Hmm baya da çokmuş sureDr ora ile anlaşmalıdır muhtemelen ondan sizi yönlendirmiş olabilir aşağı yukarı yine 1 ayı bulur sonuçlanması
Esiminde ayniydi sonra duzeldi ignelerle bakalim haftaya sperm testi verecegiz sonra tese olacak sanirimIlac ovitrelle idi. Evet fsh yuksek testosteron düşüktü yumurtaliklar biri digerine gore küçük. Igneden sonra degerler normal demis ama bakalim testten sonra ne olacak
Istanbul bizede uzak geliyor ama bi defa gittik sonra telefonla takip etti surekli gidip gelme diye bisey yok canim .. gitmeden once butun testleri yaptirin testler elinizde gidinki hersey hazir olsun isiniz kolaylasinTeşekkür ederim canın, istanbul çok uzak sürekli gidip gelmemiz çok zor oluyor. Ama eşimin ailesi ankarada , ankara daha uygun olacak ..peki istanbulda emre bey uzaktan takip ediyor mu, yani ne kadar sürede bir kontroller oluyor..
Hadi hayırlısı inş olumlu sonuçlar alırız. Eşim bir defa tese oldu sperm cikmadi sonra baska doktora gittik iste o doktor ilac verdi önce işte kullandı bakalim ne olacak bu sefer olur inşEsiminde ayniydi sonra duzeldi ignelerle bakalim haftaya sperm testi verecegiz sonra tese olacak sanirim
Hangi doktorda tese olmustu canımHadi hayırlısı inş olumlu sonuçlar alırız. Eşim bir defa tese oldu sperm cikmadi sonra baska doktora gittik iste o doktor ilac verdi önce işte kullandı bakalim ne olacak bu sefer olur inş
Ozel ankara tüp bebek merkezinde kubilay hocaHangi doktorda tese olmustu canım
Anladim canim hic duymamistim daha omceOzel ankara tüp bebek merkezinde kubilay hoca
Bizde duymamıştık işin doğrusu eşim kimseye duyurmak istemediği icin kimseden sorup araştırmada yapamadık direkt bulduğumuza gittik. Simdi novaart tüp bebekteyiz buraya cok iyi dediler ama bakalim allah büyüktür.Anladim canim hic duymamistim daha omce
N3 güzel bulunmuş en azından sizin ilk tese de mi bulundu bebek var mi suanEşler zaten duyulmasini istemiyo nedense onlarn bi suçu yok sağlık problemi yani benm eşimde kimseye soyletmedi tese de sperm bulununca herkese kendi anlatmaya başladı
Evet çok sükur ilk tese de bulundu daha transferm olmadi embriyolarin 5. Gune ulasmasini bekliyoruz transfer icinN3 güzel bulunmuş en azından sizin ilk tese de mi bulundu bebek var mi suan
canım ınsallah cok guzel gelısır hersey sızın ıcın sende bıze umut olursunEvet çok sükur ilk tese de bulundu daha transferm olmadi embriyolarin 5. Gune ulasmasini bekliyoruz transfer icin
canım ınsallah cok guzel gelısır hersey sızın ıcın sende bıze umut olursun
[/QUOTE
Insallah rabbim bu günleri hepinize yasatsin.. en zor bölumu atlattik biz darısı sizlerin basına hic pes etmeyin.
Sperm bulundu embriyolar gelisiyo diye bukadar sevinip bukadar mutlu olduysak gebeligi düsünemiyorum bile..
Allahm sizlere yasatsın benim hic ümidim yoktu ama rabbimin mucizesi.
Ne zaman transfer olcak peki kaçıncı gundesinizEvet çok sükur ilk tese de bulundu daha transferm olmadi embriyolarin 5. Gune ulasmasini bekliyoruz transfer icin
Şuan 4. Gundeyiz yarin 5. Gun yarin arayip embriyolarin son durumu hakkinda bilgi vericekler sonra onlari dondurucaklar rahim dinlendirme olucak doktorum transfer tarihini belirlicekNe zaman transfer olcak peki kaçıncı gundesiniz
Hmm anladim hadi hayırlısı olsun canim darısı bizlere olsun inş. Yaş kaç seninŞuan 4. Gundeyiz yarin 5. Gun yarin arayip embriyolarin son durumu hakkinda bilgi vericekler sonra onlari dondurucaklar rahim dinlendirme olucak doktorum transfer tarihini belirlicek
Amin insallah 22 yasindayim ben esim 29 bu problemi evlenmeden once biliyorduk evlendik 2 yillik evliyiz basimiza ne gelicek nekada sure ugrasicaz belki hic olmicak diye hemen basladik tedaviye cok sukur rabbim yuzumuzu güldurduHmm anladim hadi hayırlısı olsun canim darısı bizlere olsun inş. Yaş kaç senin
Yine de cok erken olmamış bildiğiniz halde 2 yıl cok iyi durmuşsunuz biz bilmiyoduk hatta 2 yila yakın d kontrol hapi ile korundum 3 yillik evliyiz 1 olmadi daha öğreneli. Keske en başında hiç korumasaydım diyorum ama işte insan başına neler geleceğini kestiremiyor.Amin insallah 22 yasindayim ben esim 29 bu problemi evlenmeden once biliyorduk evlendik 2 yillik evliyiz basimiza ne gelicek nekada sure ugrasicaz belki hic olmicak diye hemen basladik tedaviye cok sukur rabbim yuzumuzu güldurdu
Tabiki oyle kader hersey bana kalsa beklemezdim de eşimi ikna etmem cok zor oldu olmicak gitmeyelm borcumuz var araba alicaz yani surekli bi bahane uretti gtmemiz 2 yıli buldu 2 yılimiz btti işte kader kismet hersey rabbim hepimizin yardimcisi olsunYine de cok erken olmamış bildiğiniz halde 2 yıl cok iyi durmuşsunuz biz bilmiyoduk hatta 2 yila yakın d kontrol hapi ile korundum 3 yillik evliyiz 1 olmadi daha öğreneli. Keske en başında hiç korumasaydım diyorum ama işte insan başına neler geleceğini kestiremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?