Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz bahçeci umut tup bebek egecan şerefogluna gidiyorz üroloğumuzdan cok memnunuz memnun olmayanlarda var tabii siz ilk tese yi kime yaptirdiniz?
biz ilk memorıalde olduk şimdi kaan aydos gidiyoruz ya ama ben çok umudum yok tekrar tese diyor oda ekimde ama hem istemiyorum aynı şeyleri yaşıycam üzüntü stres hemde buluncanı düşünmüyorum ne biliym artık bunaldık sanırım

Evet tansel hoca ayrılmış egecan şerefoğlu gelmiş nasıldır acaba.
Murad Başara tedavi olanlar memnun mu?
Mesleğinde son derece başaralı, güleryüzlü ve hastasının moralini yüksek tutmasını çok iyi bilen bir hekimdir. Kesinlikle tavsiye ederim.
sevgiler

İyi geceler hanımlar e 2 tahlili ile ilgili bilgisi olan yada eşinde östrojen seviyesi ile ilgili sorun yaşayan oldu mu hiç

Merhaba kızlar eşim tese olmştu sperm çıkmadıa biyopsiye gitmişti örnekler. Sonuçta hipospermatogenezis diye bişey yazıyo ne demek bilen var mıı. Doktor yarın arycak ama meraktan çatlyrm

Biz bahçeci umut tup bebek egecan şerefogluna gidiyorz üroloğumuzdan cok memnunuz memnun olmayanlarda var tabii siz ilk tese yi kime yaptirdiniz?
Egecan beyin adini çok duydum canım bende ben eski hastasiyim bahcecinin genelde iyi doktorlarla çalışıyorlar

Egecan beyin adini çok duydum canım bende ben eski hastasiyim bahcecinin genelde iyi doktorlarla çalışıyorlar
Evet Allah razi olsn doktorumuzdan bugun 1 hafta oldu tese olali esimi arayip nasl oldugunu sormus embriyolarin durumunu bnm durumu mu sormus iyiki ona gtmisim rabbim iyiki karsimiza cikarmis onu bahceci klinigindende cok memnunum ben hic bi sıknti yasamadm

Canim sizin transfer oldu mu ?
Hayir 4 embiryom 5. Gune ulasti kaliteli gebelik vaadeden 4 embriyom varmis onlari dondurdular rahim dinlendirme yapiyoruz suanda bidahaki adetten sonra transfer olucak doktorum rahim islemlerden dolayi yorulur kendini toparlasn sonra transfer olsn dedi

Hmm anladım embryolar saglikliymis demi sıkıntı yok yani

Bence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikar
Cnm sizin 2. Tesede mi çıktı. Ege bey 6-7ay ilaç tedavisinden snra 2.teseyi olacaksın dedi

Cnm sizin 2. Tesede mi çıktı. Ege bey 6-7ay ilaç tedavisinden snra 2.teseyi olacaksın dedi
Hayir biz doktorumuza ilk gttigimizde iki ilac vermisti onu kullandik bi 3 4 ay sonra ben opuya hazrlandim normal ornek alip baktilar cikmayinca ilk tese yi oldu ilk tesede cikti bizm ilaclardan dolayimi ilac kullanmasa cikarmiydi bilmiyorm ama ilk denemede ve tek testisten girilerek fazla fazla bulmuslar

Yok yok gebelik olusturabilicek embriyolari dondurduk dediler
Hmm hadi bakalım inş hamile haberini de alırız. darısı bizlere olsun ins. Eşimde 6 hafta kullandı işte dun de doktorun istediği testleri yaptırdı sonucu bekliyoruz 15 20 gün sonraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…