- 12 Mart 2019
- 16.611
- 35.986
- 598
Insallah sizinde hersy gönlunuzce olurHmm hadi bakalım inş hamile haberini de alırız. darısı bizlere olsun ins. Eşimde 6 hafta kullandı işte dun de doktorun istediği testleri yaptırdı sonucu bekliyoruz 15 20 gün sonraya
Eşime de iki ilaç vermişti ama yeterli gelmedi demekki. Bundan sonraki sürece bakıcaz artıkHayir biz doktorumuza ilk gttigimizde iki ilac vermisti onu kullandik bi 3 4 ay sonra ben opuya hazrlandim normal ornek alip baktilar cikmayinca ilk tese yi oldu ilk tesede cikti bizm ilaclardan dolayimi ilac kullanmasa cikarmiydi bilmiyorm ama ilk denemede ve tek testisten girilerek fazla fazla bulmuslar
Hersey gönlunuzce olur insallahEşime de iki ilaç vermişti ama yeterli gelmedi demekki. Bundan sonraki sürece bakıcaz artık
İnşallah darısı bana ve buradaki arkadaşlarımın başına olsun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun!Allahın mucizeleri sonsuz umudumuzu kaybetmeden allahın izniyle allah ol derse olur kızlar azospermle forumdan bir arkadaş doğal yolla hamile kalmış https://www.kadinlarkulubu.com/foru...izesi-ile-gebelik-mujdesi-belirtiler.1117841/
Aminnnn inşallahhİnşallah darısı bana ve buradaki arkadaşlarımın başına olsun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun!
Bende emre bakircioglu ile gorustum . Adam imkanszlari basariyor diyorlar. Haftaya gidecegiz. Cok üzgünüm cok kırgınimm bu hayataa. Ben ve esim anne baba olamayacagiz cok uzgunum.. yinede allahtan umit kesilmez
Emre bey icin guvenli yer olmasi yeterli. Biz mavi labaratuarda yaptirdik hem cok uygun hemde guvenilirBizde emre beye gitmek istiyoruz ama öncesinde yeni testler yapıp öyle gidelim dedik.emre bey testleri hangi laboratuvardan istiyor?
Slm canım sizin transfer ne oldu yapıldı mi merak ettim kusura bakma soruyorum surekli ama?Yok yok gebelik olusturabilicek embriyolari dondurduk dediler
Ne kusuru canm sorabilirsinSlm canım sizin transfer ne oldu yapıldı mi merak ettim kusura bakma soruyorum surekli ama?
Evet demistin dinlenmeye bıraktık diye ama günü geldi mi acaba diye onu merak ettim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısiyla transfer sonucu da güzel olur inşNe kusuru canm sorabilirsin
Hayir transfer önumuzdeki adetten sonra olucak benm doktorum once rahim dinlendrme yapiyor 1 ay sonra transfer bu 1 aylik surede rahim filmi istiyor yarin rahim filmi cekilicem onumuzdeki ay adetin ikinci gunu gidicem ilac vericek transfer günum belirlenicek
Amin insallah adet olana kadar beklicez bakalm rabbim sizlerede yaşatsin bu duyguyu ortada hamilelik yok ama tutmasa bile cok uzulmem en zor kısm sperm bulmak cunku sperm oldugunu bilmek bile okadar guzel bisey ki insallah sizde yasayacaksinizEvet demistin dinlenmeye bıraktık diye ama günü geldi mi acaba diye onu merak ettim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısiyla transfer sonucu da güzel olur inş
Kesinlikle.. amin canim rabbim bizlere yaşatsın bizd3 sonucu bekliyoruz daha çıkmadı sonuçAmin insallah adet olana kadar beklicez bakalm rabbim sizlerede yaşatsin bu duyguyu ortada hamilelik yok ama tutmasa bile cok uzulmem en zor kısm sperm bulmak cunku sperm oldugunu bilmek bile okadar guzel bisey ki insallah sizde yasayacaksiniz
Genetik testin sonucunumu bekliyorsunuzKesinlikle.. amin canim rabbim bizlere yaşatsın bizd3 sonucu bekliyoruz daha çıkmadı sonuç
Evet canım persembe günü 15 gün oluyo bakalım mail atacaklar sonucu doktora göstercez ona gore süreç ne olacak bakacaz artık.Genetik testin sonucunumu bekliyorsunuz
Insallah temiz cikar canm daha kolay olur ilerlemekEvet canım persembe günü 15 gün oluyo bakalım mail atacaklar sonucu doktora göstercez ona gore süreç ne olacak bakacaz artık.
Inş sizde yaptırmış mıydınız bu testi canımInsallah temiz cikar canm daha kolay olur ilerlemek
Evet canm devlet hastanesnde yaptirmistik 20 gunde cikti temiz cikti sonucumuzInş sizde yaptırmış mıydınız bu testi canım
Bize ozel bi laboratuvar söyledi doktor oraya gitti eşim bugün çıkmış sonuc cumaya randevu aldık doktora gostercez ne diyecek bakalimEvet canm devlet hastanesnde yaptirmistik 20 gunde cikti temiz cikti sonucumuz
Okudunuzmu ne yaziyor ben anlamistim bisey cikmadigini okuyuncaBize ozel bi laboratuvar söyledi doktor oraya gitti eşim bugün çıkmış sonuc cumaya randevu aldık doktora gostercez ne diyecek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?