Biz suan novaart a gidiyoruz ankara dabizimde sperm testleri hep sıfır ve ilk tesede bulunamadı aynen kime gidiyorsunuz
biz ilk memorıalde olduk şimdi kaan aydos gidiyoruz ya ama ben çok umudum yok tekrar tese diyor oda ekimde ama hem istemiyorum aynı şeyleri yaşıycam üzüntü stres hemde buluncanı düşünmüyorum ne biliym artık bunaldık sanırımBiz bahçeci umut tup bebek egecan şerefogluna gidiyorz üroloğumuzdan cok memnunuz memnun olmayanlarda var tabii siz ilk tese yi kime yaptirdiniz?
Cnm sizin test sonuçları ne zaman çıkıyor?Biz suan novaart a gidiyoruz ankara da
Daha henüz yaptırmadık yarına randevu verdiler gidicek bakalım eşim ama sanırım sonuçlar birazgec çıkıyormuşCnm sizin test sonuçları ne zaman çıkıyor?
Anladım cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahDaha henüz yaptırmadık yarına randevu verdiler gidicek bakalım eşim ama sanırım sonuçlar birazgec çıkıyormuş
Amin inş hepimizn rabbim hepimizin kucağını doldursun evlat acısı da eksikliği de yaşatmasınAnladım cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Mesleğinde son derece başaralı, güleryüzlü ve hastasının moralini yüksek tutmasını çok iyi bilen bir hekimdir. Kesinlikle tavsiye ederim.Evet tansel hoca ayrılmış egecan şerefoğlu gelmiş nasıldır acaba.
Murad Başara tedavi olanlar memnun mu?
Egecan beyin adini çok duydum canım bende ben eski hastasiyim bahcecinin genelde iyi doktorlarla çalışıyorlarBiz bahçeci umut tup bebek egecan şerefogluna gidiyorz üroloğumuzdan cok memnunuz memnun olmayanlarda var tabii siz ilk tese yi kime yaptirdiniz?
Evet Allah razi olsn doktorumuzdan bugun 1 hafta oldu tese olali esimi arayip nasl oldugunu sormus embriyolarin durumunu bnm durumu mu sormus iyiki ona gtmisim rabbim iyiki karsimiza cikarmis onu bahceci klinigindende cok memnunum ben hic bi sıknti yasamadmEgecan beyin adini çok duydum canım bende ben eski hastasiyim bahcecinin genelde iyi doktorlarla çalışıyorlar
Canim sizin transfer oldu mu ?Bence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikar
Hayir 4 embiryom 5. Gune ulasti kaliteli gebelik vaadeden 4 embriyom varmis onlari dondurdular rahim dinlendirme yapiyoruz suanda bidahaki adetten sonra transfer olucak doktorum rahim islemlerden dolayi yorulur kendini toparlasn sonra transfer olsn dediCanim sizin transfer oldu mu ?
Hmm anladım embryolar saglikliymis demi sıkıntı yok yaniHayir 4 embiryom 5. Gune ulasti kaliteli gebelik vaadeden 4 embriyom varmis onlari dondurdular rahim dinlendirme yapiyoruz suanda bidahaki adetten sonra transfer olucak doktorum rahim islemlerden dolayi yorulur kendini toparlasn sonra transfer olsn dedi
Cnm sizin 2. Tesede mi çıktı. Ege bey 6-7ay ilaç tedavisinden snra 2.teseyi olacaksın dediBence normal cikis cok zor bu hastalarda ama ikinci kez tesede cikabilir benim esimde iki ilac kullandi 5 ay yine normal cikis olmadi ama tese de cikti bence sizinde bu tese de cikar
hangi hastanede yaptırdınız?Ozelde yapilirsa 15 gün ile 21 gun arasi cikiyor bizim 15 gunde çıkmıştı.. 1000 tl tutar ikisi
Yok yok gebelik olusturabilicek embriyolari dondurduk dedilerHmm anladım embryolar saglikliymis demi sıkıntı yok yani
Hayir biz doktorumuza ilk gttigimizde iki ilac vermisti onu kullandik bi 3 4 ay sonra ben opuya hazrlandim normal ornek alip baktilar cikmayinca ilk tese yi oldu ilk tesede cikti bizm ilaclardan dolayimi ilac kullanmasa cikarmiydi bilmiyorm ama ilk denemede ve tek testisten girilerek fazla fazla bulmuslarCnm sizin 2. Tesede mi çıktı. Ege bey 6-7ay ilaç tedavisinden snra 2.teseyi olacaksın dedi
Hmm hadi bakalım inş hamile haberini de alırız. darısı bizlere olsun ins. Eşimde 6 hafta kullandı işte dun de doktorun istediği testleri yaptırdı sonucu bekliyoruz 15 20 gün sonrayaYok yok gebelik olusturabilicek embriyolari dondurduk dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?