Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşime de iki ilaç vermişti ama yeterli gelmedi demekki. Bundan sonraki sürece bakıcaz artık

Bende emre bakircioglu ile gorustum . Adam imkanszlari basariyor diyorlar. Haftaya gidecegiz. Cok üzgünüm cok kırgınimm bu hayataa. Ben ve esim anne baba olamayacagiz cok uzgunum.. yinede allahtan umit kesilmez

Bizde emre beye gitmek istiyoruz ama öncesinde yeni testler yapıp öyle gidelim dedik.emre bey testleri hangi laboratuvardan istiyor?

Slm canım sizin transfer ne oldu yapıldı mi merak ettim kusura bakma soruyorum surekli ama?
Ne kusuru canm sorabilirsin
Hayir transfer önumuzdeki adetten sonra olucak benm doktorum once rahim dinlendrme yapiyor 1 ay sonra transfer bu 1 aylik surede rahim filmi istiyor yarin rahim filmi cekilicem onumuzdeki ay adetin ikinci gunu gidicem ilac vericek transfer günum belirlenicek

Evet demistin dinlenmeye bıraktık diye ama günü geldi mi acaba diye onu merak ettim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısiyla transfer sonucu da güzel olur inş

Evet demistin dinlenmeye bıraktık diye ama günü geldi mi acaba diye onu merak ettim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısiyla transfer sonucu da güzel olur inş
Amin insallah adet olana kadar beklicez bakalm rabbim sizlerede yaşatsin bu duyguyu ortada hamilelik yok ama tutmasa bile cok uzulmem en zor kısm sperm bulmak cunku sperm oldugunu bilmek bile okadar guzel bisey ki insallah sizde yasayacaksiniz

Kesinlikle.. amin canim rabbim bizlere yaşatsın bizd3 sonucu bekliyoruz daha çıkmadı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…