- 12 Mart 2019
- 16.609
- 35.984
- 598
Bende hep boyle diyodum esime hic korkmayin rabbm biliyo herseyin bi zamani var bask doktorlara gidin elbet olucak olumsuz dusunmeyinBen korunmadım 3 senedr hep kadın doğumlara gittim verdiğim kanın haddi hesabı yok kocamı zor ikna ettim hemen randevu aldm. Tese oldu sonuç negatif. Şimdi patoloji sonucu beklyrz çok korkyrm anne olamamaktanzaman kaybetmeyin gerekirse her gün söle benim annelik hakkımı elimden alamazsın fln de.
Iyi ki ikna edebilmissin. Eşinde ki sorun neydi tam olarak dogustan mı hormonlardan mi tıkanıklık mi ?Tabiki oyle kader hersey bana kalsa beklemezdim de eşimi ikna etmem cok zor oldu olmicak gitmeyelm borcumuz var araba alicaz yani surekli bi bahane uretti gtmemiz 2 yıli buldu 2 yılimiz btti işte kader kismet hersey rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Maşallah suphanallah Allah gönlünüze göre versin ve inşallah süreç çok sağlıklı ilerler kucağına alırsın bebeğiniAmin insallah 22 yasindayim ben esim 29 bu problemi evlenmeden once biliyorduk evlendik 2 yillik evliyiz basimiza ne gelicek nekada sure ugrasicaz belki hic olmicak diye hemen basladik tedaviye cok sukur rabbim yuzumuzu güldurdu
Al benden de o kadar. Çocuk mevlüdü Doğum günüsü vs vs katıl katıl bitmiyor Rabbim bitirmesinde ama akabinde eee sende var mı bişey ,ne zaman geliyo, hastalandın mı ,yine mi hastalandın ,darısı senin loğusa şerbetine, bak bu hastane çok iyi doğumunu burda yap, bak bunu sana ayırdım hamileyken giyersin, anne olunca anlarsın... herkesin bir derdi varmış da dururmuş içersinde. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah gümbür gümdür arkadan gelip doğurup doğurup büyütücezDün aksam iftardan sonra dışarı çıktım annemlerle geziyoruz.. bütün arkadaşlarımın kucaklarında cocukları.. konusuuyoruz kimisi 2.yi düşünüyormuş kimisi 3.yü .. sende bisey yokmu diye soruyorlar.. simdilik yok diyorum başım öne eğiliyor istemeden.. ey kurban olduğum rabbim bu ne kadar zor bir sınav.. YASNAZ bana umut oldu ama yine de icimde bir korku.. icim titriyor arkadaslarr korkudan yüregim titriyor..
Hayir hic biri degl kücukken inmemis testis ameliyati olmus testisleri indrmisler ama sperm ciksi yine yoktu cok sukur tese de ciktiIyi ki ikna edebilmissin. Eşinde ki sorun neydi tam olarak dogustan mı hormonlardan mi tıkanıklık mi ?
Bende dusunmezdm ama kader diyelim napalm ben esimin problemini bilerek evlendim amaam olmazsa olmasn cocksuz yaşarim demistm evlenirken ama cok zor bi iki sene btirdik her tartismanin sonu bebek oluyodu rabbim bundan sonrasini guzel eylesin darisi sizlern basina üzulmeyin hep.dualarimdasinizMaşallah suphanallah Allah gönlünüze göre versin ve inşallah süreç çok sağlıklı ilerler kucağına alırsın bebeğiniRabbim hepimizin kucaklarını evlatlarımızla doldursun. Hiç düşünmezdim böyle bir durumu şimdi dualarımda ben ve benim gibi evlat isteyen yani buradaki kardeşlerim var. Allah herşeyin en hayırlısını versin. Nasip buymuş. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Seninde sürecin inşallah sorunsuz geçer
Canııim hiç üzulme olucak hersey moral rabbimde okadar cok varki kime isterse ona verir...Dün aksam iftardan sonra dışarı çıktım annemlerle geziyoruz.. bütün arkadaşlarımın kucaklarında cocukları.. konusuuyoruz kimisi 2.yi düşünüyormuş kimisi 3.yü .. sende bisey yokmu diye soruyorlar.. simdilik yok diyorum başım öne eğiliyor istemeden.. ey kurban olduğum rabbim bu ne kadar zor bir sınav.. YASNAZ bana umut oldu ama yine de icimde bir korku.. icim titriyor arkadaslarr korkudan yüregim titriyor..
