimden alamazsın fln de.

Tabiki oyle kader hersey bana kalsa beklemezdim de eşimi ikna etmem cok zor oldu olmicak gitmeyelm borcumuz var araba alicaz yani surekli bi bahane uretti gtmemiz 2 yıli buldu 2 yılimiz btti işte kader kismet hersey rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…