Cok şükür. bizim durum biraz daha kötü hic sperm uretimi yok bakalım iğnelerden sonra hormonların düzelmiş demiş doktor ama inş bakalım yarin semen testi genetik testleri falan vercek. Allahim bi mucize olsun inşHayir hic biri degl kücukken inmemis testis ameliyati olmus testisleri indrmisler ama sperm ciksi yine yoktu cok sukur tese de cikti
Canım benim gorumcem rosi tüp bebek yapmıştı haber ver dedin ya malesef gebe değil tutunmadı embiryosuÇok sevinirim olumlu ya da olumsuz paylaşırsan çok iyi olur.allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucaklar bebegini
Sen gönlünü ferah tut arkadaşım ben kendim inanıyorum bu topiktekilerin hepsi anne olucak rabbim ol derse karşısında hiçbirşey durmaz.Dün aksam iftardan sonra dışarı çıktım annemlerle geziyoruz.. bütün arkadaşlarımın kucaklarında cocukları.. konusuuyoruz kimisi 2.yi düşünüyormuş kimisi 3.yü .. sende bisey yokmu diye soruyorlar.. simdilik yok diyorum başım öne eğiliyor istemeden.. ey kurban olduğum rabbim bu ne kadar zor bir sınav.. YASNAZ bana umut oldu ama yine de icimde bir korku.. icim titriyor arkadaslarr korkudan yüregim titriyor..
Canım benim gorumcem rosi tüp bebek yapmıştı haber ver dedin ya malesef gebe değil tutunmadı embiryosu
Rica ederim keske mutlu bi haber verseydimçok üzüldüm canım bende haber bekliyordum inan çok dua ettim hepimize umut olacaktı allah yardımcısı olsun.sagol haber verdiğin için. Allah razi olsun canim
Bizimde hic sperm uretimi yok yani normal sperm cikisi hic olmadi semen testinde herseyimiz 0 cikti tese ile bulundu onda bile bulunmayaabilirdiCok şükür. bizim durum biraz daha kötü hic sperm uretimi yok bakalım iğnelerden sonra hormonların düzelmiş demiş doktor ama inş bakalım yarin semen testi genetik testleri falan vercek. Allahim bi mucize olsun inş
Aynen bizim ilk tese de bulunamadi ama doktor pek iyi yönlendirmedi. Ilac tedavisi falan hic bisey uygulamadi direkt tese ye aldı onda da bulunamayinca yapacak bisey yok bu defteri kapatcaz dedi. Şimdi baska bi doktordayız o hemen ilaç önerdi ki değerlerde normale dönmüş şükür ama bakalim çıkış olur mu yada tese de bulunur mu bu sefer.Bizimde hic sperm uretimi yok yani normal sperm cikisi hic olmadi semen testinde herseyimiz 0 cikti tese ile bulundu onda bile bulunmayaabilirdi
bizimde sperm testleri hep sıfır ve ilk tesede bulunamadı aynen kime gidiyorsunuzAynen bizim ilk tese de bulunamadi ama doktor pek iyi yönlendirmedi. Ilac tedavisi falan hic bisey uygulamadi direkt tese ye aldı onda da bulunamayinca yapacak bisey yok bu defteri kapatcaz dedi. Şimdi baska bi doktordayız o hemen ilaç önerdi ki değerlerde normale dönmüş şükür ama bakalim çıkış olur mu yada tese de bulunur mu bu sefer.
Bence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikarAynen bizim ilk tese de bulunamadi ama doktor pek iyi yönlendirmedi. Ilac tedavisi falan hic bisey uygulamadi direkt tese ye aldı onda da bulunamayinca yapacak bisey yok bu defteri kapatcaz dedi. Şimdi baska bi doktordayız o hemen ilaç önerdi ki değerlerde normale dönmüş şükür ama bakalim çıkış olur mu yada tese de bulunur mu bu sefer.
Biz bahçeci umut tup bebek egecan şerefogluna gidiyorz üroloğumuzdan cok memnunuz memnun olmayanlarda var tabii siz ilk tese yi kime yaptirdiniz?bizimde sperm testleri hep sıfır ve ilk tesede bulunamadı aynen kime gidiyorsunuz
Hangi ilacları kullandıBence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikar
Ay inş canım yaa Valla allah söyletti biz ilk seferde bilmediğimiz için ilac kullanmadık bu sefer 6 hafta haftada 1 gün ovitrelle kullandı hayırlısı artıkBence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?